איך נפרדים מחברים?!

keren14

New member
איך נפרדים מחברים?!

איך נפרדתם מחברים שלכם? חברה שלי כבר באה והודיעה לי שאנחנו נלך עם כל החברות ליום כייף ונאכל ארוחת בוקר או צהריים יחד ונעשה שופינג... אז מה אתם עשיתם??? ויש לי בעיה אז ככה-יש לי כזה 2 חבורות... יום אחד קבוצה אחת ויום אחר קבוצה אחרת.... זה התיכנון, אל תגידו לי לאחד אותם כי הם לא אותו הטיפוס אז ביחד זה לא יהיה משהו, הם בטוח יתפצלו ל2 קבוצות אז זה לרוץ מקבוצה אחת לשניה... בקיצור זה לא יהיה כייף, לי לפחות, הדבר היחיד הטוב שאני רואה בזה זה שאני ארוץ בין קבוצה לקבוצה ויעשה קצת ספורט
אז יש לכם רעיונות? כל רעיון יתקבל בברכה!

אין לי ממש רעיונות

לי עשו מסיבת הפתעה בים (טוב זו לא היתה ממש הפתעה אבל חברים שלי לא טובים בלשמור דברים כאלה בסוד..) והיה מגניב כל הלילה ישבנו על הוף והיה כיף.... ואז בבוקר הלכנו לארוחת בוקר וגם זה היה ממש ממש כיף!

אן מיי גאדדדדד!

אנג´ל דאסט! לרגע חשבתי שאת\ה יודע\ת פרטים עליי.... חחחחח... זה בדיוק מה שקרה לי! עשו לי מסיבת הפתעה בים... חחחחחח.... אבל זה לא היה ממש הפתעה כי דיי הבנתי את זה ברגע שכולם עמדו שם כמו מפגרים... חחחח... על במה כזאתי של הופעות... אז אני עושה לשתי חברות שלי:"חחחח הם נראים כמו להקת הומואים" (הבנים שהיו שם עמדו כזה בפוזות כאילו הם בסוכנות דוגמנות) חחח..... והיה ממש סבבבבה.... ואז חזרתי הביתה וכמה ימים אחרי זה עברנו דירה ולא רציתי לנסוע לדודה שלי ולהיפרד מוקדם אז הלכתי לישון אצל חברה ויום למחרת הצטלמנו לספר מחזור (תמונה כיתתית) זה היה יום הזיכרון... ואז הלכתי לישון אצל חברה הכי טובה שלי... לא ההיא מלמעלה... ולא היה מה לעשות ביום העצמאות כי בכלל לא היה ממש יום העצמאות אז אני והיא יצאנו לסרט כי לא רצינו לנסוע לחיפה לחוף דדו להופעות שהיו שם... אז כמו שתי נטושות הלכנו לסרט שהיה במבצע 15 שקל ליום העצמאות חחחחח.... ויום למחרת הייתי צריכה לנסוע ובאו לקחת אותי ואז בכינו כמו דפוקות... חחחחחחח.... זהו...

אני בת

סתם שתדעי... אותי שתי חברות סחבו להסתובב על חוף הים ואז חברה שלי התעקשה שנלך לאיזו מסעדה על החוף כי היא צריכה להגיד משהו ל"הורים שלה" ואז כולם היו שם...

CosmikDebris

New member
גם ים

לא הפתעה סתם היינו של כל הלילה. ואחרי זה הלכתי עם 3 חברים לנגב חומוס :)

sivani

New member
המ...ויי לי היה הכי טוב שבעולם

בגלל שהחברות שלי הן החברות הכי טובות שלי בעולם,ערב לפני שטסנו הן עשו לי מסיבה אצלי בבית ובמשך יומיים גם כ-ל החברים והחברות שלי מהתנועה ומכל יתר המקומות הגיעו וישבו אצלי בבית והיה ממש ממש כיף
וכולם כזה חיבקו אותי וישבו אצלי שעות לפני שהם זזו, וכתבו לי המון המון מכתבי פרידה והיה לי ממש עצוב..

eb182

New member
טוב זה לא כאילו אני עזבתי להרבה זמן

אבל חברות שלי עשו לי מנגל בים וניסו לשרוף אותי על המוקד וזהו

חחחחחחחחחחחח.....

אבל זה היה מה זה עצוב... כי לא הספקתי להיפרד מכולם... אני מתכוונת שממש לפני שנסעתי לא ממש נפרדתי מכולם... נפרדתי מחברה הכי טובה שלי שישנתי אצלה ומכל המשפחה שלה שכולם בכו... חחחחחח אמא שלה מה זה היתה חמודה... ובכתה יותר ממני... חחחח.... ואז הלכתי לחברה אחרת ששלי כי שכחתי אצלה את הפלאפון שלי לילה לפני והן שכנות גרות בית ליד בית ככה שזה ללא מאמץ.. הערתי אותה מהשינה ב1 ככה... והיא לא הבינה מה קורה אבל בכתה בכל זאת... חחחח.... אח"כ נסעתי (באו לקחת אותי) לחברה אחרת... כי שכחתי אצלה בגדים כשישנתי אצלה יום (או יומיים) לפני זה... עם המטען לפלאפון וכל האיפור... וזהו... כאילו מהחבר הכי טוב שלי שהוא כמו אח שלי ואנחנו יודעים אחד על השני הכלללללל.... לא נפרדתי...כי הוא היה אצל דודה שלו בצפון ביום העצמאות... אבל למזלי הוא בא אליי בקיץ... ועוד חברה טובה שלי שעוד כמה ימים עוברת לגור בחו"ל... היא לא יצאה ביום העצמאות והיא כעסה עליי כי הלכתי למספרה בלעדייה... (כן סיבה טיפשית... אבל הבנתי אותה... איכשהו...) אבל השלמנו תוך כדי התכתבות בפלאפון... והיא אמרה לי שהיא סתם עבדה עליי... ואני מתגעגעת אליה כל כךךךךךךךך! והאחד והיחיד שאהבתי (אז...ועכשיו אני שונאת ונגעלת ממנו) הוא לא היה באיזור ביום העצמאות הוא נסע לנופש... אז קצת היה מבאס אבל הייתי שבוע בתל אביב והתכתבנו באייסיקיו ובפלאפון ודיברנו שעות בטלפון... עד שטסתי... וגם עכשיו אנחנו דיי בקשר... רק שכולללם השתנו חוץ מזאת שעוברת לחו"ל והידיד הכי טוב שלי.... אז זה דיי מסובך... יום עצמאות מגעיל כזה... מה איתכם? אתם עדיין בקשר עם חברים מהארץ??? אז ביי בינתיים

EROTOMANIA

New member
בלה בלה

מהחברה הכי הכי טובה שלי נפרדתי יומיים לפני.. אני זוכרת את זה כמו אתמול... עמדנו שם והתחבקנו ולא יכלנו להפרד.. ומהחברה הכי טובה השניה שלי נפרדתי בבן גוריון... וקרה אותו דבר, רק שבכינו. השומרים צחקו עלינו, שימותו. ואת ה3 חודשים שלפני זה פשוט הייתי עם 3 החברים הכי טובים שלי כמה שיותר... היה ממש ממש כיף.

Pidimenopolis

New member
היו לי שלושה ימים..

זתומרת, במשך חודשיים הייתי בתהליך של להיפרד מדברים והיינו אמורים לטוס ב24 בספטמבר ובסוף הקדימו את הטיסה בשבועיים והיו לי שבועיים להגיד גוד-ביי לכולם... יש לציין שלא ישנתי במיוחד איך שחזרתי הבייתה, ישר התחלתי לעשות טלפונים ישנתי אצל חברה בבאר שבע, נסעתי לחברה בנהריה ליום וחצי, חזרתי יום שישי, הייתי שעה וחצי אצל מישהי עם חברה טובה שלי, ואז אח"כ עם ידיד נחמד,ואז ארוחת ערב אצל סבא וספתא עם כל המשפחה. באיזשהו שלב כבר לא רציתי להיות שם. כל המשפחה הענקית שלי שם התכנסה לכבודינו, ולא רציתי להיות שם מישהו התקשר לפלפון הכתום שנשאר בארץ, יצאתי החוצה לאוויר הצח ודיברנו קצת, פגשתי שובפם את החברה ממקודם לכמה דקות, עשר וחצי בלילה, דיברתי עם אנשים בזמן שנמרחתי על הספה היתומה בדירה הריקה שלנו. ב11 הייתי חייבת ללכת לישון, כי ב1 צריך לקום לטיסה. סיוט.

EROTOMANIA

New member
אה, איזה קטע..

הייתי אמורה לטוס יום אחרייך (ה25 לספטמבר) ואז ביקשנו להקדים את זה והדפוקים האלה שמו אותנו ב26 בסוף...

Cuteguy

New member
חברים טובים?

לא נפרדים מהם!!!! מכירה את המשפט "רחוק מהעין, רחוק מהלב"? תזכרי שזה לא נכון! אין דבר כזה להפרד. לפחות לא רוחנית אלא אם רק פיסית.

למעלה