איך עבר ליל הסדר?

Yuval Y

New member
איך עבר ליל הסדר?

קראתם את ההגדה עד הסוף? או שגם אתם הפסקתם אחרי האוכל? או אולי בכלל וויתרתם על הטכס ופשוט אכלתם? הילדים שאלו את הקושיות? שרתם את כל השירים, בעצם? הבן / הבת הגיעו עם בני הזוג, או שהגיעו לבד? ואולי הגיעו עם כל המשפחה? או שמא התארחו אצל המשפחה של בני הזוג? ~~~~~~~~~~~~~ השנה עבדים, לשנה הבאה, בבית מלון... (יובל)

השנה לשם שינוי החלטנו

כלומר זוגי ואנוכי לא לטרוח ולסוע מהצופציק של המדינה למשפחה המרוחקת,, וקיימנו את הסדר אצלנו בביתנו הצנוע, אי לכך קיבצנו והזמנו כמה חברה ללא משפחות מהסביבה וקיימנו את ארוחת החג אצלנו היתה אווירה ממש משפחתית נראה לי שבהגדה "חסרו" כמה דפים, יען כי שלב הארוחה הגיע מהר מאוד,
,,גם יין לא חסר על שולחננו, בקיצור היה שמייח ועליז תרתי משמע, למחרת הסדר ארחנו זוג חברים מארה"ב המטיילים בגליל, מחר אנו צפויים לעוד זוג חברים מהמרכז, ובסופ"ש זוג חברים+3 צאצאים מקסימים,,לחג השני נשוב על מתכונת ליל הסדר, ואת המימונה נציין בכמויות קלוריות מופרזות עם כמות בלתי ידועה של חברים וחברות ,,,מורעבים,,, מהאזור
אחרי זה מתוכננת חופשה של חודש ,,,במקום הכי רחוק שאפשר,,צריך לנוח לא?
מקוים שאתם חגגתם בחוגי המשפחה בחום ובאווירה רגועה,,
מיהו מזמין למנגל ביום העצמאות?
,,,,,,,,

Yuval Y

New member
../images/Emo155.gif ליל הסדר שלנו

אצלנו במשפחה ערכנו את ליל הסדר בבית של דוד שלי. היו שם אני והורי, סבא שלי וחברתו, הדוד, הדודה ושלושת ילדיהם, וגם אחיה של דודה שלי, שהגיע עם אשתו ושני ילדיהם, והוא גם היה אחראי על קריאת ההגדה. למודי ניסיון אני והורי אכלנו לפני שהגענו, ועדיין נשנשתי מכל מיני מנות. דיברתי עם בני הדודים שלי, שבגילאי 19 ו-17, צילמתי כמה תמונות.. בשלב מסוים הילדים הקטנים (בני 6-7) התחפשו כל אחד בתורו לאליהו הנביא עם כובע צמר, מעיל, ושקית על תקן של זקן...
וכמובן הבן-דוד הצעיר צילם כל אחד מהם וכל פעם אמרו "הו? מי זה? אליהו..." סך הכל, הייתה חוויה משעשעת למדי.

יש עוד אפשרות...

והיא שההורים באו לעשות את ליל הסדר בבית של הבן ההומו ובן זוגו וזה מה שהיה אצלנו השנה: ארחנו את ההורים של אחד מאיתנו, וגם את האח וביתו, ואת האחות עם בעלה ושלושת הילדים, ולקינוח גם את הדוד והדודה... סה"כ 13 איש כולם שיבחו, ונרשם אחד הסדרים המוצלחים בשנים האחרונות ובכלל :)

Yuval Y

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif

אגב, קראתם את כל ההגדה וכאלה?

למעלה