איך עדיף להתחתן בצבא?

מצב
הנושא נעול.

psihadal

New member
איך עדיף להתחתן בצבא?

איך עדיף להתחתן בצבא?
איזה סוג נישואים לסוע לקפריסין או ברבנות ? בבקשה צריך סיוע

אם שניכם יהודים, אין טעם להרחיק

איך עדיף להתחתן בצבא?
לקפריסין, כי בכל מקרה החוק שחל עליכם, הוא הדין הדתי ובמקרה של גירושין, תצטרכו לפנות לבית הדין הרבני. לענין הטקס, עו"ד פנדריך כנראה מסתמך על טקס נישואיו. הטקס בנישואי היה מכובד ונעים לעין ולאוזן וכך גם רוב הטקסים שהשתתפתי בהם כמוזמן.

תשובה

לקפריסין, כי בכל מקרה החוק שחל עליכם, הוא הדין הדתי ובמקרה של גירושין, תצטרכו לפנות לבית הדין הרבני. לענין הטקס, עו"ד פנדריך כנראה מסתמך על טקס נישואיו. הטקס בנישואי היה מכובד ונעים לעין ולאוזן וכך גם רוב הטקסים שהשתתפתי בהם כמוזמן.
תשובה
במקרה של נישואין אזרחיים אין כתובה וחובות הבעל כלפי האשה הן לפי הדין האזרחי ולא לפי הדין הדתי.

תשובה

מי מחליט מה יהיה כתוב בכתובה?
והאם אפשר להתחתן נישואים אזרחיים בארץ ואם כן איפה?
תשובה
1. סכום הכתובה הוא סכום קבוע (שווה ערך כיום לכ - 32,000 ש"ח), את סכום תוספת הכתובה אתה יכול לקבוע. 2. עדיין אין אפשרות להנשא בנישואין אזרחיים בארץ, ויש לנסוע לצורך כך לחו"ל.

psihadal

New member
מה הסכום המינימלי ?

תשובה
1. סכום הכתובה הוא סכום קבוע (שווה ערך כיום לכ - 32,000 ש"ח), את סכום תוספת הכתובה אתה יכול לקבוע. 2. עדיין אין אפשרות להנשא בנישואין אזרחיים בארץ, ויש לנסוע לצורך כך לחו"ל.
מה הסכום המינימלי ?
שאני יצטרך לשלם כאשר אני מתגרש וזאת בתנאי שהאישה לא רוצה ממני פרוטה? הבנתי שאם אני יכתוב סכום סימלי ושנינו נחתום אז לא יכולים לחייב אותי לשלם יותר.

ל א ה ש

New member
מה כתוב בכתובה

מי מחליט מה יהיה כתוב בכתובה?
והאם אפשר להתחתן נישואים אזרחיים בארץ ואם כן איפה?
מה כתוב בכתובה
הכתובה היא בעלת נוסח סטנדרטי - לכל עדה נוסח שונה במקצת. מי שמחליט מה יהיה כתוב בכתובה - הכוונה היא רק לגובה הסכום שעליו מתחייב הבעל בכתובה - וזו בד"כ או החלטה משותפת או החלטה של הבעל. בארץ לא ניתן להינשא בנישואין אזרחיים. בברכה, לאה שפיגל, עו"ד

zeca

New member
אם בא לך

איך עדיף להתחתן בצבא?
אם בא לך
להתחייב על סכום עתק בכתובה ולפרנס את אשתך לכל ימי חייה אז תתחתן ברבנות. אם בא לך משהו קצת יותר הוגן סע לקפריסין.

מצב
הנושא נעול.
למעלה