איך עבר החג?

cheshire9

New member
הבעייה היא לא יותר מדי חגים

אלא יותר-מדי-חגים-שאין-בייביסיטר-שיקח-את הילדים-כדי-שאנחנו-נוכל-לעשות-חיים אני בכלל הייתי רוצה יום כיפור פעם בחודש - כולל השקט הזה והאופניים ברחובות.

שרשירית

New member
זה היתרון בלהיות גרושים

חג אחד אצלה וחג שני אצלך. כשהיית נשוי היית חולם על הסדר שכזה, לא היה רגע דל. יום כיפור פעם בחודש??
לשמעו את זה מתל אביבי הארד-קור שכמותך... ממש נחתה עליך השכינה. גם אני בעד חופש פעם בחודש, אבל בחייאת שלא יפול בשישי-שבת.

אני זו שמתלוננת...

פשוט שונאת חגים. שונאת. והשקט של יום כיפור מכניס אותי לדכאון. אני אוהבת שקט, אבל שקט של שבת ולא דממה של יום כיפור. לרוב אין לי בעיה להיות לבד. טוב לי עם עצמי. מתגעגעת, וזה אפילו נחמד אחרי תקופה ארוכה שבה רק חלמתי שישאירו אותי לבד. אבל בחג החיבוק היה עוזר...

שרשירית

New member
שולחת חיבוק של אחרי החג ../images/Emo24.gif

תדאגי להקיף את עצמך באנשים שאת אוהבת ותראי שהחגים יעברו בצורה כייפית יותר. תשתדלי לצאת כמה שיותר, להסתובב, לטייל עם הילד/ה, עם חברים וחברות ואז החגים יחלפו כלא היו. מבחינתי זו הזדמנות טובה לנוח כשהצוציק אצל האקס. כשהוא אצלי זו הזדמנות טובה להתשתולל ולהיות בפעילות תמידית. לפעמים מתיש אבל כייף לראות אותו מחייך ומאושר, שווה בשבילי הכל. ואם משעמם לך את מוזמנת לקפוץ לאזורי אשמח להסתובב ביחד.

למעלה