איך עבר יום ההולדת?

קיטי08

New member
איך עבר יום ההולדת?

חוץ מתמי (המאוד רצינית) לא קיבלנו עידכונים. אז.... בבקשה...

נאשא

New member
מצטרפת לקריאה../images/Emo65.gif

תמי השקיעה כהרגלה ונתנה לנו לרוות נחת מיצירת הפאר שלה. עכשיו עדיקים, את מתבקשת לפרט, ופאקא, את לא יכולה להשאיר אותי במתח ככה... איך עברתי את המבחן?
וקיטי, פספסתי משהו? אני מוכנה להתפלל גם בלי לדעת אבל נראה לי שפיספסתי משהו חשוב.

עדיקים

Active member
רק חיפשתי רעיונות להפעלות כי החנות שאני

מתכוונת ללכת לקנות בה לא קרובה אלי הביתה ורק בימי שישי אני יכולה להגיע לשם.

mic75

New member
תודה רבה קיטי08

ביום שבת היה לבונבון שלי יום הולדת שנה הקטן הזה כבר בן שנה, ורק אתמול ילדתי אותו המתנה שקיבלתי אדירי שלי זה הדבר הכי מדהים מקסים אהוב והכי הכי שלי ז"א גם של בעלי. א ככה היינו כל המשפחה בפארק הירקון והיה ממש כיף הכנתי הרבה אוכל ושרנו לו וצרחקנו לאדיר למרות שהוא לא הבין אני יודעתשהוא נהנה. כמו שכמה בנות כתבו זה יות עבורנו , אבל היה כיף לראות את כל המשפחה והחברים והילדים של החברים. אני רוצה להגיד לכם שכולם גודלים מהר מידיי אז רגע תנו לנו רגע אנחנו רק רוצים להנות מהרגע. מזל טוב לכול החוגגות מלא נשיקות מיכל

קיטי08

New member
נשמע מעולה

איך את עם תמונות, הייתי שמחה לראות נסיך שמח. אכן הזמן טס. עמרי היה בחודש שעבר בן 10, איך זה קרה? בכלל לא ברור. תמשיכי להנות מכל רגע

עדיקים

Active member
יקירתי ../images/Emo24.gif

את הברכות כבר אמרתי לך בטלפון - אמנם פישלתי מקווה שאת לא כועסת. בכל מקרה המון המון מזל טוב, שמחה שנהניתם. אכן בגיל הזה זה בשביל ההורים אבל אושר רב. וברור שגודלים מהר מידי הזמן טס ולא מרגישים.

פאקא

New member
עברת, עברת... העוגה מצוינת

אבל משהו בכל זאת פיספסתי כי העוגה עלתה מאד בתנור ואחר כך צנחה קצת במרכז... (אשמח לרעיונות איך למנוע זאת בפעם הבאה) עכשיו באמת שיש לי נסיון אפסי בעוגות, אז זה שבכלל יצאה עוגה זה סוג של נס! אז אנא זכרו זאת כשאתן מסתכלות על התמונות.... :) חוץ מזה היה סבבא, המון אוכל (יש לי נטיה משפחתית להכין יותר מדי), לדוגמא עוגת התפוחים שהכינה חמותי נשארה שלמה ומיותמת (עכשיו גם לא נעים לי ממנה, שזו בעיה אחרת)... היתה אוירה נהדרת, מזג אויר מושלם (שלא כמו היום), הקטנה קיבלה מלא מתנות שוות, בקיצור כיף. אבל גם הרבה מאד עבודה וכיון שאני לא במיטבי כרגע פיזית, הייתי בשפיכות על בסוף היום... לכן גם ההודעה הזו התעכבה כל כך. סורי... תודה על העצות וההתעניינות!! פאקא

קיטי08

New member
איזה חיוך יש לאפרוחית שלך

אכן שווה הכל. איך את מרגישה היום?

happy

New member
איזה מתוקונת

המון המון מזל טוב. והעוגה יפיפיה ונראית גם מאוד מאוד טעימה מזל טוב

נייטי

New member
אההההההההההההההההה איזה מהממת!

איך הסתרת אותה כל הזמן ולא נתת לנו להתענג מהדבר המתוק והמקסים הזה. יש לה כבר שידוך? רוצה לסגור איתי דיל? מזל טוב ליום ההולדת של היפייפיה הנהדרת. מאחלת לכם בריאות ושמחה והמון אושר!

פאקא

New member
מחפשים שידוך, בטח מחפשים

תגידי מה את מציעה ונשקול בכובד ראש

נאשא

New member
אם הייתי מכירה אותך קצת יותר הייתי אומרת...

יאללה, יאללה, תעבדי על מישהו אחר, ותגידי באיזו קונדיטוריה קנית את זה וזהו. אבל לא נעים לי את יודעת... ממי, יצא לך מהמם! וברוכה הבאה לעולם האפיה: עוגות ביתיות נוטות לעלות ולרדת (ולעשות עוד קונצים שמזלך שלא קרו לך). ככה זה כשכל תנור הוא אחר ובכלל. אפשר לנסות להמנע מזה על-ידי המנעות מפתיחת הדלת למרות הסקרנות, כי כשדלת התנור נפתחת אזי יורדת הטמפרטורה ולכן זו יכולה להיות סיבה לצניחה הפתאומית. אבל זו רק אחת הסיבות, ולא להתרגש. מה שעושים כשמצפים זה הופכים את העוגה, וככה בדרך-כלל יוצאת עוגה חלקה, כי הבסיס לרוב כן יוצא חלק. אם העוגה נפוחה במרכז אז אפשר לפני הקישוט לישר אותה טיפה. תגידי, גם הציפוי זה ממה שנתתי? אף פעם לא עשיתי ציפוי שוקולד מריר, רק לבן, ואשמח לדעת אם זה זה, כי זה יצא מהמם! והכי חשוב שהיה שמח ומוצלח. והאפרוחית שלך עולה על כל העוגות כולן! משגעת ביופיה, ואני שמחה שנתת לנו ת'הזדמנות לצפות ביופי הזה.

פאקא

New member
אח, להפוך את העוגה זה גאוני

איפה היית לי בשבת בבוקר?? טוב נו פעם אחרת. ולגבי יופיה של העוגה יש שתי אפשרויות 1- את מפרגנת לי על לא עוול בכפי 2- אני מצלמת וחותכת תמונות יותר טוב מאופה וכמובן ששתיהן יכולות להיות נכונות בו זמנית
אבל את לגמרי צודקת בענין אחר... הסקרנות... שלא רק שגרמה לי לפתוח את התנור אלא ממש להוציא את העוגה (ואז להחזיר), עכשיו זה נשמע לי טפשי אבל באותו רגע זה היה "חיוני". ולגבי הציפוי, סורי, סתם עשיתי שוקולד מריר ושמנת, אי אפשר לפשל עם זה (ואכן היה טעים, וגם מילאתי איתו את ה"חור" מה שהוסיף למרכז העוגה שוקולדיות נוספת...ממממ) והערה אחרונה על העוגה (בחיים לא דיברתי כלכ ך הרבה על עוגה, בחיי) אולי גם היה צריך תבנית יותר גדולה... זו גם אפשרות. ונראה לך שאפשר בתבנית מלבנית? זהו ודי פאקא

למעלה