למה מפלים פה את הננסים ? < ננס , הרבה יותר גמד מגמד>
י ירוק כתום New member 5/9/07 #22 רציתי באמת לשאול, הננס, הוא באמת אל המטבח נכנס? עושה לך טוב? עושה לך קל?
E emc2המקורית New member 5/9/07 #25 זהירות: ננס... לבן בעיקר, שהמסה שלו פי 3 ממסת השמש שלנו יהפוך לחור שחור. זה לא אני זה כימיה... א. אינשטיין עוזרת בית ונקיון ודרושות...
זהירות: ננס... לבן בעיקר, שהמסה שלו פי 3 ממסת השמש שלנו יהפוך לחור שחור. זה לא אני זה כימיה... א. אינשטיין עוזרת בית ונקיון ודרושות...
E emc2המקורית New member 5/9/07 #28 כן.... הם כבר 'בסוף' חייהם...עם כסף ונסיון אם אתה מבין מה אני אומרת... אינשטיין ואינגליש מנהלים מטאפורות פיסיקאליות
כן.... הם כבר 'בסוף' חייהם...עם כסף ונסיון אם אתה מבין מה אני אומרת... אינשטיין ואינגליש מנהלים מטאפורות פיסיקאליות
E emc2המקורית New member 5/9/07 #31 אני מתפשטת בתנאי ש: א. לא תהייה פתאום התכווצות ב.לא תחול התאבכות... ג.יהיה התמד... ד.ולא תחול התפרצות. כל התורה על 'רגל' אחת...
אני מתפשטת בתנאי ש: א. לא תהייה פתאום התכווצות ב.לא תחול התאבכות... ג.יהיה התמד... ד.ולא תחול התפרצות. כל התורה על 'רגל' אחת...
ב ביציות עין New member 5/9/07 #36 ואם ביום שלישי ובשאר ימות השבוע אין לי שמץ בפיזיקה ? מה? לא מגיע לי ? < יודעת דבר או שניים על כח משיכה ומה שעולה חייב לרדת. זה מספיק ?>
ואם ביום שלישי ובשאר ימות השבוע אין לי שמץ בפיזיקה ? מה? לא מגיע לי ? < יודעת דבר או שניים על כח משיכה ומה שעולה חייב לרדת. זה מספיק ?>
E emc2המקורית New member 5/9/07 #38 את חייבת להיות מאושרת... מי שלא יודע שמץ, יש לו סיכוי להמציא משהו... אצלינו זה אותו המנוע ואותם תנועות מונוטוניות... כולי קנאה !!!
את חייבת להיות מאושרת... מי שלא יודע שמץ, יש לו סיכוי להמציא משהו... אצלינו זה אותו המנוע ואותם תנועות מונוטוניות... כולי קנאה !!!
E emc2המקורית New member 5/9/07 #37 אם גם פה נפלה השלהבת... דעו לכם שאני מעדיפה התמד על תנע. ככה הוא יכול להמשיך הרבה אחרי שנרדמתי. אינשטיין מתחשבת בבני זוג פיסיקאלים
אם גם פה נפלה השלהבת... דעו לכם שאני מעדיפה התמד על תנע. ככה הוא יכול להמשיך הרבה אחרי שנרדמתי. אינשטיין מתחשבת בבני זוג פיסיקאלים
א א י ל ה New member 5/9/07 #41 תנע תנע תנע תנע הבנות וראינה - חיילים במושבה! <א י ל ה מזמרת בפיזיקאלית>
ב ביציות עין New member 5/9/07 #24 אני מועלת עם יד קלה על ההדק אינגליש תראה לי איך ? < ביציות מועלת רפורמית בדם חם>
E emc2המקורית New member 5/9/07 #26 המוצצים... זה לוגו שלך? כי... זה כבר תפוס עם סימן רשום... הו , יד ענוגה היתה לה