איך עבר החג אצלי באכילה בעיקר ובביקור אצל המשפחות ברחבי הארץ
Y yoyo10 New member 29/9/03 #1 איך עבר החג../images/Emo35.gif אצלי באכילה בעיקר ובביקור אצל המשפחות ברחבי הארץ
Y yuli c New member 29/9/03 #2 גם אצלי משהו כזה... בערב החג היינו אצל בת דודה שלי בראשל"צ בבית החדש שלה איזה בית יפה!!! היא גרה בבית דו משפחתי עם 3 קומות וגינה בית כזה יפה הלוואי עלי!!! והיה מאוד נחמד. שאר החג (שבת, ראשון) היה סתם מבאס
גם אצלי משהו כזה... בערב החג היינו אצל בת דודה שלי בראשל"צ בבית החדש שלה איזה בית יפה!!! היא גרה בבית דו משפחתי עם 3 קומות וגינה בית כזה יפה הלוואי עלי!!! והיה מאוד נחמד. שאר החג (שבת, ראשון) היה סתם מבאס
ח חידון בחרוזים New member 29/9/03 #3 החג אצלינו חגגנו כרגיל אצלינו (יישוב קהילתי עם גינה גדולה) כרגיל 25 אנשים כרגיל היה כייף להיות יחד - חבל שנגמר וחוזרים לשגרה.
החג אצלינו חגגנו כרגיל אצלינו (יישוב קהילתי עם גינה גדולה) כרגיל 25 אנשים כרגיל היה כייף להיות יחד - חבל שנגמר וחוזרים לשגרה.
F foofoo77 New member 29/9/03 #4 החג... אכלתי המון , נו בטח אבא שלי החליט שאנחנו נורא רזים עבדתי קצת ( רציתי להיות מנהלת לא?) נהניתי לאללה וזהו עכשיו צריך רק למצוא זמן להשלים את שעות השינה החסרות ....
החג... אכלתי המון , נו בטח אבא שלי החליט שאנחנו נורא רזים עבדתי קצת ( רציתי להיות מנהלת לא?) נהניתי לאללה וזהו עכשיו צריך רק למצוא זמן להשלים את שעות השינה החסרות ....