איך עושים זאת????

• פותח הנושא ridu
  • פורסם בתאריך

ridu

New member
איך עושים זאת????../images/Emo132.gif

אני עוברת טיפולי פוריות(בשל הידבקויות)הרופאים הציעו לי לשקול פונדקאות. לאחר ההלם הראשוני אני מנסה לגשש ולבדוק האם זהו פתרון טוב בשבילי.אני מאוד מוטרדת מההיבט הכספי. אשמח לקבל כל מידע.תודה !!!!!

מירבי*

New member
ברוכה הבאה../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

אני מבינה את ההלם הזה שאת שרויה בו, זה היה לא מזמן כשהרופא שלי זרק לי את זה ואני חשבתי שהשמיים הולכים ליפול עלי. את צריכה זמן, זמן לעכל, לחשוב, להתייעץ. התהליך לא פשוט אבל אפשרי, הכי חשוב שהתוצאה הסופית שווה את כל הקשיים. אכן מדובר בסכום לא מבוטל, משהו בין 20000$-35000$. ספרי קצת פרטים, כמה טיפולים עשיתם כבר? נקלטת כבר פעם להריון? הזרע והביציות תקינים? אשמח לתת לך כל מידע שתרצי, הציצי בינתיים במערכת הקישורים והמאמרים של הפורום. שבוע טוב ובהצלחה

ברוכה הבאה ../images/Emo140.gif

הגעת למקום הנכון כדי להפיג את החששות ולקבל את כל המידע בנושא. אפשר לכתוב מאמרים שלמים על "בעד ונגד פונדקאות", אני חושבת שכל אחד צריך לעשות את השיקולים שלו ולהחליט מה שמתאים ביותר עבורו. השיקול המרכזי שהנחה אותנו לבחור בפונדקאות הוא רצון בילד משלנו וההבנה שמה שחשוב זה שיהיה לנו ילד ולא הדרך בעזרתה נגיע אל המטרה. אין ספק שההחלטה לוותר על האפשרות להיות בהריון היא לא קלה בכלל, אבל אני מסתכלת על בחירה בפונדקאות לא כעל הרמת ידיים אלא כעל בחירה בדרך שונה להשיג את המטרה. הנושא הכספי הוא אכן נושא מעיק, מקווה שתמצאו את הדרך להסתדר.

למעלה