איך עושים בת?

איך עושים בת?

שלום לכולכן! אני אמא לבן בן שנתיים וחצי, ואנחנו מעוניינים להביא עוד ילד לעולם. העניין הוא ש(לצערי, בגלל בעלי) רוב הסיכויים שאחרי שני ילדים "נסגור את הבסטה" ונסתפק בשניים. זו הסיבה לכך שאני מאוד מאוד רוצה אחות לבני (לא שאם יגיע אח נגרש אותו, אבל בכל-זאת). ברור לי שאף אחד לא יכול להבטיח לי 100% בעניין, אבל אני יודעת שיש דרכים להעלות את הסיכוי לכך. תוכלו להאיר את עיני לגבי הדרכים הנ"ל? תודה מראש!

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

פּוֹנְג

New member
את מוזמנת להציץ

בקישורי הפורום. יש שם קישור אחד לפחות בנוגע לבחירת מין העובר. כמו כן יש בספר של בר דיאטה שמתיחסת לבחירת מין העובר (אבל אין לי את הספר כרגע מולי על מנת לומר לך מה כתוב בו) במידה ואת מוצאת עוד מידע באינטרנט, נשמח אם תביאי לנו לפה על מנת שנוכל להוסיף אותו לדורות הבאים
בהצלחה. וברוכה הבאה.

tooltool

New member
../images/Emo91.gif

במהלך שיטוטיי באינטרנט ראיתי אתר העוסק בעניין זה וקישורו למטה. בנוסף, באתר עולם התינוק נכתב בין היתר : " להגדלת הסיכויים להולדת בת
יש לקיים את היחסים כיום או יומיים לפני מועד הביוץ תאי הזרע שישרדו וימתינו לביצית יהיו בעיקר תאי זרע) .(נקביים שטיפת הנרתיק בחומץ מהול במים לפני קיום היחסים חצי כף חומץ לכוס מים מלאה), תיצור סביבה חומצית) .הנוחה יותר לתאי הזרע הנקביים קיימת המלצה לדיאטה על בסיס חומצי הכוללת צריכת מוצרי חלב רבים, ביצים, עגבניות, צנון, גזר, תפוחים אדומים או צהובים וסוכר. יש להמנע משתיה רבה מידי .של תה וקפה, ממלח ומבשר ודגים על-מנת שהדיאטה תהיה אפקטיבית יש לשמור עליה .במשך כחודש לפני קיום היחסים יש הממליצים על תנוחה שבה האשה למטה והגבר ,למעלה (על-מנת שלא להעניק יתרון לתאי הזרע הזכריים .(המתגברים בקלות רבה יותר על כוח המשיכה הטענה המקובלת היא ששימוש בשיטות המתוארות לעיל, מגדיל את הסיכוי ללידת המין המבוקש מסיכוי של 50% עד כדי 75% .ואפילו 80% " מקווה שזה יעזור ובהצלחה טולטול

גם אני אפגוש את החברים שלי מפורום לקראת הריון במסיבת העצמאות של תפוז אנשים!

תודה לכולכן

נתחיל לעבוד על זה. למישהי יש מושג עד כמה הדיאטה חשובה לצורך העניין? או במילים אחרות כמה אחוזי סיכוי מוסיפה/מורידה הדיאטה? זו דיאטה שנראה לי ממש לא קל לעמוד בה. בכל מקרה - תחזיקו לנו אצבעות, אני מתה לבת, ואם יצא בן, כנראה כבר לא תהיה לי בת לעולם!

למעלה