איך עברה השבת

מיכל שב

New member
איך עברה השבת../images/Emo35.gif

הבטיחו שבת סוערת אבל היא היתה קצת גשומה ובעיקר קרה
אני הייתי אתמול אצל ההורים שלי ונהניתי מארוחת ערב חורפית מעולה והבוקר לקחתי את יואב לראות בקניון את צ'יקן ליטל. סרט חמוד מאוד. מה מחכה לכם השבוע? שבוע טוב

אז ככה

ראיתי סרט אימה בלילה את הצלצול 2 (כפי שכתבתי) ובאמצע הסרט נרדמתי.. (הייתי אצל חברה שלי) והיום סתם עשיתי שיעורים ואכלתי ארוחת בוקר\צהריים טעימה מאוד
עם מרק חמים

שאניה

New member
הייתי אתמול בבנ"ע בערב

והיום ישנתי לי כל היום וגם צפיתי בגשם כשירד

LuNa MaJnUnA

New member
ערב שבת עם חברים

הדברים הרגילים.. וחדר מסודרררר או יההההההההההההההה!

Law Ho

New member
אחלה שבת :)

מסיבת הפתעה לחבר ומשם לחממה (הוא גר בקדימה, זה בדרך) ואז מסיבה באמת. ולישון כל שבת בבוקר!!!! (אתם לא ישנים בשבת? בשביל מה יש שבת? שבת מנוחה..). לקום ב 4 ולאכול צהריים ב 5. וגם היום סבבה (סוף סוף האינטרנט עובד..). אחלה סופשבוע (כבר נגמר :( ) לכולם..

מיכל שב

New member
נגעת בנקודה רגישה../images/Emo10.gif

היום הילדים החליטו להתחשב בי והצלחתי להחזיק אותם במיטה עד 6:30 (אני לא אספר מתי קמנו), ובגלל שהלכתי לסרט עם יואב פיספסתי את שנת הצהריים (אסף לא חיכה לי והלך לישון לפני שבאתי). מזל שגם שבוע הבא יש סופ"ש.

Law Ho

New member
אני תמיד אומר

מה שלא הספקנו בסוף שבוע הזה נעשה בסופש הבא (אלא אם סוגרים שבת). ובעבודה, מה שלא הספקנו היום, מחר גם יום. (שעות נוספות? מה זה? חח).

Law Ho

New member
אני תמיד אומר

מה שלא הספקנו בסוף שבוע הזה נעשה בסופש הבא (אלא אם סוגרים שבת). ובעבודה, מה שלא הספקנו היום, מחר גם יום. (שעות נוספות? מה זה? חח).

במנוחה ובית

הייתי עם הילדים וישנתי המון בערב הלכנו לקניון לקנות ספרי קריאה וזהו

למעלה