איך עוצרים את הנטס?

OrEl74

Well-known member
מנהל
כל כך הרבה דובר על זה שפציעה של אחד מהשלישיה תחסל אותם והלילה הבננו שזה לא נכון.
40 שניות לקח להארדן להיפצע ולרדת מהמגרש אבל זה לא הפריע לנטס להנחיל לבאקס הפסד ראשון בפלייאוף הזה.
עזבו 25 נק' של קיירי ו 29 של דוראנט, זה צפוי.
אבל בלייק עם 18 נק' ו 14 ריב'?

יאניס עשה כל מה שהוא יכול אבל קיבל מעט עזרה מהחברים כשהבולט בהם זה מידלטון שקלע רק 13 באחוזים מזעזעים.

סביר להניח מילווקי תתאושש ותהיה טובה יותר במשחק הבא אבל עכשיו העיניים אל הארדן כי למרות הניצחון הלילה, לא בטוח שהנטס יעברו את מילווקי בלעדיו.

Rapgamer

Well-known member
אחד היתרונות העיקריים ב-3 עילויים בהתקפה זה שגם אם אחד נפצע אתה עדיין שומר על סיכוי בכל ערב נגד כל יריבה.
העניין העיקרי לא היה לעצור את הנטס, לספוג מהם 115 אתה קונה בלי לחשוב פעמיים. מילווקי לא שיחקה מספיק חכם בעיני. במחצית השנייה היא פחות תקפה את הצבע, יאניס שסיים עם מספרים יפים לא כיווץ עליו מספיק את ההגנה ומידלטון והספסל ביום קליעה חלש במיוחד.
צריך לתת קרידט להגנה המושמצת של ברוקלין שמההתחלה הייתי אופטימי לגבי היכולת שלהם לשמור ברמה סבירה כשצריך. גריפין במשחק two-way נהדר, היה השומר הכי אפקטיבי על יאניס, קלע 18, הניע את הכדור היטב והתבלט עם כמה מהלכי האסל. יש עכשיו טרנד לזלזל בחשיבות של שוק הבייאאוט שלכאורה אלה שחקנים שלא באמת משפיעים אבל וואלה משחק של 18-14 במשחחק פלייאוף חשוב נגד קונטנדרית זה לא הולך ברגל.

אז מה בהמשך? מילווקי תקלע טוב יותר, זה ברור. היא תשחק יותר על הפיק אנד רול של הולידיי-יאניס שהיה בו מעט מדי שימוש.
בברוקלין סימן השאלה המרכזי הוא הארדן. בלעדיו אני חושב שיהיה להם קשה לנצח את הסדרה. הם ינסו לשמור על יתרון בסדרה עד שיחזור, לפי היכולת שלהם בהגנה בגיים 1 זה אפשרי.

Krit123

Well-known member
לופז חזר להיות בעייתי. הם תופרים את הכיסוי ההגנתי שלו מחצי מרחק או מחוץ לקשת, בצד השני הוא לא מספיק עקבי מול המיסמאצ'. לדעתי אנחנו צריכים לראות עוד מיאניס ב-5 ולתת לפורטיס הזדמנות בהתאם ליכולת, אני לא פשוט לא חושב שלופז הוא בהכרח אופציה מנצחת כרגע, עושה רושם שהם יחליפו סלים. הייתי הולך על hedge out מול הפיקאנדרול ומנסה לגנוב עזרה מברוס בראון/שאמט בניסיון לחזור לעמדות. העובדה שאתה צריך עיניים בגב בשביל ג'ו האריס עושה את זה ממש לא פייר.

מסכים שהם צריכים עוד מיאניס כסקרינר, גריפין עושה דרופ שאפשר להעניש. ידענו שהם עמוקים, ואיכשהו לא מספיק לקחנו בחשבון את מייק ג'יימס. הזוי...

מידלטון והולידיי היו עם quick trigger, לא אהבתי את בחירת הזריקות כקבוצה. פורבס ופורטיס עולים לשלשות במעבר, מה זה הדבר הזה? לטעמי הם משחקים מהר מידי, בינתיים ברוקלין עדיפים בלהחליף צדדים, כשזה נוגע ללצאת מעבר ולבנות חומה בדרך חזרה כאחד. התחושה שהם צריכים לשחק 'מחאתי', כמו שלתת למייק ג'יימס או שאמט לשמור על פורטיס זה מחאתי, הם צריכים לעלות להתקפה עם מגפון כל פעם שיש מיסמאצ', ולתקוף אותו. הרגשתי שמידלטון/הולידיי לא עשו מספיק 'דווקא' מול קיירי וג'ו האריס, הייתי מבודד אותם עליהם חופשי. בעיקר את הולידיי על קיירי בפוסט.

אה.. ואני לא מבין איך יאניס מרשה לעצמו לקחת ג'אמפרים מול גריפין. לא לעניין.

Rapgamer

Well-known member
במפגשי העונה הרגילה הולידיי ניסה לקלוע על קייר בפוסט, בהצלחה חלקית. לא מסרב לפוזשן-שניים במשחק אבל לא רואה בזה משהו מעבר.

Krit123

Well-known member
במפגשי העונה הרגילה הולידיי ניסה לקלוע על קייר בפוסט, בהצלחה חלקית. לא מסרב לפוזשן-שניים במשחק אבל לא רואה בזה משהו מעבר.
אם לא ילך, אז לא ילך, אבל אני הייתי מנסה פעמיים כבר ברבע הראשון.

למעלה