איך נראה הקן שלכם?

spraizler

New member
איך נראה הקן שלכם?

דבר ראשון.. זה קומונה או קן? (מרוב תנועות אני כבר מבולבל..) לשם הרעיון נקרא לזה לעת עתה בשם "קן". איך נראה מבחוץ? איך מבפנים? דברים כאלה.. אצלנו בהסוללים מבפנים די מבולגן.. למרות שאנחנו מנסים לסדר אותו כל כמה זמן זה מתבלגן מחדש.. כמו שזה צריך להיות:) אין לנו שום סממנים בולטים של התנועה.. וזה הולך להשתנות גם מבחוץ היה קיר לבן ואיזה מדריך החליט לצבוע עם החניכים שלו הת הקיר בפרחים <_<.. גם זה ישתנה בקרוב.. אנחנו נביא את דגל המועצה ונתלה, ואולי אפילו את הדגל של התנועה (אם גלית תשיג.. כי אני לא רוצה להביא את שלי:p) ואני מתכנן לצבוע בחוץ במקום פרחים לצייר את סמל התנועה ולרשום בגדול: קן הסוללים בני המושבים נראה לי יותר נורמלי ורציני שזה יהיה רשום כי כמו שזה נראה עכשיו.. אין מצב שתזהו שזה הקן שלנו

זה קן של התנועה או מועדון נוער?

אצלנו, בנתיים, זה מועדון נוער. אפילו שמשתמשים בו בעיקר בתנועה. אבל נראה לי שזה עתיד להשתנות. נראה לי שבעתיד זה יהיה רק קן, ואז אני מקווה שנוכל לצבוע. לא משנה למה, כי הצבע הצהוב הזה מגעיל וחסר טעם. אבל בטח לא יתנו לנו, כי זה מבנה חדש. פעם הייתה חולצה כחולה תלויה במסדרון. עכשיו כבר אי אפשר באמת לדעת שזה קן של בני המושבים. אולי אם מסתכלים על ה"חדר מדצים" או ספריית ההדרכה... אבל מי בכלל מפליץ לכיוון של זה?

spraizler

New member
אצלנו זה גם וגם..

אבל נמאס לי שזה ככה, אז אני תופס יוזמה.. אף אחד לא ימחוק את זה וזה צריך להעשות

spraizler

New member
אוף לא עבד.. נסיון חוזר

כככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ

הודעה תקפוץ רק ב72 שעות [3 ימים]

הראשונות אחרי שהיא נכתבה.. מעבר לזה היא כבר לא קופצת...

למעלה