איך נפרדים ?

yoniza2008

New member
איך נפרדים ?

שלום יש לי חברה כבר 8 חודשים תמיד היה כיף והייתה אהבה גדולה עד לפני חודש בערך התחלתי להרגיש שזה כבר לא זה , התחיל לרדת לי ממנה ונראה לי שגם היא הרגישה זאת והתחילה לעשות מאמץ גדול יותר כן להתקשר ולהיפגש יותר. אנחנו גרים רחוק אחד מהשני ( עומר - תל אביב ) וגם המרחק מקשה זה כאילו יחסים בשלט רחוק . את הקשר התחלנו בחול בזמן "הטיול הגדול" של שנינו שם היה קשר מטורף וגם כשחזרנו לארץ הכל היה עדיין כיפי וטרי ולאט לאט דעך עם הזמן היא אוהבת אותי אבל אני מרגיש שזה לא זה ואם נמשיך את החסים אני משלה אוה ואותי ומבזבז לשנינו את הזמן אני בן 23 והיא החברה הרצינית הראשונה שלי בגלל זה אני כנראה מרגיש ככה כי לא כל כך חוויתי קשר רציני נוסף (ועד שאתה לא עוזב אתה לא יודע מה הפסדת . ככה זה לא ? ) הכברתי במילים אבל הייתי חייב את זה ! שאלתי היא איך אני נפרד בלי לפגוע יותר מדי (בכל זאת 8 חודשים )פשוט להסביר לה את המצב כמות שהוא ? אמרו לעשות את זה מהר כמו פלסטר שמורידים , לא הבנתי , האם מישהו מוכן להסביר ! מקווה למצוא פתרון שיהיה יום אוהב לכולם מונק

לנושנוש

New member
תתחיל בזה שתדבר איתה על מה שקורה איתך.

אם אתה רוצה לסיים את הקשר בסופו של דבר אתה תעשה את זה. יתכן שיתנו לך פה עצות של כל מיני "זה אני, לא את". אולי הכי פשוט להסביר לה שאתה כבר לא בעניין, שאתה לא רוצה להמשיך בקשר.... מה בעיקר מוריד את ההתלהבות שלך מהקשר? זה יכול להשמע הגיוני ולא פוגע מדי בשיחת פרידה? או באחת השיחות בדרך לפרידה (מותר לקחת חודש/ חודשיים במיוחד שזה קשר ראשון). בכל מיקרה אם היא רוצה להמשיך ואתה לא היא תפגע ותהייה עצובה ואתה תצתרך להתמודד עם זה. זה גם חלק מהקשר..........יש את האנשים שנוהגים להעלם מהשטח בלי להגיד מילה וזו יכולה להיו פגיעה מאוד משמעותית בצד השני שמשאירה הרבה פעמים צלקת ואני יכולה רק לקוות שלא תעשה את זה. אם אתה נחוש ברצונך להפרד, תגיד לה. תסביר מה שאתה יכול לגבי סיבות שהובילו אותך לרצון הזה רצוי במילים פשוטות. על תאשים את הצד השני ועל תעביר בקורת מרובה...זה סתם מגעיל בסיום הקשר. אולי יתנו לך עוד עצוב לגבי מה להגיד בפורום......... הא, ולא רוצוי לימוח את זה כמו מסטיק ואם הצד השני מתעקש לעשות מעצמו צחוק ולהתקשר כל יום אפשר אפילו לנתק קשר לתקופה. טוב, נו אני לא ממש מומחית בפרדות כי היו לי כל מיני...נחמדות יותר ונחמדות פחות. זה תמיד כואב אפילו כשבן/בת זוג מעוס ויש בטן מלאה עליו. טוב, זה אצלי בכל אופן. בהצלחה.

אייבורי

New member
מונק היקר

לצערנו אין פרידות שמחות. היא גם תפגע, אבל הפגיעה שלה לא צריכה לרפות את ידיך. אלא אם אתה מתכוון להשאר להתחתן ולהביא 3 ילדים לעולם רק בכדי לא לפגוע. הדרך הקלה ביותר, קבע שיחת יחסנו לאן תתחיל במשפט הקלאסי, תשמעי אנחנו צריכים לדבר.. תהייה קצר קולע ובלי דרמות. הכי חשוב להיות עקבי החלטי ולנתק את הקשר באופן חד.

למעלה