איך נראה פין בעל עורלה?

רוגלי

New member
איך נראה פין בעל עורלה?

אני נימול, וחבריי נימולים, ומעולם לא ראיתי כיצד נראה פין לא מהול. אולי אוכל לקבל הסבר איך הוא נראה. ואם זה לא פרובקטיבי מדיי, ארצה לקבל קישור לתמונה. אני מדבר מסקרנות בלבד, ולא משום סטייה וכדומה. תודה מראש.

מנתח

New member
מעניין שאתה שואל.

נמסר לי מזמן שיש סקרנות בתחום, ואפילו התבקשתי לכתוב מאמר לאתר מידע רפואי בנושא. האמת היא שהתחלתי ואפילו יש בידי תמונה, שאני עובד עליה כדי להדגים את השכבות. השאלה שלך מראה כי אכן יש ביקוש למידע וכדאי שאפנה מעט יותר מזמני ואסיים כבר את הכתיבה.... ועד שאסיים יש כמדומני באתר No Circ תשובה לשאלתך, אבל איני בטוח . מכאן שאו שתמתין למאמר שלי (ואני לא מתחייב מתי אסיים), או שמישהו אחר כאן יענה ויתן לך קישור.

tigress1

New member
מחשבה בהקשר הזה

בתור מי שלא ראתה פין שלם
מעולם (ובכלל בתור מי שלא ממש מתעניינת באיבר הספיציפי הזה), ישבתי יום אחד וערכתי חיפוש באינטרנט (כמובן שהגעתי למיליון אתרי פורנו) ואני מוכרחה לציין שיש משהו נקבי בפין כזה בעיני: העורלה מאוד מזכירה פתח של כד. וכד זה אחד הסמלים הנקביים ביותר שיש, לא? פין נימול הוא הרבה יותר "פאלי" בעצם. אז כשחושבים על זה שכולנו באישהו מקום שילוב של זכר ונקבה, אולי באמת יש משהו שלם יותר בפין שלם. והרי התפיסה הפטריארכלית מטרתה להפריד ולהבדיל בין המינים כמה שיותר, וליצור היררכיה ביניהם. אולי מהפחד שבמקום הכי זכרי יש משהו נקבי, נולד כל הענין הזה של המילה(ושוב, אני לא באה להתווכח עם מי שמאמין שהכול בא מאלוהים ועבדו אברהם וכן הלאה וכו'). מצד שני, אין לי מושג איך זה נראה במציאות, אז אולי אני טועה טעות גמורה...

צפנתי

New member
כשהוא עומד העורלה אמורה להיות

מופשלת...ואז הפין השלם דומה מאד לפין הנימול...

אם אני מחטטת בנבכי זכרוני הסנילי

במצב הזה היא לא מופשלת אלא פשוט נמתחת, אבל האפקט הוויזואלי אכן כמו שאת מתארת. וגם לי עלו לא פעם שרעפים בנוגע לזיקה בין הפין הלא נימול לבין האיברים הנקביים - הוא יותר מסובך מחברו הנימול, יותר מסתורי, ו(סליחה) דורש יותר הגיינה כדי להיות נעים לחושים. אצל זכר נימול הכול תכלס - פשוט, נקי ונטול קישוטים. את ההשלכות אני משאירה לכם, כי כבר לילה מאוחר, אבל בתיאוריה האם יכול להיות שלבעלי הקפלים יש יחס פחות מתנשא לבעלות הקפלים?

ליאון ב

New member
אתם ממש חמודים

אוקיי, העורלה מופשלת לגמרי בשני מקרים שאציין בהמשך. זיקפה ראשונית אינה "מפשילה" את העורלה כלל. ליתר דיוק, העורלה אינה ארוכה דיה כדי לכסות את כל הפין עד קצהו כאשר הוא בזיקפה. במצב כזה, של זיקפה ראשונית, העורלה מכסה רק חצי מהעטרה בערך. יש שני גורמים שידוע לי שהם גורמים להפשלה: 1. גירוי מיני חזק במיוחד 2. משגל (זה קורה במהלך המשגל, אבל לא על ההתחלה) בשני המקרים העורלה מתקפלת לתוך עצמה (די משוכלל, אה?
) וחושפת את העטרה לגמרי. כשהעורלה במצב זה, היא מקופלת ב"שקע" (לא בדיוק שקע, אבל אין לי מילה טובה יותר) בין גוף הפין לעטרה, בקוטר שאינו חורג מקוטר העטרה. כשהאיבר רפוי לגמרי, העורלה חוזרת לקדמותה (אם אין משהו שמונע ממנה כמו תחתונים למעט בוקסר).

ליאון ב

New member
הנה

מצאתי באתר NoHarmin דף שמסביר על העורלה. זה אמנם מעורר קונוטציות של אוננות, אבל זה לצורך הסברת אפקט ההפשלה/קיפול פנימה.

מנתח

New member
כל הכבוד על המקור!

אני יושב מול ציורים ושובר את הראש כל פעם איך להראות מה זה ואיך זה גדל וסורק ומוחק, ואתה מביא כאן רצף תמונות קצר שמבהיר את הכל אינטואיטיבית ובלי צורך בשום הסבר נוסף! ועל כך אמרו בשעורי אנטומיה שתמונה אחת שווה אלף מילים!

ליאון ב

New member
כן

שמתי לב לפי התיאורים שרצו כאן, שאין לאנשים ממש מושג מה מתרחש שם. אולי זה יסביר סוף סוף באופן אינטואטיבי את: 1. התוספת לחיי המין 2. כמה קל לשטוף איבר כזה 3. הצבע השונה של עטרת שלם 4. הקושי לזהות שלם כאשר העורלה מופשלת (סרטים כחולים כמקור להזיות?) 5. על הפיכת השוני הויזואלי למיתוס מפלצתי מכוער ומפחיד 6. על תפקידה של העורלה בהגנה על העטרה משריטות וחיכוכים כל מי שיש לו הבנה טכנית בסיסית יכול לענות על כל השאלות הללו בעצמו, ללא ידע נוסף. באשר לדמיון לאיבר מין נשי, ולמין שבקיא קצת באנטומיה של יחסי המין: לעורלה יש תפקיד מקביל לשפתות הפות ולעור המכסה את הדגדגן. שפתות הפות דואגות לצימוד הפתח הנרתיק לפין, ולמניעת בריחה של נוזלים החוצה. נסו לדמיין את יחסי המין בלעדיהן. העור המכסה את הדגדגן מעדן את התחושה, ומגביר את יכולת הגירוי שלו. הוא שומר עליו רגיש יותר. ומטאפורה טכנית: טבעת הגומי (עורלה) שיש על הבוכנה (פין) שבתוך המזרק (פות). עכשיו קחו את המזרק, ותלשו לו את טבעת הגומי. האם הוא יעבוד טוב כמו קודם? עכשיו דמיינו שטבעת הגומי יכולה לנוח בגמישות קדימה ואחורה על גבי הבוכנה. היא מסוגלת להתקפל ולהימתח. עכשיו דמיינו שהצד הפנימי של המזרק דומה בפעולתו לבוכנה. גם הוא מצוייד בטבעות גומי גמישות שיכולת לנוע קדימה ואחורה (שרירי הנרתיק). פתח המזרק מצוייד בטבעת גומי כפולה עבה והדוקה (שפתות הפות, פנימיות וחיצוניות). עכשיו דמיינו שהבוכנה יודעת להפריש חומר שימון (סמגמה) על הצד הפנימי של טבעת הגומי (עורלה), וגוף המזרק יודע להפריש חומר שימון על גבי הצד הפנימי שלו ועל גבי הצד החיצוני של טבעת הגומי (נוזלי נרתיק). זה מזרק שיש לו מקסימום וואקום, עם מינימום הפעלת כוח. זה מזרק שחומרי השימון שלו לעולם לא בורחים החוצה. זה מזרק שיש בו שני חומרי סיכה, שכידוע בשמנים, עובדים על העקרון של שכבה על שכבה. ואת הסופר-מזרק הזה יצר הטבע, יותר טוב מכל מזרק שיצר אדם. לא משכנע? השוו בין פומפה שעשוייה מגומי גמיש, לבין פומפה שעשוייה כולה מפלסטיק קשיח. מי שקיים משגל בתוך מים, יודע וודאי כמה וואקום מוסיף.

צפנתי

New member
ליאון תודה!

האתר מעולה!!! מאיר עיניים! ציורים והמחשות מעולים! המון תודה!!!

tigress1

New member
התאוריה שלי לא לגמרי עובדת:

קודם כול, נכון, ראיתי את זה בתמונה רק במצב רפוי. לפי התמונה אז באמת במצב שלך זקפה הדמיון גדול יותר, ובכל מקרה, כשמדברים על "פאלוס" מדברים על זקפה. אז מבחינה ויזואלית ומטאפורית, ההבדל לא כל כך משמעותי. בשיחה עם ידיד שלי, הסתבר לי עוד דבר מעניין. פרופ' דניאל בויארין שחקר את הנושא, כתב על היהודי המנושה (מלשון אשה): הנוצרים באירופה תפסו בעבר (אין לי מושג בדיוק מתי) את הגברים היהודים כמסורסים בגלל המילה, ואף טענו שבגלל שמקיזים את דמם של התינוקות בברית, גברים יהודים מקבלים מחזור. האמת? מה זה משנה בכלל?! יהודים או נוצרים, נימול או שלם, באלפי השנים האחרונות איבר מין זכרי היה כל מה שנדרש כדי להיות במעמד החשוב, הדומיננטי, הקובע בחברה. למה בעצם אני כותבת "היה"? עדיין, חברים, עדיין...

אבא גאה

New member
פעם שמתי כאן שתי תמונות

של פין עם עורלה ושל פין ללא עורלה.... לא נשמרו?

She Dolphin

New member
../images/Emo128.gif נמחקו מספר הודעות שהכילו

ביטויים שמקומם לא בפורומים של תפוז. אני מבקשת מכל המשתתפים לבדוק היטב את דבריהם המוקלדים לפני שלוחצים "שלח" ולא לשתף פעולה עם מי ששולח הודעות לא ראויות כדי לא לפתח את הכיוון הזה. אפשר במקרה כזה להסב את תשומת לב המנהלות ואנחנו נטפל בעניין
(חשבתם שאני לא פה, אה?
)

She Dolphin

New member
איזו רשמיות ../images/Emo132.gif

מצטערת שאני נוכחת כאן פחות - שילוב של הכנסת גמד לגן ועומס בענייני עבודה מהבית, שנפלו עלי בנוסף לגידול גמדה. א. נשמע מצויין
ב. התמונות יכנסו למקום הנכון.

אבא גאה

New member
לא נעים לי לשבור דיסטאנס ככה

מול כולם. בסוף יגידו כאן המלעיזים שבגלל שיש לי חברות בהנהלה לא מוחקים לי הודעות וכאלו
ו...שני הילדים שלך גמדים? איך מתמודדים עם השוני? צוחקים עליהם?

למעלה