איך נפלתי בפח...

Brendan of DNA

New member
איך נפלתי בפח... ../images/Emo32.gif

מילים רבות, בעלות גוון שלילי, נאמרו על משרדי הממשלה וזאת במאמץ לתאר אותם ואת היחס שלהם לאזרחים. המילה אֲטִימוּת היא אחת מהן ויש בכוחה לתאר באופן מספק, אך לא די, את יחסם לאזרחים. אני רוצה לעשות שימוש במילה נִבְזוּת וזאת בכדי לתת תיאור מדויק וחד יותר. המילה נִבְזוּת נולדה בתודעתי בזכות העובדה שיש בכוחה לתאר חוויה אותה עברתי היום עת פניתי למשרד האוצר – פקיד השומה באזור פ"ת. התקשרתי לאותו משרד פקיד שומה על-מנת לקבל מידע בנוגע לקבלת פטור מתשלום מס. ענתה לי הפקידה התורנית "נגה" אשר רשמה את שאלתי וטענה כי היא צריכה לגשת ולבדוק את הנושא. "תתקשר בעוד כ-5 דקות" היא אמרה לי. מה שאותה "נגה" לא אמרה לי זו העובדה שבעוד 5 דקות משרדי פקיד השומה מפסיקים לקבל קהל בטלפון. כך יצא שהתקשרתי לאותו מספר רק בכדי לשמוע את ההקלטה המכריזה על שעות הקבלה של פקיד השומה וכי כעט אין קבלת קהל. "ממשל זמין" היא ההצהרה אותה מניפים בגאון לראש התורן כל אותם משרדי ממשלה וזאת בכדי להפגין את השינוי והקדמה המאפיינת אותם אולם לצערי משרדי הממשלה הכו שורש איתן אשר אוחז בחוזקה בשיטות היחס המזלזל והמשפיל לאזרחים. לא די בהצהרות בכדי לגרום לשינוי אותו הם מנסים להציג אלה יש צורך בחינוך מחדש של כל אותם מאות פקידים אשר התנהגותם המזלזלת משקפת את הדמות האמיתית של המשרדים דמות שכל כולה הפגנת רצון עז לנפנף את האזרח הקטן הנתפס בעניהם כלא יותר ממטרד חולף. "נגה" יקירתי – עת שירתתי בצבא למדתי שלכל יום שבת יש מוצאי שבת וכך אני אומר לך כי לכל סוף יום עבודה יש יום עבודה חדש למחרת כך שאולי הצלחת לנפנף אותי היום בתרגיל מסריח אבל זכרי – יש את מחר. אותי לא מנפנפים סתם כך ובטח לא ע"י הפעלת תַּכְסִיס רדוד ונבזה מהסוג שהפעלת אלי ולכן אומר לך עכשיו את מה שאמרתי בכתב לאחראי על פניות הציבור במשרד האוצר עת דרשתי ממנו למצות נגדך את הדין המשמעתי – "לא אבוא על סיפוקי עד אשר יובא לידיעתי כי נעשו כל הפעולות על-מנת שמקרים כאלה לא יחזרו". ואני, נגה יקירתי, מה לעשות, דרוש הרבה עד שאני מגיע לסיפוק. כָּעֵת אני עדיין מעכל את אותו תַּכְסִיס אולם דעי לך "נגה" שמחר תהליך העיכול יבוא לסיומו וככל תהליך עיכול בגוף האדם כך גם תהליך עיכול זה יסתיים בתּוֹצֶרֶת מסריחה – אותה תּוֹצֶרֶת שבעקבות התַּכְסִיס שלך תיפול על להבי מדחף המאוורר הפועל ואת, "נגה" יקירתי, כבר לא תוכלי להתהדר שוב בשמך "הנֹגַהּ" איך נפלתי בפח, איך.....

nimiz

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo132.gif אההה יש מצב שנגה גולשת

בפורום??...

x0d

New member
../images/Emo6.gif ענק, משעשע, ומנוסח היטב

כעת אכריז עליך כעל מעין "טרמינייטור משפטי", ללא רחמים וללא חרטה

C O L T

New member
הכי מצחיק שאין שם פקידה בשם הזה

אין שם פקידה בכלל, יש פקיד! קוראים לו משה...
ברצינות, כל הכבוד, דרוך להם על הזנב, למד אותה לקח! הרי מי זה כבר פקיד שומה? למה הוא יכול לעשות לך משהו? ביקורת מס עד השקל האחרון? נראה אותו גבר! (זה לא COLT כותב אתה זה, מישהו חטף לי את הניק רק לכמה דקות
אני בכלל לא בארץ!)

Brendan of DNA

New member
זה עוד לא הכל...

מרוב עצבים וכעס החלטתי לעורר מחדש ויכוח ישן ורָווּי תכתובות סבוכות מול משרד האוצר אשר בסופו, כך אני מקווה, יועתק משרדם בפ"ת למקום חדש. בלוטות הטעם בפי משלבות הילוך גבוה רק מהמחשבה על כמה זה יעלה לאוצר המדינה - כמה היא מתוקה הנקמה.

Brendan of DNA

New member
ומימון האחים עופר לא עולה לנו?

המטרה היא להתיז את ראשהם של כמה נושאי תפקיד שם.

Shuchman

New member
../images/Emo45.gif JUDGE DREDD - בהצלחה!

אל תוותר לנבלות, ברנדן. עדכן אם יש חדש בעניין. מנסיוני העגום הם "ימצו את הדין" בנזיפה שאפילו לא תיכנס לתיק האישי של הפוסטמה, ולכל היותר תקבל מכתב פורמלי ש"העניין הוסדר", "העובדת טופלה בערוצים המשמעתיים", אבל בפועל - גורנישט. כמו שנהג הטראנו שהרג את ניר משיח ז"ל בשדרות רוקח ייצא בזול, כך גם הפוסטמה תמשיך לעבוד ללא בעיות (או אפילו תקבל בשקט בונוס בצורת נופש, לה ולמשפחתה, על דחיית עוד פנייה מצד "אזרח טורדני"). מתנצל על הציניות, פשוט בא לי להקיא.

Brendan of DNA

New member
בבקשה - עידכון

מחלקת הדוברות של משרד האוצר אינה מטפלת בפניות טלפוניות או כתובות של אזרחים. לצורך כך הם מפנים למחלקת פניות הציבור ששעות העבודה שלהם בטלפון הן מצומצמות. היות וכך והיות וכבר פתחתי את הנושא הרי שאני רואה את עצמי חופשי לכתוב את כל העולה על רוחי בנוגע למקרה הנדון וזאת מבלי להמתין לתגובה מסודרת של הדובר אשר חוסם את עצמו מלדון בנושא זה או נושאים אחרים עם אזרחים - שהם מקבלי השירות ומשלמי השכר שלו. מחלקת הדוברות באוצר ככל הניראה ממאיטה מערכה של העיתונות הלא רישמית במדינת ישראל - עיתונות אשר מקבלת ביטוי כאן בפורומים המהווים מקור מידע חלופי אך יעיל עבור מאות גולשים אשר נגישותם לגורמים רשמיים נחסמת ע"י פקידה זוטרה.

Brendan of DNA

New member
וזה עוד לא נגמר...

אני ממתין בשקיקה ליום בו ייצרו את הטכנולוגיה בעזרתה תיהיה לי האפשרות לראות את בן שיחי העומד בצידו השני של קו הטלפון. עד היום נאלצים המשוחחים, אשר משוחחים עם גורמים לא מוכרים, להפעיל את הדמיון בכדי למתאר את פניו של העומד או העומדת בצידו השני של דו-השיח. כידוע- תוצר הדמיון האנושי מוגבל ביכולת הדימיון של המדמיין אולם כאשר מדובר בפקידי משרד ממשלתי העומדים בצידו השני של קו הטלפון הרי שאין מקום לספקות ולא דרוש דמיון כלל בכדי לייצור את אותה דמות. לא מסוגל אני לחמוק מהדימוי שיצרתי עבור הפקידה איתה דירבתי הבוקר (זאת לאחר שנחסמה דרכי כזכר לקבל את המידע אתמול). זה אלול להראות מאוד מתויג ומאוד לא נכון ברמה הפוליטית אולם הדמות היא של אותה אישה מוזנחת בעלת פנים קודרות ולה גומי לעיסה נִטְחַן בקול רם בזוית פיהה ואשר מולה מונח כּוֹס תא אפלולי שבתכו מונחים כמה בדלי סיגרייה מסוג "רוייאל". למרות הרדידות, חוסר הנועם, חוסר הטקט וחוסר ההֲנָעָה הצלחתי בקושי רב לדלות ממנה את המידע המבוקש. אולם לא בזאת נגמרה הפרשה. עברו להם כשעתיים והחלטתי שזה הזמן המתאים להתעמת מול אותה "נגה". פניתי שוב לאותו משרד שומה בפ"ת והפעם ביקשתי לדבר עם נגה. לאחר כמה סביב טלפון הצלחתי להגיע סוף סוף לאותה נגה אשר פתאום נזכרה בסיפור של אתמול ואמרה לי: "אבל למה לא התקשרתה אתמול?" לאחר שהסברתי לה בעדינות רבה אודות התכסיס מאתמול נאותה נגה פתאום לספר לי שהיום היא לא פקידה תורנית ולכן אליי לפנות לפקידה תורנית והוא לא יכולה לתת לי תשובה. אני נשבע לכם שלמרות שהטכנולוגיה לא קיימת - ראיתי בזוית פיה חיוך זדוני. התרצתה נגה והחליטה בסופו של דבר לספק לי את התשובה מאתמול. מה אני יגיד לכם - מבט מופתע לא תראו בפניי עקב העובדה שאותה פקידה לועסת גומי סיפקה לי תשובה סותרת לזו של נגה אולם זה כבר סיפור אחר.

x0d

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

"זה אלול להראות מאוד מתויג ומאוד לא נכון ברמה הפוליטית אולם הדמות היא של אותה אישה מוזנחת בעלת פנים קודרות ולה גומי לעיסה נִטְחַן בקול רם בזוית פיהה ואשר מולה מונח כּוֹס תא אפלולי שבתכו מונחים כמה בדלי סיגרייה מסוג "רוייאל"."

למעלה