איך נראה פין בעל עורלה?

אבא גאה

New member
למנהלות - אולי שווה לשמור את

שתי התמונות במאמר כלשהוא יחד עם ההודעה שכתב בזמנו מנתח והסבירה את ההבדל בין שתי התמונות?

lmatan1

New member
אמת היא פשוטה ובלי הדגשים../images/Emo124.gif

הבאת טיעונים.הראת תמונות. והוספת סימוכין מבעל מקצוע. ובכל זאת אי אפשר שלא להתעלם מהמגמתיות שבאומנות השכנוע. יש אנשים שבחג מסויים יוצאים לשווקים וקונים לולב משובח . הלולבים שאתה בחרת משקפים את הנטיות שלך, שמע החלטת בשביל הבן שלך מה שהחלטת ותצטרך להתמודד אם זה. ואל תשכח שבמידה מסויימת הקרבת קורבן. אתה יכול להשקיע שנים בבנית דבר שעלול לההרס בן לילה. אהוב את הבן שלך. תן לודוגמא אישית ההחלטה שלך נחתמה בסרט של הילד והוא יאלץ להתמודד בגאוה כמוך שתהיה לנו שנה טובה .

צפנתי

New member
ולא נשכח את אלה שחלמו על ילד בריא

ו"בין לילה" ע"י ניתוח המילה הכניסו אותו לחיים שרצופים קשיים בגלל נכות טראגית מינית. ולא נשכח את התינוקות שנפגעו ואושפזו בשל סיבוכי מילה מיידים שחלקם בעלי נזק לטווח ארוך וחלקם לא. נפגעי ההרפס מפיו של מוהל עקב מציצה, כאלה שלקו בדימום ממושך, דלקת בדרכי השתן, התייבשות, נמק, זיהום... ולא נשכח את אלה שסובלים מכיהוי מיני ומתקשים להגיע לשפיכה בגלל עור עטרה עבה. ולא נשכח את בעלי צלקות המילה המכוערות שפוגמות בבטחונם.. ולא נשכח את בעלי עקמת הפין הקלה או החמורה בגלל חיתוך או צילוק לא סימטרי... ולא נשכח את בעלי הפין השעיר בגלל עליית עור משק האשכים בשל חוסר עור בגלל כריתת יתר. ולא נשכח את אלה שיש להם זיקפה מכאיבה בגלל מחסור קיצוני עוד יותר בעור.. כשאתה מדבר על קורבן, אימתן, כדאי גם לזכור את כל אלה..

ליאון ב

New member
האמנם?

"אתה יכול להשקיע שנים בבנית דבר שעלול לההרס בן לילה." איך בדיוק. אנא תאר את הסנריו שבו בחור שלם שהיה מאושר בין-לילה הופך לאומלל וכל חייו נהרסים, וכל זאת בגלל העורלה? בחורה שהוא מאוהב בה לא תרצה בו בגלל עורלתו? היא לא גם לרצות אותו בגלל שהוא בהיר, שחום, גבוה, נמוך, שמנמן או סתם משעמם. החיים קשים. "והוא יאלץ להתמודד בגאוה כמוך " איפה כאן האילוץ? בחור שלם רוצה להיות נימול -- ניתוח פשוט וכמה ימים עם משכחי כאבים וזהו. הירידה בעונג המיני, זה קורבן קטן בשביל אמונה, אפילו בשביל בת זוגתו... בחור נימול רוצה להיות שלם -- באסה. לעולם (בטכנולוגיה של היום) לא יהיה לו שם עור רגיש שיעניק לו חוויה מינית טובה יותר, וחוויית אוננות טובה יותר. אני חי בגאווה עם פרי עץ הדעת שנתנו לי הוריו. את זכות הבחירה, וההחלטה בין טוב לרע. כנראה שאתה מתקשה בהבנת המושג "אילוץ".

lmatan1

New member
אמנם כן ../images/Emo25.gifלצפנתי ולליאון../images/Emo65.gif

אנשים מבוגרים נאלצים לסלף את המציאות. אני מאחל לך שתענג את בת הזוג שלך, ובשביל יד ימין שלך,ושתהיה גאה מפרי עץ הדעת שנתנו לך ההורים שלך. הטכנולוגיה של היום לא תשנה את המהות של החיים שלך רק על תתן לבולבול לעלות לך לראש אפשר למות מזה .אין שום אילוץ ידידי העלם יש רק רצוי ומצוי אני מאחל לך שנה טובה ושלא תדע סבל.

צפנתי

New member
..והרצוי הוא ילד בריא ושלם...

כשיהיה לי כזה לא אחלום לגזול ממנו פוטנציאל שאלוהים נתן לו, ולא אחלום לסכן אותו סיכון ממשי, לגבי נושא או תועלת שאינם ממשיים (או שלא אוכל לדעת לעולם האם הם ממשיים או לא, בסיבוב הזה שלי על פני האדמה..)

אדם הוא קצת יותר מאיבר מין מהלך .

ואותו אחד שנתן לו כבר אמר מה צריך לעשות איתו,חפשי טוב .

ליאון ב

New member
וואלה?

"רק על תתן לבולבול לעלות לך לראש אפשר למות מזה" עכשיו אני באמת פוחד. סכנת מוות ממש. אנא פרש, נמק, באר והבא דוגמאות. ולכל שלמים שהבולבול עלה להם לראש, יהיה זכרם ברוך. בפעם הבאה שאתה נכנס לרכב ונוסע, זכור, אפשר למות מזה (אבל הפעם באמת). אל תתן להגה לעלות לך לראש, ידידי.

אבא גאה

New member
לאון יקיר

אתה לא צריך להתייחס לכל משפט שהוא מוצא לנכון לשפוך ממקלדתו. במיוחד לא למשפטים האידיוטיים כגון :אל תיתן לבולבול לעלות לך לראש. ואוו - ממש יהונתן גפן הבחור.

צפנתי

New member
אימתן...אמנם כבר סגרנו שרש"י צריך

לפרשן את המשלים הסימבוליים שלך, אבל אשמח אם תכתוב למה התכוונת, כשכתבת "יש רק רצוי ומצוי"...מהו המצוי, ומהו הרצוי בעיייניך? למה בדיוק התכוונת?

אבא גאה

New member
הלולבים שבחרתי משקפים

את הנטיות שלי? אתה מנסה לומר שהפין הלא נימול יפה יותר מהפין הנימול? או שמא אתה מנסה לומר שלך אין צלקת כזו?

ליאון ב

New member
אני חושב

שהמשורר התכוון לכך שמי שבחר להטיל ספק במצוות אלוהים, שלא יתפלא אם יקרו לו מיני דברים שונים ומשונים, בעקבות החלטה זו. אם למשל יעצור אותי לפתע שוטר וייתן לי רפורט, יש סיכוי גדול שזה עונש מאלוהים. אם אבנה סוכה, וז תתמוטט על ראשי ברעש גדול, ייתכן שגם זה תזכורת מאלוהים "עצבנת אותי ולכן שא בתוצאות". המשורר מואיל לפרש רצון האל, ואולי גם להיות נושא דברו. יכול להיות שהוא בכלל נביא. האמת היא שמשליו אכן מזכירים את דברי הנביאים. אולי כולנו נרד יגון שאולה, כי איננו מתייחסים לדבריו של נביא? במילים פשוטות, הוא מנסה להגיד, "אל תבכו לי אח"כ שלא אמרתי לכם". נראה לי...

אבא גאה

New member
את כל זה הבנת מהלולבים?

נראה לי שאתה חלומה הרטוב של המורה שלי לספרות.....

ליאון ב

New member
במקרא אחר

כתב המשורר "בינתיים תהני מצמחים" (ראה שרשור זה למעלה). המשורר עושה שימוש בעולם הצמחים. הצמח מסמן תחייה, שכן הוא מתחיל כזרע קטון ובוקע מבטן האדמה. כמו האדם, הוא שואף לאור האלוהים, אור הבריאה, וזקוק לו כדי לצמוח ולגדול. המצח מספק מזון ואף מחסה לחיות רבות, ולאדם. הצמח מסמל התחדשות, כי אם תכרות אחד מענפיו, ייצמח לו ענף חדש (בניגוד לעורלה). הלולב הוא סמל פאלי, על שום צורתו הארוכה והמתנדנדת. הבחירה של האדם בלולב מסויים זה ולא אחר, הוא בחירה לראות את העולם והבריאה כאשר האמצעי המשפיע על כך הוא איבר מינו. עוד נאמר על כך "כי האדם עץ השדה".

ליאון ב

New member
כן

אימון של שנים בניסיון להוציא ציונים טובים בספרות. אני בהחלט גרמתי למורה לספרות שלי אושר רב, עד כמה שאושר זה הוא מפוקפק...

../images/Emo6.gif, על לולבים...

הקטן שלנו זכה לכינוי "לולב", כי הוא מנסה לעמוד (הוא כולה בן 4 חודשים, בעצם עוד לא). וכשהוא נעמד הוא לחלוטין חסר שווי משקל וכשהוא נאחז במשהו באגרופיו הקטנים הוא מתנדנד כמו לולב......

lmatan1

New member
מה קרה אבא אתה גאה בשלך

ואני גאה בשלי אני מנסה לומר שתשמח בשלך ואל תחפש לעשות פרובוקציות ולחפש צלקות גם עכשיו הצורה שאתה כותב את המחשבות שלך מראה שאולי אין לך צלקת שם אבל יש לך צלקת במקום אחר.מה שאני מנסה לומר לך זה שהיופי הוא תמיד פנימי ולא חיצוני וכדאי שתפנים את זה.

למעלה