איך עושים את זה?

lee_1

New member
איך עושים את זה?

שלום, אני נערה בת 17 בעלת עודף משקל אני לא רוצה להישמע שחצנית אבל אני מאוד מאוד יפה... ואחד הפלוסים שיש בי זה שאני מאוד פוטוגנית גם המידה שלי במכנסיים זה 50, יש לציין שאני גבוהה 1.72 האם יש לי סיכוי להיות דוגמנית למידות גדולות או בגלל שרשמית המידות זה מ42 הם גם לוקחים רק דוגמניות מידה 42?? אם כן, איך אני עושה את זה?

ברוכה הבאה, לגבי שאלתך אני לא ממש

יודעת , אבל אני די בטוחה שלא כל הדוגמניות למידות גדולות לובשת מידה 42 בלבד , אני בטוחה שיש עוד בחורות מלאות יותר (דפנה ארמוני למשל) אבל אין לי שמץ של מושג עד איזה מידה בד"כ מחפשים בסוכנויות דוגמנות. שוב, אני לא ממש מבינה בזה מקווה שאחרות יוכלו לעזור לך יותר. בכל אופן , הלוואי ותצליחי !

DREAM111

New member
היי לי

האמת אני לא יודעת את המידות הדרושות אבל בטוח יש מקומות שמתעסקים גם עם מידות גדולות. אני יודעת שאחת הבנות בעבר הלכה לאסתריקה נגיד אולי כדאי לך לברר אצלה את הנושא.

lee_1

New member
אבל דוגמניות בסגנון של מתאים לי

הן כן 42... האם צריך לפנות דרך סוכנות דוגמנות רגילה? האם לרשתות/מעצבים עצמם? אוףףףף...אין לי שמץ של מושג מאיפה להתחיל

silvey

New member
תנסי לפנות לאסתר מגיד באיזור חיוג

באר-שבע. היא כבר תדאג לכוון אותך, תתיעצי איתה. ישנה באתר בחורה בשם "אלייה המלכה". היא עברה כבר את הדרך שאת תלכי בה. בקישור האתר שלה.... ואם תדפיסי את כינויה בחלון החיפושים שלמעלה משמאל, בחיפוש המתקדם, תלכי שנה אחורה בהחל מתאריך...ואת שם המשתמש ותקבלי את התכתובות שלה... בהצלחה

Agnetta

New member
זה נכון מה שאת אומרת

בשבוע שעבר בקניון "רמת אביב" עשו כמה ימים של HAPPENING מיוחד. כל חנות הוציאה סטנד עם דוגמנים/יות שמפרסם את החנות שלה. גם היו דוגמניות של "מתאים לי". אני רוצה להגיד לך שמלבד זה שהן נראות "פריחות עם קבלות" המידה 0 של "מתאים לי" גדולה עליהן.אחת לבשה שימלה שחורה שהיא ממש שמחתה בה מרוב הקוטן שלה. בקיצור - הן פשוט רזות...ניתן להשוותן בשקט לדוגמניות של "קסטרו" אין הבדל בכלל. אפילו לא חזה גדול, כלום, שום דבר מלא.

FrooTeLa

New member
הן פחות

פירסמו בעיתון לאישה את הדוגמנית הזאת שלהן שהיתה בפרסומת עם ההומואים שהי הורידה חולצה וחזייה או משהו באיזו תצוגת אופנה וכל החזה שלה זה סיליקון ויש לה גוף מדהים, ורזה מאוד. 42 היא לא.

למעלה