איך עושים חור בבס?

12x32

New member
איך עושים חור בבס?

חבר´ה- בעיה: יש לי הופעה בקרוב, ואני צריך לעשות חור בעור האחורי של הבס-דראם. עכשיו...איך עושים את זה!? - אם אחתוך עם סכין, כשהעור לא מתוח, אני מעריך שהוא יקרע כשאמתח אותו. קנייה של עור עם חור מובנה היא האפשרות האחרונה, אבל אם אגיע אליה אז רציתי לדעת עוד דבר - אם אני מחליף את העור האחורי, אז מומלץ להחליף גם את הקדמי? (יש לי עורות מאפקס-זבל שמקבלים עם המערכת) - או שלא יורגש הבדל בסאונד? תודה

eli4785

New member
תחליף אחי.....

לא שווה לך להישאר עם העורות הישנים ישמעו את זה חרא בהופעה תאמין לי שגם אני ניסיתי כולם אמרו לי אחרי ההופעה הראשונה (שבה הופעתי עם עורות חרא) שהסאנוד של התופים היה חרא. יש שיטה לעשות חור בבס צריך ללכת לחנות כלי נגינה כמו חלילית ולבקש מהם לעשות את זה יש להם מכשיר מיוחד שעושה את זה טוב ולא הורס את העור לשיקולך

HelloweeN

New member
אז ככה.

אם אתה רוצה לעשות חור: לך לחנות כלי הנגינה הקרובה לביתך, ותבקש מהם מדבקת עיגול ליצירת חור בבס. זה מין חישוק עגול כזה. יש קטרים שונים, 6,8,10 אינטש והלאה.... הוא עולה משהו כמו 30 שקל. אתה מוריד ת´עור מהבס, מדביק את החישוק במקום הרצוי, שם בפנים עצם עגול כלשהו, שהקוטר שלו יתאים לעיגול הפנימי של החישוק, יענו יחפוף לדפנות הפנימיות שלו, אז אתה חותך עם סכין מסביב לצלחת/מצילה/ עצם עגול כלשהו, מעיף ת´חתיכת פלסטיק העגולה, ושם את העור, והנה יש לך חור בבס. אם אתה רוצה לקנות עור, סבבה. אין הרבה טעם להחליף ת´רזוננס... זה ביבוז כסף. אם אתה מעוניין, יש לי עור קדמי (רזוננס) עם חור, שקוף של חברת פרמייר שלא בשימוש אצלי... אני יכול למכור לך אותו. (במידה ואתה מאזור המרכז,ומעוניין).

Starway

New member
מה זאת אומרת??

למה בדיוק אתם מתכוונים בחור בבאס????? איזה חור?? מאחורה????? איפה שרשום הפרל או משלא יהיה????

HelloweeN

New member
חור הכוונה לחזית הבס.

איפה שמודפס הלוגו. החור בעיקרון נועד למיקרופון, אך גם להכניס ולהוציא גם שמיכות או חומרים מונעי הדהוד.

HelloweeN

New member
כל הכבוד

אבל יש סיכוי שהמתיחה לא נכונה של הרזוננס העור פשוט יקרע. לכן עדיף להדביק מדבקה מיוחדת, ורק אז לחתוך בבטחה.

danezeq

Member
אתה עוד לא ראית את לאון לחוץ ../images/Emo6.gif

אחרי הפיגוע (
) הבא אתה תראה מה זה לאון רותח

danezeq

Member
אם אתה רוצה יש לי עור של

MAPEX עם חור (יש עליו מדבקה של חלילית אבל אפשר להוריד את זה) אין לי מה לעשות עם העור הזה -רוצה?

למעלה