איך עושים את זה...?

nobody88

New member
:)

אני לא חושבת שזה כזה מסובך-על-גבול-הבלתי-אפשרי כמו שאת רואה את זה. אני מאמינה שיש לא מעט נשים, שהיו רואות בסיטואציה משהו חיובי. גם כשזוג סטרייטי מתגרש, והאם הופכת לגרושה+ילדים, זה לא בהכרח הופך אותה לפחות אטרקטיבית. זה פשוט שונה. עם הגבר המתאים והראוי, שבנוי למשפחה ומוכן לאתגר שכזה, זה יכול להיות מהנה ביותר. כנ"ל באישה שאת רוצה להכיר. אני בטוחה שיש מי שתראה בזה אתגר וכייף ואופציה למשהו הרבה יותר משפחתי ומחמם מאשר זוגיות "פשוטה". אני אישית, אם הייתי פוגשת מישהי והייתי כל כך אוהבת אותה, אם הייתה לי התחושה שהיא האחת- בשמחה רבה הייתי מקבלת אותה עם הילדים (רק צריך שהם יחבבו אותי גם :). קצת מלחיץ, נכון, אבל בהחלט יש בזה גם יתרונות. לא אופיינית לי כתיבה מסובכת שכזו. בכל אופן- בהצלחה בהתחלה מחדש וכל הכבוד על האומץ! :)

סוף מעשה במחשבה תחילה

כנזכר למעלה , כל מעשה מתחיל קודם בתכנון ומחשבה , חשבי על הטוב ביותר ואני בטוחה שתראי תוצאות מצויינות , אין דבר יותר מדליק מאשה שבטוחה בעצמה ואת אשה מקסימה שכמותך וילדייך החביבים יהיו למקור אור ושמחה לאשה שתרוויח ותזכה בך , ועכשיו לפרקטיות : אני אמא לשלוש בנות בת 33 גרושה מגבר ונשואה לבחורה בת 25 , החיים שלי לא יכולים להיות יותר מורכבים ממה שהם ובכל זאת הם מוצלחים מאוד , היא קשורה מאוד לבנות והן מתיחסות אליה כאמא לכל דבר ועניין , הילדות שלי רק הפכו אותי למושכת יותר עבורה משום שהן מכפילות אותי בשלוש והן חלק בלתי נפרד ממני ( לטענתה ) העניין היחיד שעדיין מטריד אותה מידי פעם זה בעלי לשעבר , שבכול זאת הוא חלק מחיי מהסיבות הברורות , למרות שמערכת היחסים שלהם טובה עדיין יש מעט קנאה ומידי פעם בא לה לשבור את הכלים, בעיקר על הראש שלו ( באמת מעצבן איך שהוא שורק ) וחוץ מזה אי אפשר להצליח להתאהב פשוט מתאהבים ואז מסדרים את הכל שיהיה יותר נוח , ואני יעשה את כל הוויתורים האפשריים שאהובתי תרגיש את הנוח הזה שהיא חפצה בו וגם לי בא לשבור את הכלים לפעמים , למשל שבוע שעבר התעצבנתי כי חבר שלה לשעבר עשה לה לייק בפייסבוק עם איזה הערה לגבי סקסיסטית , אנחנו רק בני אדם עם ילדים או בלעדיהם הצלחה רבה

לכל המגיבות לגופו של עניין

ולא להתבטאות הספציפית של אוססונה... תודה. אני מניחה שהכל אפשרי, אם וכאשר מתאהבים. גם אני עצמי לא הייתי מוותרת על מישהי שהייתי מתאהבת בה, אם היו או לא היו לה ילדים. ברור לי שזהו לא הקריטריון הראשון והיחיד שעל פיו אנו מתנהלים. נראה לי שמקור הקושי שלי בתפיסת הסיטואציה נעוץ בשלב שלפני... לפני היכרות, לפני התאהבות. בדיוק כפי שאני עצמי לא הייתי נכנסת לקשר ביודעין ובכוונה עם מישהי נשואה (כדי לא להתאהב בה ולהביא את עצמי למקומות רגשיים קשים), כך אני מניחה שיש לא מעט נשים שלא ייכנסו לקשר מראש עם מי שהיא אמא. מן הסתם, אם אכיר מישהי בדרך המקרה ונתאהב זו בזו, אני חושבת ורוצה להאמין שהיא לא תוותר על אהבתנו מסיבה זו. העליתן לי כמה נקודות למחשבה שלא היו בתודעתי... נתתן תקווה ואופטימיות... תודה.

בוקר נפלא! ../images/Emo13.gif

אני התאהבתי באישה + 3 והייתי מוכנה לגדל אותם איתה.. רק המרחק (יבשת אחרת) והסטטוס (שלה-נשואה)..לא שזה מנע ממנה להתחיל איתי..הכריע את הכף לשלילה. למרות שזה עדיין באוויר,ואם נתראה שוב זה יכול להמשיך מאותה נקודה...אין לדעת. רק תדעי שבחיים כל הסיטואציות אפשריות..ובעידן שלנו יש ערבוב מהכל, כל עוד נפגש הרגש. בהצלחה בהמשך וכל טוב

אוססונה

New member
מה יפה ביותר, כאשר אתן מגיבות לגופו של ענייןI

בוקר טוב! איזה יופי לקרוא תגובות לגופו ולגופה של הנושאים והנושאות. הנה, אתן נותנות לה עידוד ויכולות, שתמשיך הלאה. איך אני שמחה, שאת "הקליפה" בביקורת שלי, זרקתן ואתן מגיבות "לגופתה" של המתעניינת והשואלת. כן, כן, אני שמחה ביותר, על אף תגובתי הקשה. אני פולניה עם תעודות, לא שואלת הרבה שאלות. אני משיבה ועונה תשובות, שלא לעניין אך הן מן העניין. הלואי שהיא תכיר את בת הזוג שלה, אפילו ואם זה ליד או בקרבת פחי האשפה. כפי שאמרה "ככלות הנשימה" - בחיים, כל הסיטואציות אפשריות. איזו תגובה לעניין... הכל אפשרי, על אף וכאשר כותבת הפוסט, הגבילה היכן לא תכיר, את בת זוגתה.

flint29

New member
אוססונה למרות שגם אני חושבת שתגובתך

לא היתה מבמקום התגובות פה קצת יצאו משליטה. נראה לי שדי היה בתגובה אחת או שניים.

ליאם63

New member
אוססונה

אל תתנצלי, הרי אינך מתכוונת לכך באמת!! פאמקי סליחה אבל הייתי חייב להגיב. שבוע טוב לכולן !!!

ef2003

New member
להתחיל מחדש ..חייבת להגיב לך ../images/Emo13.gif

טוב נראה שלהשקיע אנרגיות באוססנה כולם כבר עשו את זה בשבילי אז אני רק אומר שאני מסכימה עם כולכן בנוגע לברוטליות שלה ול"בעיטה " שדאגה לתת לך בכל הכוח. מה שנראה אוססנה שאת עדיין לא שלמה עם עצמך זה בטוח!! אז בבקשה בואי אל תפני את התיסכולים שלך אלינו אבל את יכולה לשתף אותנו אולי נעזור גם לך. את האנרגיות שלי אני אפנה אלייך עכשיו: אני גרושה + 1 והתאהבתי באישה מדהימה וכן היא רווקה וצעירה ממני וזה כלל לא הפריע לה ולא היווה "אישיו" לרגע. (אנחנו לא ביחד-מורכב) אבל.. אני לא חושבת שזה נכון להכתיב מה אנחנו רוצים, או איך אנחנו רוצים, אני חושבת שגם ככה קשה למצוא אהבה טובה היום ולכן ככל שנתייג מה אנו רוצים אנו אולי נפספס את ההזדמנות שלנו לאהוב ולהיות נאהבים חזרה. אני חושבת שדווקא למצוא מישהי בסטטוס שלך גם גרושה עם ילדים יכול לתרום לקשיים שאנו עוברות ולעבור אותם יחד. אך לכל קשר באשר הוא יש לו את היתרונות והחסרונות שלו. אל תעצרי את עצמך!! פשוט תיזרמי, תהני ותיפתחי. כך יהיה לך טוב יותר וקל יותר.

למעלה