איך עבר החג?

אופק 3

New member
גמר חתימה טובה

היום אני עולה על א חח עובר לחולצה לבנה

28שירה

New member
אופק הבאת את המוזה...ממני

אתה עושה הכל הולך לבית כנסת, לובש חולצה לבנה תגיד את התפילות שמטרתן היא לבקש סליחה אם פגעתי, חטאתי שכן או לא בכוונה ורק דבר אחד לא תקבל שיש אנשים שונים ממך שטועים יותר, כמעט תמיד אך לא מהססים להגיד סליחה ואתה.... תעשה היום הכל כפי שצריך חוץ מלהעלים עין ולקבל אותה ואני... לא הכי צדיקה, לא לובשת אף פעם חולצה לבנה אך בלב שלי שלמה ובינינו שתיקה

אופק 3

New member
שבוע טוב

היה מצויין ברוך- השם
לא,לא הספקתי גם ככה נוח לי.. למה לא באת למפגש? היה מגניב,כולם רקדו שתו הכירו אחת את השני.. קצת דרכו כולם על כולם חחח שמחתי להכיר את אנשי הפורום. היה ממש נחמד.. תודה רבה לנהגת המקסימה.. שגרמה לי להזיע ?
אם לא היא,עכשיו הייתי מגיע למפגש

אופק 3

New member
מחפשת דרך

יש בינינו סדרה של טעויות חח החל מההודעה שלך, חשבתי מדברת עלי חחחח גם אני על קרטונים, וגם על המפגש חחח עכשיו נזכרתי את לא אשמה, הוודקה אשמה

אופק 3

New member
רוצה לדבר על זה? ../images/Emo192.gif

גרמתי לך להגיב בפורום?! זה קצת יותר פשוט מלהזיע 75 דקות,

כמעט פרקנו את כל הבניין../images/Emo6.gif

והלאה וכאן פירקה ארגזים, סידרה במקום וחילקה הוראות. הילדים פירקו אחד את השני. אני פירקתי את העצבים שלי עליהם ועשיתי פרצופים מסכנים כדי שירחמו עלי (לא עזר
). המושלם פירק אותם במשחק כדורגל בחצר (וגם שימש סולם אנושי לכל מה שהיה צריך לשים בארון הגבוה). ובסה"כ הבית כמעט מסודר לגמרי
אני מחכה שהתאילנדית תחזור לארץ ואעשה חנוכת בית
איך מצב הרוח שלך? נשאר עוד חג אחד ואז יש לך חופש עד חנוכה

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

נשמע שעשיתם חיים. אני עברתי דירה (בפעם האחרונה
) לפני חצי שנה כמעט, והבית עדיין לא מסודר
. וגם לא יהיה מסודר לעולם כנראה... מצב הרוח שלי? נשמע שאת מקבלת דיווחים עדכניים מהשטח
. אכן מאושרת שהחג הזה נגמררררר. תאמיני לי, יש יותר מדי חגים במדינה הזאת...

מסכים איתך ../images/Emo45.gif

צריך לפרוס אותם על פני תקופה ארוכה יותר - אז מה אם חלקם קשורים לדת?
ובאותה נשימה גם לפצל את החופש הגדול - חודש בקיץ וחודש בחורף :)

לגבי החופש הגדול אני מסכימה לחלוטין

אני חושבת שחופשה של חודש מאמצע יולי עד אמצע אוגוסט מספיקה לחלוטין. עוד חופשה בחודש ינואר-פברואר.

למעלה