איך עבר החג חברים?

אלזה7

New member
לי

עבר קשה ,במיוחד היום הראשון ,במוצ"ש מאוחר בלילה הלכתי עם אמא שלי לסופר לעשות קניות ,גם היא כמוני מבחינת סדר יום הפוך ,הלכנו בלילה ופספסנו את האוטובוס האחרון של 4 בבקר ,נאלצנו לחכות עד 6 בבקר וחזרנו הבייתה אחרי 7 וגם לא יכולנו ללכת לישון כי היו סידורים נוספים והסתובבנו ככה עם כל הסידורים 24 שעות בלי שינה ,זה גם עורר ויכוחים , ואני הייתי ממש בשיא הדכאון עם המון המון בכי לא הפסקתי לבכות הרגשתי כל כך רע היה לי כל כך עצוב הייתי כל כך חולה ,בערב גם קנינו כרטיסים לארוחת בית חב"ד והגענו באיחור בסוף הארוחה אחרי הסעודה והברכות , כי גם יצאנו מאוחר וגם עד שמצאנו את המקום לקח המון המון זמן ושהגענו כולם כבר עזבו אבל הרב נגש בכל זאת להגיד לנו חג שמח ולא נורא שאחרנו וששמרו לנו את מנות הסעודה ואנחנו יכולים להתיישב ולאכל והיה לי יום מאד מאד קשה ,היום השני היה קצת יותר טוב , הלכתי לים להרגע מהעצב של היום הראשון וזה קצת עזר לי , בערב הכנתי ארוחה בבית להוריי ולי ואמא שלי גם קנתה לי בושם במתנה וזה מאד ריגש אותי ,אבל כנראה שכל ההשפעה של היום הראשון הקשה נתנה את אותותיה כי אתמול כבר הייתי ממש חולה עם חום מאד מאד גבוה וכאבים ,כאבי ראש ולב ובחילות וגרון לקחתי המון המון כדורים וזה לא עזר ונשארתי כמובן בבית במיטה עצוב להגיד אבל כבר לא אכפת לי להרגיש רע פיזית כי לפחות זה משכיח ממני קצת את הדכאון

מילקי91

New member

למעלה