איך עבר יום עצמאות

איך עבר יום עצמאות

אנחנו נסענו למושב שובה שליד שדרות היו שם הרבה פעילות לילדים וגם למבוגרים כול המשפחה של בני דודוים של בעלי היו שם עשינו על האש גם פיתוח היה ממש כייף

עם החבר והמשפחה שלו

לא יצאנ לטייל האומנם, אבל אכלנו דגים על האש/ בתנור מאד טעימים, וקיבלתי עדנית פרחים מדהימה (אבא של חבר שלי אדריכל נוף) אחרי שראינו יחד סרט, נער החידות מבומביי חזרנו הבייתה עייפים אך מרוצים עם בטן גדולה לא לפני שביקרנו גם אצל ההורים שלי וטרפנו שם קצת מתוקים. אומנם לא יצאנו לשום מקום מיוחד, אבל היה בהחלט נחמד.

זואילי

New member
יומיים של ג'אנק פוד - חגיגה לבטן ../images/Emo67.gif

בערב יום העצמאות הוריי הזמינו אותי לארוחה ישראלית - פלאפל.... אז כיליתי בדקה פיתה עם גודיז. (בשתיים בלילה נזכרתי למה אני לא אוכלת את הדברים האלה). ביום העצמאות - על האש עם חברים ובעשר דקות אכלתי המוני סוגי בשרים (אפילו עוף שאני בכלל לא אוהבת) ושתיתי מלא דיאט קולה. ויתרתי על הפיתות (תודה רבה לעצמי!) מתי שהוא בערב שוב הבנתי שזה היה מוגזם וליחכתי חסה ועדשים כדי לפייס את הבטן. קבעתי עם שכנה ש 3 פעמים בשבוע אנחנו עושות הליכה ויהי מה! והיום אני הולכת לטפל בבטן עם הרבה פילטיס. היה אחלה יום עצמאות

galim29

New member
המון פעילות

יום שלישי: צהריים ים (רקבוע כל שנה עם חבר טוב שמגיע מירושלים רק שהגיע עם הבת זוג השנה) על חשבון שנ"צ ואח"כ ארוחת ערב במסעדה חביבה... התנפחה לי הבטן מהקינוח והקפה בסף אבל בכל זאת הלכתי למסיבה באבן יהודה (מתל אביב - תעריכו...) ועישנתי קצת ג'וינט (בשאיפה להוריד את הנפיחות ולהתמסטל קצת כי אלכוהול משובח לא היה שם...)... למחרת גררתי את עצמי למנגול אצל חברים ואז באמת חזרתי על ארבע הבייתה.. אז היום לא זזתי הבית (חצצי בוקר ביליתי בשירותים להוציא את היומיים האחרונים) במקום להיות ילדה טובה ולעשות כבר בדיקות דם... אבל היה כייף... אפילו נזכרתי מה ז\ה כשמישהו הזוי מנסה להתחיל איתך ולא זוכר משפט פתיחה מוצלח.... זה הלך ככה: הוא: תגידי, אפשר לשאול אותך שאלה? אני: אפשר לנסות הוא: אם מישהו היה מעליב אותך אבל לא מתכוון אלייך, היית נעלבת? אני:
רגע, איך אני אדע שהוא לא מתכוון אלי? הוא: הוא היה מסביר לך אחר כך... אני: אז מה? אתה רוצה להעליב אותי ולהתנצל אחר כך? הוא: המום.... ברח וחזר אחר כך לשבת מבויש בקצה הספה... ואז: את מקומית? (שתבינו הייתי באבן יהודה - מי מקומי במקום שכוח האל הזה?) אני: לא ממש... תל אביבית.. הוא: וואו.. באת מרחוק.... וזה השלב שטפחתי לו בעדינות ובאימהיות על הרגל ואמרתי: אני הולכת לחפש את החצי השני שלי שברחה לי....

היה כייף ../images/Emo13.gif

בערב עצמאות הזמנתי את ההורים לארוחת צהריים במסעדה
וביום העצמאות נסענו כל המשפחה ל
למרבה ההפתעה למרות השעה המאוחרת בה יצאנו מצאנו חלקה מבודדת באחד היערות במרכז הארץ
לקחתי את ה
ה לפיקניק הראשון שלה, פחדתי מאוד לשחרר אותה (כי מה לעשות בכל מה שקשור אליה אני חרדתית בצורה מוגזמת
) אך היא הפתיעה אותי לטובה, נשארה צמודה לכולנו וגם כשקצת התרחקה מייד כשקראתי לה חזרה
. ובכלל התגלתה ככלבת שמירה מעולה כאשר כל זר שרק הסתובב בשביל ליד המתחם שישבנו זכה לנביחות אזהרה ואליה הצטרפו בנביחות שאר כלבי המשפחה
. אז הכל עבר בשלום למעט סטייק כבש שפתאום נעלם לפני שעלה על ה
ובקושי הצלחנו לחלצו ולהשליכו לזבל
חזרנו עייפות אך מרוצות
בקיצר היה כייף ונגמר מהר
והנה כמובן תמונה של הנסיכה שלי

kululu2B

New member
היה כיףףףף

בערב יום העצמאות חגגנו בבית! אנחנו ממוקמים במקום אידיאלי מבחינת "הופעות יומהעצמאות", המרפסת שלנו מעל הפארק שבו מתקיימות ההופעות, אז תמיד בערב יום העצמאות עולים אלינו לרגל....
אז היה אוכל ואכלוהול וגלידות וחברים. אה, וגם שדרגנו את המרפסת, אז יש פינת זולה מעודדת רביצה. מה צריך יותר ויום אחרי- על האש אצל חברים אוףףף כמה אוכל

למעלה