איך נפטרים מהריח?

אזרחית12

New member
איך נפטרים מהריח?

כבר ערב שני שיש ריח של ביוב בלתי נסבל ברחוב קרן היסוד בסביבת בית הספר היובל. בנוסף כל מי שמנסה ללכת על המדרכות באיזור צריך לפלס את דרכו דרך שיירות של תיקנים (ג'וקים מגעילים וענקיים). איך אפשר לשכנע את העיריה לעשות משהו?

חגיתלה

New member
פניתם למוקד?

ניסיתם ליצור קשר ולהתלונן כדי שיטפלו? לרוב הם מיד מטפלים בבעיות כאלה.

אזרחית12

New member
פניה למוקד

פנינו גם פנינו! התשובה בנוגע לריח: "מטופל, העיריה בודקת, לא יודעים מאיפה הריח" זו אותה התשובה כבר למעלה משלושה שבועות. לגבי מכת התיקנים הבטיחו לטפל אבל לא אמרו מתי.....

חגיתלה

New member
מכת הריח הייתה בכל האיזור

נבעה כפי הנראה ממרכז טיהור הפשכים. חייבת להודות שבערבים האחרונים אני עם מזגן אז לא מודעת אם נמשך או הפסיק... היו על זה לא מעט שרשורים פה

h1954

New member
להביא מטבריה אוירון דוד

בטבריה היה פעם אוירון דוד שהיו לו פיילות והיה מפזר מים מהכנרת כדי להפיג את החום. תבקשי מהמוקד שישלח אוירון דוד שבמקום מים יפזר מי ורדים ריחניים.

אזרחית12

New member
אם אתה מעדיף ריח של ביוב- לבריאות.

נו באמת, לא כל אחד אוהב לחיות בריח של ביוב. מצטערת אם אתה רואה רכרוכיות ברצון לנשום אויר שגם אם אינו צח לפחות לא מסריח.שלא לדבר על הליכה ברחוב בין, בתוך ויחד עם עשרות תיקנים

מה שמעניין הוא

שהעירייה הודיעה במקומונים שהבעייה נפתרה. להערכתי היא לא, פשוט כיוון הרוח לא הביא אלינו כמה ימים את הריח. וגן צודקת חגיתלה - שכולנו היינו נעולים מאחורי מזגן ובריח.

בקשתי וקבלתי הסבר מקיף

לא שאני יכולה לחזור על כולו (טכני וכימי מדי עבורי) אבל העיקרון הוא שבמסעף הצינור לקראת הבריכה שבצד של רסקו, יש מצבי לחץ שמייצרים נידוף של ריח מתוך הצנרת החוצה. זה בעיקר בערב כי אלו הן שעות השיא בשימוש התושבים בצנרת הביוב. ראש העיר הקים צוות בדיקה בראשותו, באופן אישי, שצירף אליו מומחים מהוד השרון שכבר מתמודדים והתמודדו עם בעייה דומה לאורך העשור האחרון. ביום חמישי הקרוב תתקבלנה כל תוצאות הבדיקות והצוות יוכל להתחיל לגבש אז פיתרון יסודי יותר לבעייה. אם מדובר בעבודת תשתיות - לא בטוח שהפתרון יהיה מיידי. מה שחשוב היה לראש העיר להדגיש: הוא מודע לבעייה, לוקח את העניין במלוא חומרתו ופועל אישית לדיאגנוזה מהירה ויצירת תכנית לפתרון.

Citizen Y

New member
ההסבר הזה שונה מכל מה שכתוב בעיתונות

מוזר לא? הרי גם העיתונות בקשה הסברים מאותה עירייה

לא קראתי את ההסבר בעיתונות

אבל מה שאני יכולה לומר זה שאת ההסבר הזה - קבלתי מפי הגבורה. צריך לדעת את מי לשאול

Citizen Y

New member
תמונות יכולות לעזור לשכנע

(של שיירות ג'וקים, לא של הריח)

h1954

New member
שיירת גוקים

אפשר לתחום את השיירה כך שתצעד לכיוון מרכז העיר, צעדה של סובו העיר והקיפוה... לעיתים יותר מדי קרובות יש לי תחושה שהתושבים איבדו את הפרופרציה ומתחרים בהפיכת זבוב לפיל. אם יש ריח רע, תודיעו למוקד והדבר יטופל ככל האפשר,לפעמים זה תלוי בעיריה ולפעמים לא, ואז יש להמתין עד שהגל יעבור. אתם רואים שיירות גוקים, תודיעו למוקד וישלח מדביר,לא הגיע כעבור יומיים, תנדנדו, לא צריך מכל דבר לעשות סיפור כאילו זה סוף העולם.

הו, ראי ראי

השיטה הדמגוגית של לקחת נושא למחוזות שאינם שייכים לו ולמחוזות האבסורד היא שיטה דמגוגית ובהחלט מיותרת כאן בפורום. זיהומי ריח הם פרמטר באיכות סביבה ובאיכות חיים כאחת. כדאי להבין על מה אתה מדבר לפני שאתה קופץ. ככל שאני מסכימה שיש להביט במבט מאוזן על דברים - אני לא רואה שום הודעה (מלבד זו שלך) שחורגת מהאיזון והמבט הסביר. תודה.

h1954

New member
הפנמתי את דבריך

והעמדתי את עצמי בפינה למשך שעתיים.

הרמוניה

New member
בחיי שיש שיירות ג'וקים

אתמול נכנסה שיירה כזו ישר מהחלון לסלון שלי....... אין ספק שחברת חשמל תגזור עלי קופון הקייץ אין מצב שאני מכבה מזגן וישנה עם חלון פתוח בבברררררר הרמוניה

למעלה