איך עבר עליכם הצום

amitk80

New member
איך עבר עליכם הצום

לכופרים שלא נכנסו הנה
למרות שלא אכפת לי מי שנכנס........... מישהו נשבר? עמית

עבר סבבה לגמרי

למרות שהתעוררתי מוקדם מן הצפוי ודי הסתובבתי בחוסר מעש עד לצאתו...

Yosh Yosh

New member
בסדר.... רגיל....

עוד חלשה קצת, למרות שאכלנו עודות קודם
לא נורא, יעבור!

shay4442

New member
עבר מהר מדי../images/Emo10.gif

לא הפסקתי לסבול ולערער מספיק על עוונותי וחטאי(הרבים מאוד לצערי), לפחות הספקתי לקרוא מחצית מגליונות "קדמוניות" ששמתי לי למטרה לקרוא ביום כיפור(קראתי 5 )

Sole Survivor

New member
עבר טוב

אבל בהתחשב שרוב היום שכבתי וקראתי ספר ורק בשלוש וחצי קמתי להתארגן לבית כנסת . אז זה לא ממש היה קשה

עבר סבבה..

לצערי קמתי מוקדם היום, והסתובבתי בבית וחיפשתי מה לעשות.. אבל ב"ה זה נגמר..

@יעל@

New member
הצום עבר סבבה.

למרות שהשתעממתי והרגשתי ממש הרוגה בסוף עברתי את זה.

Vesper Lynd

New member
"יום כיפור זה בעעע"

זה היה המשפט השני שיצא מהפה שלי כל הסופ"ש אבל היה לא רע בכלל. אתמול בערב ידיד שלי ואני הסתובבנו ופגשנו הרבה אנשים משעשעים, נרתענו מהאנשים שלמדו איתנו בתיכון ולא התקרבנו אליהם לכן פגשנו מלא אנשים משעשעים. דיברנו איזה שעה עם 2 משתמטות בנות 17, דיברנו עוד שעה עם 2 סטודנטים זרים, אחד מייון והשני מארה"ב.... חזרתי הביתה רק באחת וחצי. היום קמתי ב11, הלכתי לסבתא, קשקשנו, חזרתי הביתה, התחלתי לקרוא ונרדמתי שוב, קמתי בארבע וחצי, שוב סבתא, הפעם היה מעניין יותר, 2 הדודות שלי היו שם וניהלנו שיחה נוקבת על כל הלסביות במשפחה, שכונה וכו' והנה כבר יצא החג....

amitk80

New member
וואי אחלה סיפורים

נראה שחלק מכם העביר את החג בצורה סבירה. האמת שהופתעתי מזה שיהיה לי קל יחסית לצום לאור העובדה שהייתי במועדון ביום חמישי בלילה ושתיתי יותר מדי והיה לי קשה לישון ביום שישי בבוקר. גם קמתי עם הרגשה לא נעימה כל כך. lir אחלה של הספק עם הפזל. אני לא מאמין, הלכת על שר הטבעות! עמיץ

AlanSmith

New member
הצום עבר די קל

אחרי שנגמר הצום הרגשתי לא הכי טוב דווקא. בגלל שאכלתי חביתה. מסקנה: לא מומלץ לאכול חביתה אחרי צום.

@יעל@

New member
../images/Emo11.gif

אתם לא יודעים שאסור לאכול משהו כבד אחרי צום? ממליצים על משהו חם + עוגייה.

למעלה