איך עוברים לבקבוק ?

איך עוברים לבקבוק ?

ניסיתי הכל אבל אחרי חודש וחצי שהוא אצל המטפלת הציצי כבר לא כזה מגרה... כנראה...
התינוקי המקסים שלי בן חמישה חודשים (בשבוע הבא) וכפי שאמרתי חודש וחצי אצל ה-מטפלת (סבתא, שאין כמוה בעולם!!!)
חשבתי שאין חלב אבל הוא פשוט לא רוצה לינוק, אני מניחה אותו עלי בתנוחת הנקה והוא פשוט צורח, התייאשתי כמה פעמים (עד עכשיו ממש החזקתי מעמד) ושאבתי לבקבוק ומהבקבוק הוא לוקח בהנאה.
אבל גם אז לא כשהוא מונח עלי אלא רק במיטה או בטרמפולינה, כאילו שאני לא יודעת להחזיק אותו אם זה לא לצורך הנקה.

ההרגשה היא כאילו שילדתי עכשיו, ועכשיו אני צריכה להתחיל להבין את השפה שלו מחדש ואני לא רוצה להפסיק עם החלב שלי כי אני בטוחה שזה הכי טוב בשבילו , אז לשאוב ולתת, זה מצריך התארגנות, ובלילה אני לא מוכנה לשאוב, כבר הייתי בסרטים האלו, אם הוא לא רוצה, לא תהיה לו ברירה הוא יהיה חייב, אני פשוט לא אתן משהו אחר. כן, זה גם מאוד נוח, מתוך שינה שלו ושלי.

אז איך מתארגנים מחדש, מה לעשות, עכשיו הוא ישן,בשעה 12 אכל פירות ונרדם רק בשתיים אחרי צרחות (ואחרי שקיבלתי ממנו צרחות על זה שאני שוב מציעה לו ציצי)

אני ממש אובדת עצות.
כנראה שמתישהו הם רוצים שנפסיק.

אה, עוד דבר, אולי זה בגלל שהוא כבר בן חמישה חודשים, אבל אני משייכת את זה לזה שהוא פשוט לא רוצה,
כשאני נותת לו הנקה והוא כבר מסכים לקחת, הוא כל הזמן זז (לא בלילה, בלילה הוא שקט), כאילו לא נוח לו, כאילו משהו מציק,
אני מנסה בישיבה אותה תגובה ובשכיבה אותה התגובה, ועם הבקבוק הוא שוכב ויחסית (אני מדגישה יחסית) שקט...

אשמח לשמוע עצות

נשימות עמוקות, ולהרפות...

עונה לך, אם מישהי רוצה להוסיף, בשמחה

קראתי את הסיפור שלך וזה באמת מתסכל.
לצערי, אין לי קסמים להציע לך.
ברור ש - "מלחמות" לא עוזרות.
הדברים יכולים להשתנות ויום אחד הוא יסכים לינוק, לא מבטיחה.
אני מציעה לך לנסות בלילה, כשהוא חצי ישן לנסות להניק.
יש תינוקות שמסכימים רק בלילה.
את יכולה לעשות איתו אמבטיה ותוך כדי להציע לו לינוק.
איפה הוא ישן?

הוא ישן בעריסה לידי...

בנתיים לשמחתי הוא מסכים לינוק בלילה (אבל הכמויות יורדות)
אני לוקחת "חלב רב" בערב כדי שהגוף ייצר יותר חלב, בגלל שהוא לא יונק כמויות במשך היום הגוף מייצר פחות, וגם בשאיבה אני מצליחה לשאוב רק 100, כמעט 100, אני מודה על כל טיפה שיוצאת (זהב אני קוראת לזה
)
אני מתעקשת כמה שנראה לי הגיוני, הארוחה האחרונה שלו היום לדוגמא היתה בשעה 12 וחצי ועד עכשיו הוא לא הסכים לאכול, לקח טיפה והתחיל להתלונן. אבל הוא נראה רגוע, אני מניחה שזה לא יחזיק מעמד הרבה זמן כי הוא לקח ממש ממש מעט.
אבל אני אנסה שוב עד שהיאוש יגיע...

מנסה להרפות וללמוד מחדש, זה עצוב לי וקשה לי להרפות.

חלב רב

לדעתי, ההשפעה של חלב רב איננה מיידית.
לכן את צריכה לקחת את המינון המומלץ ליום.
יכול להיות שאם הוא היה ישן צמוד אליך, הוא היה מתחיל לינוק
מתוך שינה יותר בטבעיות.
אבל, החחלטה כזו יש לה משמעות לגביי
הרגלי השינה של התינוק.
תינוקות שישנים צמוד לאמא
נוטים לינוק מתוך שינה בלי להעיר את האמא (מגיל מסויים).
אבל זה יכול להוביל אותך למצב
שהוא ירצה לישון רק צמוד אליך.

הלילה יהיה המבחן האחרון...

עברנו עוד יום.
אתמול בלילה הוא הסכים לינוק בלילה. בבוקר הוא כבר דרש את הבקבוק, אכל בקבוק ואחרי שנת בוקר אכל פירות ויצאנו לטייל.
אני עדיין עם ההרגלים של ההנקה שכחתי לקחת משאבה ובקבוק. היינו מחוץ לבית במשך חמש וחצי שעות, הצעתי לו הנקה כל כך הרבה פעמים ושוב כל פעם שהוא היה בתנוחה של ההנקה הוא קישת את הגב והתחיל לבכות, כשהגענו הביתה מיד שאבתי ונתתי לו, והוא "התנפל" על הבקבוק. איזה כאב, לדעת שהוא לא רוצה ציצי יותר ולדעת שהוא היה רעב וחיכה בשקט, אני לא יודעת מה כואב יותר, הרי יש לי חלב, אין לך מוצא אחר, למה לא לקחת, למה חיכית עד שנגיע הביתה.
ועכשיו הוא נכנס לישון, שוב הצעתי הנקה ושוב קיבלתי סרוב, הלכתי כולי שפופה לעבר המשאבה, שאבתי והוא קיבל את הבקבוק בשמחה.
והלילה ?! הלילה יהיה המבחן האחרון, מפחדת מאוד לקבל סירוב גם הלילה, אני מתפללת שהוא יסכים לינוק מתוך שינה, מחזיקה אצבעות חזק כי אחרת לשאוב בלילה, אני לא חושבת שיהיה לי את הכוחות לעשות את זה ולתפקד אח"כ בעבודה.

אני רוצה לתת לו את ההכי טוב שיש, זה אומר להיכנס למלחמת שאיבות ???

אגב, בגיל חמישה חודשים, כמה ארוחות צריכות להיות ? לפי חישוב שלי 7 ארוחות, זה נכון?

מספר ארוחות

היי
לגביי תכנון הארוחות, אני מציעה לך להתייעץ עם טיפת חלב, בקרוב תתחילו מוצקים...
כל עוד הוא יונק או בקבקוק, כמה שהוא רוצה...
אני מציעה לך, אני יודעת שזה קשה, אבל תנסי להרפות.
תחשבי, שהוא יודע מה נכון לו.
זה התחלה של שיעור בהורות, אבל בסופו של דבר
התינוק שלך מקבל חלב אם, כך או כך.
אגב תחילת המוצקים זו שמחה גדולה, ואולי תפצי את עצמך
בדרך זו.
את אמא נהדרת, נקודה!

למעלה