בקרייבינג אדיר לפחמימות הכי ריקות שאפשרבמקלט?
בממ"ד?
הוזנחתם ולא נהניתם מסימפוניית האזעקות?
כמו כל עם ישרואל, אוכלים אותה.מה אתם אוכלים בימים אלה?
קניתי מצרכים להכין עם הנכדים. בסוף הכנתי לבד.בקרייבינג אדיר לפחמימות הכי ריקות שאפשר
אחרי ארוחת שישי ארזתי את כל הנל או הדומה לנל לטובת הצעירים והחטובים, אני בשוטף ממש לא בקטע
אבל איך שמתחילים הבומים, אני, בום, חייבת איזו גבינית אפילו לא משובחת
הבוקר התעוררתי לקול האזעקה, שוחחתי עמוקות עם עצמי, אמרתי לי: אין בעיה, את יכולה לצאת להביא או לחילופין להפסיק להתבכיין.
יש כמובן אופציה שלישית, וולט. שכשפתחתי בבוקר את האפליקציה הודיעו שאין משלוחים באיזורי, לקראת צהריים שמעתי מהשכנים שהם חזרו.
אז עכשיו כבר לא בא לי
כמו תמיד אני רוצה רק מה שאין
מה אתם אוכלים בימים אלה?

גמני הכנתי אתמול אוזני המן ורק בגלל שרציתי לנסות טריק יעול שחוסך את כל הפצ'קריי עם הבצק. מכינים גליל בצק ואז חותכים לפרוסות והנה עיגולים מוכנים למילוי בלי לקרוץ מהבצק , לקמח, לרדד ולאסוף שיירי בצק. יצא מוצלח.קניתי מצרכים להכין עם הנכדים. בסוף הכנתי לבד.
אז בבקשה, הנה קצת פחמימות, לפני הפגישה הבאה עם השכנים.
צפה בקובץ המצורף 142628
ניסיתי פעם את הטריק הזה ולא הצלחתי להגיע לאוזן דקיקה כמו ברידוד.גמני הכנתי אתמול אוזני המן ורק בגלל שרציתי לנסות טריק יעול שחוסך את כל הפצ'קריי עם הבצק. מכינים גליל בצק ואז חותכים לפרוסות והנה עיגולים מוכנים למילוי בלי לקרוץ מהבצק , לקמח, לרדד ולאסוף שיירי בצק. יצא מוצלח.
נראה טעים, מה המילוי ?קניתי מצרכים להכין עם הנכדים. בסוף הכנתי לבד.
אז בבקשה, הנה קצת פחמימות, לפני הפגישה הבאה עם השכנים.
צפה בקובץ המצורף 142628
ברור שירדתי במשקל, חצי קילו משבת ועד היום.בקרייבינג אדיר לפחמימות הכי ריקות שאפשר
אחרי ארוחת שישי ארזתי את כל הנל או הדומה לנל לטובת הצעירים והחטובים, אני בשוטף ממש לא בקטע
אבל איך שמתחילים הבומים, אני, בום, חייבת איזו גבינית אפילו לא משובחת
הבוקר התעוררתי לקול האזעקה, שוחחתי עמוקות עם עצמי, אמרתי לי: אין בעיה, את יכולה לצאת להביא או לחילופין להפסיק להתבכיין.
יש כמובן אופציה שלישית, וולט. שכשפתחתי בבוקר את האפליקציה הודיעו שאין משלוחים באיזורי, לקראת צהריים שמעתי מהשכנים שהם חזרו.
אז עכשיו כבר לא בא לי
כמו תמיד אני רוצה רק מה שאין
מה אתם אוכלים בימים אלה?
מוזמן לאכול מאזני המן ששלחתי.ברור שירדתי במשקל, חצי קילו משבת ועד היום.
לא טוב, כי גם ככה אני רזה מדיי.
ובדיקת סוכר?מוזמן לאכול מאזני המן ששלחתי.
אין בהם פרג, כך שאין סיכון שתיכשל בבדיקת סמים.
מהבצק הורדתי בכמות, אבל תמרים זה משהו בלתי ניתן לשליטה.ובדיקת סוכר?
תמרים זה כיף.מהבצק הורדתי בכמות, אבל תמרים זה משהו בלתי ניתן לשליטה.
אל תנסה אפילו, תיכשל.
יש לנו מקלט.במקלט?
בממ"ד?
הוזנחתם ולא נהניתם מסימפוניית האזעקות?
את צודקת, מה זה כמה טילים ?אני לא הולכת לממד באזעקות. לא אוהבת לשבת שם. הבן אומר שאם אמא שלו לא נכנסת, אז גם הוא לא. השאר הולכים, כולל הכלב המתורגל שרץ לשם בבהילות כשנשמעת אזעקה.
צריך כמה?את צודקת, מה זה כמה טילים ?
גם אני לא אוהבת, אבל לא חשבתי לרגע על אפשרות אחרת.אני לא הולכת לממד באזעקות. לא אוהבת לשבת שם
כלבים למופת.כולל הכלב המתורגל שרץ לשם בבהילות כשנשמעת אזעקה.

רועה בלגית? מעייף לפרוק מרץ לכלב כזהגם אני לא אוהבת, אבל לא חשבתי לרגע על אפשרות אחרת.
בעיקר כשבפרק הקודם כשהבניין רעד, הסתבר שבמרחק של כ 750 מ נפגעו כמה בניינים וכיום אין להם זכר
כלבים למופת.
גם זו, ברגע שמתחילה האזעקה, עוד לפני שכולם שומעים, היא חומקת בשקט אל הממד ומחכה לכל השאר.
צפה בקובץ המצורף 142521
בסוף הכתבה יש הנחיות איך לבטלאני ביליתי שעתיים חיפשתי בטלפון איך מבטלים את ההתראות קופצות עם הסירנה.
לא מצאתי. ממשיכות לקפוץ כולל הודעות ההרגעה.
אזעקת הבוקר תפסה אותנו ביער, והלכנו בלי המכשירים אז לא ידענו שזה משהו כללי כזה.
אני אמרתי שזו טעות, הופעלה בגלל להק ציפורים שזוהה כירי בצפון, כמו שקורה לפעמים.
אשתי אמרה - המלחמה עם איראן.
אמרתי מה איזו מלחמה? לא נגמרה המלחמה? ורק שם נודע לי שיש עוד פעם איזה סיפור.
אני צורך את החדשות שלי ב-X/טוויטר, והוא כבר כמה זמן מביא לי רק בדיחות. הפסיק לגמרי להביא לי חדשות.
אז אני לתומי מסיק מזה שהכל בסדר אין חדשות.
אחלה דבר ה-X הזה.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.