איך עוצרים את זה

need1

New member
איך עוצרים את זה

אני מודה עשינו טעות, כבר מהחודשים הראשונים הפונדקאית שלנו לקחה כסף "על החשבון" הצרה היא שעכשיו היא דיי רגילה לזה וקצת לא נעים לי להגיד לה מילה בנושא (לא בא לי להתווכח איתה או לצור איזו מרירות כלפינו ) המצב כרגע זה שהיא חייבת לנו כסף (לא הרבה אבל גם לא מעט) ועדיין כל חודש היא מבקשת את הכסף לפני המועד שנקבע. יש לכם רעיונות איך לעצור את זה בצורה מכובדת התייעצנו עם העורך דין והוא לא מוכן להתערב, מקסימום הוא יגיד לה שכל שינוי בחוזה מחייב אישור שלנו (אבל אז אנחנו שוב נצא לא "נחמדים")

עָנת

New member
"על החשבון" הכוונה להלוואות

או הקדמות תשלומים
לגבי הקדמות תשלומים
אני לא רואה בזה משהו שלילי
אם ההקדמת התשלום עוזרת לפונדקאית,אז למה לא לבוא לקראתה
לגבי הלוואות
נושא יותר בעייתי
. אולי תציבו לה יעד כספי,שהיא לא יכולה לחרוג ממנו(למשל,סכום ההלוואות שהיא יכולה לקחת,זה יהיה עד גובה מסוים)וכן,להחתים אותה שבמידה והתהליך לא יצלח,היא מתחייבת להחזיר לכם הכספים שלקחה/כל סכום שהיא תיקח ירד אח"כ מהיתרה הכספית שתגיע לה,עם סיום ההריון.
אולי השקפת העולם שלי בנושא הפונדקאות היא קצת שונה
. אבל אני חושבת שבתהליך הזה,חייבים לזרום עם הפונדקאית ולתת לה להבין שאתם רוצים רק בטובתה,ולא מוכנים שהיא תפגע בצורה כלשהי בתהליך (סכום שנראה לנו פעוט ושולי יכול לעזור לפונדקאיות מסוימות,אז אם אפשר,למה לא לעזור
)כמובן יחד עם הצבת גבולות וסייגים
. מאוד חשוב שהפונדקאית שלכם תבטח בכם,וכך באמת תאמין לכם,שנתינת הלוואות/הקדמות תשלומים זה לא דבר בנאלי ופשוט כמו שזה נראה... מאחלת לך
עם הפונדקאית. שולחת לך אנרגיות חיובית. ואל תשכחי,הספירה לאחור מתקתקת......

גם לנו נסיון דומה../images/Emo140.gif

אנחנו הלוונו כסף לפונדקאית עוד לפני שהתחלנו בטיפולים וכך קרה כמה פעמים כשהיא היתה נקלעת למצב ללא מוצא היא היתה מתקשרת. אני מבינה שקשה ואכן פתחנו את הכיס והלב. אם הקדמתם את התשלום שמגיע לה אין בזה שום פסול ולגבי כספים שהיא חיבת מנסיון שהיה לי עם הפונדקאית הקודמת שלנו לפני 7 שנים זה חובות אבודים.צריך להשלים עםזה שהכסף לא חוזר והמטרה מקדשת את האמצעיםצריך לנסות להיות יותר קשוחים פעם הבאה ולא להלוות כספים מחוץ לחוזה כי כרגע אצלכם היא מקבלת תשלומים חודשיים לפי החוזה לפי הבנתי. ולפעמים לפעמים מותר גם להיות לא "נחמדים" אחרי שהלכתם לקראתה די הרבה.הרי אנחנו ההורים המיועדים עושים מאמצים אדירים לגייס את הכספים הדרושים ולפעמים הפונדקאיות לא מודעות למאמצים האלו ולחובות הכספיים שלקחנו כדי להשיג את הכספים האלו . בהצלחה

לא מבינה את הפונדקאיות שחושבות

שהזוג שלהן זה בנק ..... גם אני הייתי פונדקאית וגם אני עשיתי את זה קודם בשביל הכסף .. אבל גם כשהייתי בלחץ כלכלי היסטרי לא חלמתי אפילו להקדים את התשלום ! הפעם היחידה שבה נזקקתי להיעזר בזוג שלי היה כשהייתי בשמירה הריון ולא עבדתי כך שלא קיבלתי משכורת והכסף מחברת הביטוח התעכב ..אז כשלא היתה לי ברירה נאלצתי לבקש וגם זה בקושי רב!

עָנת

New member
אגב

קראתי בפורום בנענע שהפונדקאית עדיין לא בהריון! אז מה פתאום לתת לה כסף!!!!!! קודם שתוכיח עצמה. ואח"כ יש מקום לחשוב על הלוואות/הקדמות תשלומים. חמודה,אל תהיי פריארית,עם כל הרצון לרצות אותה,יש גבול לכל תעלול שעושים.

איילת567

New member
../images/Emo23.gifגם אני חושבת שהזוג .....

הם לא בנק ואנחנו שם לא להקשות על הזוג כי גם להם קשה אני הייתי פונדקאית ולא עלה על דעתי לבקש מהזוג שלי הלוואות או הקדמות ובמיוחד לפני שהייתי בהריון לא חשבתי בכלל לבקש כי בכלל לא היה שום הצדקה לכך ואם זה לא ילך ולא יהיה הריון אז מה? אני חושבת שלא בושה להגיד את מה שיש בלב עדיף להגיד לפני שיתפוצץ ואני גם חושבת שהפונדקאית צריכה להיות רגישה ולחשוב טוב על מה שהיא עושה. אני גם חושבת שלא נותנים כסף לפני שיש בכלל הריון. שיהיה בהצלחה והליך קל איילת הפונדי של אירית

למעלה