איך עבר עליכם השבוע?

מאיגו

New member
איך עבר עליכם השבוע?

סבב איך עבר עליכם השבוע...:p אני:נחמד,תודה ששאלת:) סיפור:היום בבית ספר היינו צריכים להכין משהו לפורים.בבית ספרי כל פורים כיתות ח' מכינים ביתנים לילדים שבשאר הכיתות. אז אני ומאי(היפנוטיק רוק) משתתפות בביתן האימה. הכנו היום שלטים(יצא מדהים!) ובאחד השלטים מאי כתבה:"אייל מזיג יהיה שם,ואתה?" ואז שתינו נכנסנו להתקף צחוק. כולם שאלו אותנו מי זה אייל מזיג(חוץ מ...מי שיודע!) ו..זהו... שעשע אותי אז רציתי לספר לכם. שבת שלום!(גם שישי שלום.שלום עולמי.כל הזמן.רק שלום.

וואיי! אני הייתי בטיול שנתי!

היה מזה כיף! שתי לילות (באכסניה מכוערת בירושלים) עם מדריך מרוקאי ועצמאי (הוא כל הזמן מדגיש את זה שהוא עצמאי). היה ממש כיף, ירושלים עיר מדהימה!

יוסדוס

New member
את היית בי-ם ולא הודעת!?...נונו!!!

ספרי.........באיזה אכסניה היית?...איך קראו למדריך? איך היה הטיול?...היה משהו מיוחד?

אמ...

ירושלים עיר מדהימה! כל פעם שאני שם אני נדהמת מחדש! הייתי באכסניית בית וגן, מבחוץ היא נראית מזה אחלה אבל מבפנים היא די מגעילה...:-\ למדריך קראו סמי אלפסי והוא פעם גר בירושלים, עכשיו כבר לא נראה לי. היו לנו גם קצת מדריכים מ"יד צבי" או "יד בן צבי", לא זוכרת... היה ממש אחלה! הלכנו על החומות (הפעם האחרונה הייתה בגיל שש אז...) היינו אמורים להיות ביד ושם אבל נסגר שם "ולוח הזמנים לא היה מותאם" אז נסענו למערת הנטיפים! בקיצור, היה ממש אחלה! ושוב גיליתי מחדש כמה כל החברים של כל כך מצחיקים!!אני מתה עליהם!

יוסדוס

New member
מגניב לךךךךךך!!

יפה לך....וכן ירושלים באמת עיר מדהימה! יחי ירושליםםםם!!

איזה חמודות אתם!!!

אהבתי את זה! ולא לדעת מי זה אייל מזיג זה בור בהשכלה! לא חור! בור!!! לי היה שבוע מטורף! ביוטופ ואיזה מורה אהבל שמשגע אותי! טיפש... אבל אני מקווה ששבוע הבא יהיה יותר נחמד! שבת שלום! אוהבת! נועה.

מאיגו

New member
בהחלט בור.

ו...תודה
גם אתחמודה!(אפילו יותר!)

papal

New member
אני הופעתי בקונצרט

בהיכל התרבות של ראשון במסדרת תזמורת כלים שלובים- תזמור המבוגרים של קריית חים שבה אני מנגן היה ממש נחמד תזמורת ראשון אירחו אותנו האקוסטיקה מדהימה והיכל התרבות של ראשון להסתכל עליו מהבמה, גורם לסחרחורת ! מקום מדהים להופיע בו

כתמונית

New member
חח...שתהיו לי בריאים!

טוב נו... אז לא הייתי השבוע בירושלים.. (כשחושבים על זה הרבה זמן לא הייתי בירושלים) אבל היה לי שבוע מוזר מספיק - היה לי בגרות בע"פ באנגלית והיה לי בוחן כזה חמודי! היה כ"כ מצחיק רוב הזמן הוא זיבל לי את המוח על heavy metal היה ממש מצחיק! ואוף! היה לי מבחן ממש מעצבן במתמטיקה .... וגם! מבחן בספורט! וגם קיבלתי 92 בבגרות במוזיקה! וגם! ראיתי את ירדדדןןן!!! (תרימי פעם טלפון יא יא... ילדה שכמוך! חח!) אבל עזבו...השבוע זה כלום לעומת שבוע הבא - אנשים!! פורים!! חופש! ברוך השם! ו... יש לי הופעה ביום חמישי... שלא נדע מצרות! יאללה! יהיה כייף! מחר חופש! (לי... שלא יגידו שאני מעבירה מסרים על שביתה..)

sniffa

New member
היה לי ת'סוף שבוע הכי מעולה בארץ!

יום שישי הלכתי למועדון הבארבי בת"א עם חברות להופעה של שייגעצ, והיה לי ממש כיף! אחת ההופעות הכיפיות שהייתי!

papal

New member
משום מה גם אני יהיה בחמישי

באותו מקום שאת תיהי בו נועה למה? תשאלי את יוסי הוא יסביר לך אותי זה עדיין מטריד אם כי אפשר להסתדר עם זה יופי! בהצלחה

כתמונית

New member
כמובן שלי!

יש! סבבה! איזה כייף שתהיה!! ומזתומרת למה צריך שתהיה??!! קודם כל לא היית בהופעה במיטש.... ואני אישית אשמח אם תשמע את החומרים ובנוסף מה חשוב שיהיה קהל לא?! חחח!! חוץ מזה שגם דודי מופיע לא?

papal

New member
יפה! 2 נ"ק- דודי מופיע!

מה שאומר שאוטומטית אני שם (טל מילר הפקה וייצוג כבר אמרנו?:) חיחיחיחי - אני והשטויות שלי- השעות האלה של הלילה.... לעולם לא מפסיקים לעזור לחברים זה המוטו שלי לחים

למעלה