איך נרגעים?

barstick

New member
איך נרגעים?

לפני טסט אני הכי מתוחה שבעולם... [מזל שבטסט עצמו זה נרגע] הקטע זה שזה בגלל שיש כמה דברים שאני לא בטוחה לגביהם.... נגיד אני בדו סיטרי.. ואני רוצה לפנות לחד.. אז פונים מהמרכז של הכביש או מצד ימין? ואם יש לי מכוניות בצד שמאל אז אני אוטומטית נכנסת למרכז או לימין?!

be_roo

New member
אם אלה הדברים שאת לא בטוחה בהם

אז אינך מוכנה לגשת לטסט.

moshe alfasi

New member
במקום להתנשא ולהגיד לה כמה היא

לא מוכנה לטסט ולהוריד לה את הביטחון למינימום, אולי תענה לה?!

NewUser4

New member
רק לשם הבהרה

בהודעה של be_roo אין כל נימה מתנשאת או כל רמיזה להתנשאות.

be_roo

New member
התשובה לשאלה נכתבה אינספור פעמים

בפורום ווכל אחד יכול למצוא אותה תוך שניות ספורות. התשובה שלי לעומת זאת הכילה דיעה שלא קיימת בפורום וחיונית לא פחות אם המטרה הסופית של הגולשת היא לעבור את הטסט. לא התייחסתי לגולשת באופן אישי או זלזלתי בחוסר הידע, אבל השורה התחתונה היא שלגשת לטסט עם "חור" בדברים בסיסיים זה מתכון לכשלון.

barstick

New member
אגב...

זה לא "חור" בדברים הבסיסיים.. זה יותר מין בלאקאאוט.. גם שאתה הולך לגשת למבחן במתמטיקה וחרשת על החומר ואתה יודע הכל אתה עלול להילחץ שנייה לפני ולשכוח את החומר, אבל זה לא אומר שאתה לא יודע את החומר.

be_roo

New member
מההודעה הראשונה שלך התקבל רושם

שונה, כאילו חוסר הידע קיים ובגללו את לחוצה בטסט ולא להפך שהלחץ גורם לך להתבלבל. העיצה שלי, עם לחץ המבחנים קשה להתמודד, העניין ברובו התמודדות אישית וכל אחד עובד אחרת. עם הבלבול בפניות אפשר להתמודד ע"י תרגול, אולי זה עדיין לא מוטבע בך מספיק. אם בשיעורים אין לך כל קושי וזה רק עניין של לחץ, גם על זה יש שרשורים רבים בפורום.

barstick

New member
מממ...

בעיקרון אין לי בעיה עם הפניות.. פשוט הטסט קצת הוריד לי תביטחון.. זה גורם לי לחשוב פעמיים על כל פנייה שאני עושה.. יש פה מצב אחד מסויים שתקוע לי בראש בקשר למה שכתבתי קודם שלגביו ספציפית אני לא בטוחה..

barstick

New member
תגובה נוספת..

אני לא מכירה את הפורמים של תפוז.. לא בדיוק יוצא לי לכתוב כאן או בכלל לגלוש כאן... אז אני לא יודעת מה לחפש ואיפה לחפש.. אחרת לא הייתי שואלת... אין לי שום כוונה לשאול סתם בכל אופן תודה על העזרה.. אני כבר אסתדר מכאן אני מניחה..

be_roo

New member
לא נזפתי בך ושלחתי אותך לחפש

את התשובה, הטיעון הזה עלה רק אחרי שמישהו החליט שתשובתי היתה מתנשאת ושזה לא בסדר מצידי שלא עניתי לשלאתך המדוייקת. זה מובן שגולשים חדשים יתקשו ב"תפעול" הפורום, וגם מקובל שלגולשים ותיקים לא יתחשק ברגע מסויים לכתוב בפעם ה-20 את אותה תשובה או לחפש עבורך ולתת קישור. לא התאים לי ולכן הסתפקתי בתשובה שנתתי מהנחה שבהמשך יבוא מי שיענה או שתסתדרי עם מנוע החיפוש של הפורום (הוא לא כזה מפחיד וקשה להבנה). בהצלחה.

barstick

New member
אה....

טוב אז אני מצטערת בכל אופן אם קצת תקפתי בחזרה חחח תודה בכל אופן!

מתוקונת :)

השאלות שלך לא ברורות, צר לי אני לא יכולה לעזור לך... אבל אני מציעה שתשאלי את המורה שלך הכל, ובשיעורים שלפני תלכו לכל המקומות הלא מספיק מובנים כדי שתדעי איך להתמודד במצבים כאלו, ואז לא תהיה סיבה למתח לפני הטסט.

barstick

New member
דווקא בטסט ראשון..

נהגתי ממש טוב.. הדבר היחידי שהטסטר הכשיל אותי עליו לפי מה שהבנתי זה שלא הסתכלתי מספיק על המראות בזמן עקיפה.. אפשר לחשוב כמה עקיפות יצא לי לבצע.. אבל ננסה לשפר את זה מחר.. אז למה שאני לא אהיה מוכנה לטסט שני, אני לא מבינה.... אה?

למעלה