איך נרגעים באמת?

nonomind

New member
איך נרגעים באמת?

למה אנחנו לא רגועים? ואיך להרגע באמת?
לא על פני השטח, לא באמצעות "פטנטים" ו"טריקים" אלא באמת, מעומק הלב?
מה מאפשר לנו לחוות שלווה פנימית והרמוניה?
איך נחים בלי לנסות לשנות את עצמנו מתוך קבלה ואהבה עצמית טבעית?
מוזמנים להאזין ולהרגיש...
[URL]https://www.youtube.com/watch?v=jVdo7VH1HKg[/URL]

מקסים והטון דיבור שלך הרגיע אותי לגמרי

neophile

New member
כל אחד עם אימון מסויים יכול לדבר באופן מרגיע שכזה

כשאת מספיק רגועה וישנונית אפשר להגיד לך כל דבר ואת בכלל לא תשימי לב , זה יכנס ישר לתת המודע שלך כסג'סטיה .

אני יוכל להגיד לך שלבן זה שחור ושורוד זה כחול ואת לא תחשבי על זה לשניה .. זה מה שעושים בלא מעט פרסומות - ממלאים לך את הראש בפנטזיות עד שאת לא מבחינה בין אמת לשקר .

היכולת הזאת לא קשורה ללהיות ער

ישנם מורים שהשתמשו בזה בשביל להעביר השפעות מסויימות באופן בלתי אמצעי אבל עצם היכולת לא אומרת שיש השפעות להעביר בהכרח ..או לפחות לא השפעות מעוררות .

neophile

New member
יש הרבה גורמים שמנסים להרגיע אותנו

כדי לשמור על "שקט תעשייתי"
הבאתי את זה בתור דוגמה לכך שלא כל הרגעות מועילה בהכרח וגם נשאלת השאלה מועילה ביחס למה ?
יש הרבה זאבים בעור של כבש שמנסים להרגיע אותנו ..
&nbsp
אגב שום דבר מזה לא קשור לאלי אלה שפשוט הוא לא הביא שום קונטסקט להרגעות ומציג את זה כהרגעות לשם הרגעות שלא מצריכה שום מאמץ למרות שאת עלולה לחשוב שיש לזה קשר לכתובת של האתר שלו awake ..
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp
&nbsp

Mist2

New member
למה להרגיע?

זה כמו לקחת כדורים פסיכיאטריים?
&nbsp
אם אנו מעוניים ״לשפר״ את רמת החיים שלנו, אולי הדבר יכול להועיל. אבל יש לומר שאין לשיפור החיים בסיגנון הזה כל קשר להארה, התעוררות ומודעות.
כאשר מדובר בעבודה עצמית שלא למטרת שיפור רמת החיים אלא ערות ומודעות, העבודה אמורה להיות שונה: עלינו ללמוד לא להזדהות עם כל הגילויים של המכונה שלנו כגון, מחשבות, רגשות, תחושות, אבל לא לנסות לסרס אותם באמצעי כזה או אחר.
במצבו של האדם, הוא בקושי מצליח להתבונן בכל הגילויים האלה, גם כאשר הם רועשים במיוחד, אם נסרס אותם ונשתיק אותם ההתבוננות תהיה קשה אף יותר. ואותה התבוננות חשובה מאוד בעבודתו של האדם על עצמו.
&nbsp

lightflake

New member
למה למה ?

דווקא לא הרגשתי שהוא מדבר על לדחיק
למה להרגע?
עדיף מלהיות לחוץ לא ?
להרגע כדי להכיר את עצמך

Mist2

New member
להכיר את עצמך?

אבל אתה לא רגוע, אז תכיר את עצמך כפי שאתה, ולא אותך על סמי הרגעה.

lightflake

New member
יש בזה משהו

אבל אם תנסה להרגע תוכל לראות כמה שאתה לא רגוע וכמה שקשה לך לשבת בשקט
זה כבר משהו

Mist2

New member
זה כבר לא קשור לפוסט המקורי לא?!

אתה לא מדבר על ״איך נרגעים באמת?״ אלא על התבוננות, ודבריך יכולים להיות נכונים לגבי כל התבוננות ולא רק על נסיון להירגע.

nonomind

New member
כי זה מה שנעים לי וכיף לי. רוצה להיות לחוץ וחסר שקט? בבקשה.

למעלה