איך נכנסים לתחום??

icy rain drop

New member
איך נכנסים לתחום??

אהלן קודם כל
בת 20, אחרי צבא, אין ניסיון. כל עניין הדיבוב והקריינות מרתק בעיני, והייתי רוצה להיכנס לתחום ואני לא יודעת ממש מאיפה מתחילים. צריך לעשות קורס כדי לדובב? לקריין אני יודעת שכן... אשמח לשמוע מכם איך התחלתם, איפה, והכל. תודה רבה.

Bar391

New member
שלום :D

אני בר , אני בת 15 ..... צריך לעשות קורס לדיבוב אם אין לך ניסיון בתחום,ואפילו כדאי לך.... גם אני עברתי קורס בנלס, והיה לי שם מאוד כייף!! ואחרי זה לקחו אותי לתפקידים קטנים כאלה (הקורס היה בחופש הגדול והוא נמשך עד סוף ספטמבר) הקורס שאני עברתי בנלס זה מפגש פעם בשבוע ל3 שעות, ויש 9 מפגשים או 10....בכל מקרה בהצלחה!!!!!!!!!!!!!!!!

chen010189

New member
תשובה

שלום לך, עוד לא התחלתי ללמוד אבל אני בהחלט יכולה לענות לך על פי מידע שקיבלתי בזכות הפורום. יש קורסים מיוחדים כדי ללמוד לדבב, עד כמה שידוע לי האולפנים היחידים שמעבירים קורסים כיום הם נ.ל.ס (רמת השרון), ג'פטו (גבעתיים) ותומיתות (באיזור ירושלים, השורש כמדומני) (תקנו אותי אם אני טועה) לקורסים יש אודישן, מטרת האודישן היא למצוא האם יש בך פוטנציאל כאשר בקורס עצמו את לומדת את הטכניקה, העבודה מאחורי המיקרופון. כמובן שמי שלמד יוכל לפרט ולהיות מדויק יותר. לאחר סיום הקורס את מוזמנת לשלוח קורות חיים לאולפנים בארץ (אלרום, דאבי דאב, נ.ל.ס, וכו'... את רשימת האולפנים את יכולה למצוא בטאגליינס של הפורום) כמובן אחרי שביררת שהם עורכים אודישנים לסדרות\סרטים מצוירים. בהתחלה מתחילים עם דמויות קטנות\מישניות ואם את טובה, את מתקדמת לדבב דמויות ראשיות\גדולות יותר. מקווה שעזרתי!

icy rain drop

New member
ואללה תודה לשתיכן

ויש סיבה שיקבלו אותי לסדרה, אפילו לדמות משנית, כשאין לי שום דבר רלבנטי בקורות חיים?

לדעתי אפשר גם לשלוח הקלטה שלך

לכי למישהו שמתעסק בנושא, קחי סרטון של דקה או שתים ותתחילי לדובב.. תקליטי את עצמך.. ושזה יהיה "הפיילוט" שלך לאולפני הדיבוב אין כמו מראה עיניים ומשמע אוזניים. אבל כמובן כמו בכל דבר, קורות חיים ורזומה זה משהו שיכול לפתוח לך דלתות גם בלי שישמעו אותך ועוד שאלה לי אליכם. - הקורס - אני מניח שהוא לא בחינם.. - סביב איזה מחירים הוא נע?

mikeys barking

New member
שלום ../images/Emo140.gif

ואחרי שכבר ענו לך על השאלה, לי יש שאלה בשבילך- מאיפה המשפט בחתימה שלך? הוא משיר כלשהו, אני בטוחה, אבל אין לי מושג מאיזה

השורה זו היא מתוך שיר הנושא של >

הסדרה Just Shoot Me הנה קישור בעניין http://www.cfhf.net/lyrics/just-shoot.htm

mikeys barking

New member
../images/Emo6.gif

תודה רבה לך [
], לא פלא שזה היה לי כל כך מוכר, אני ממש אוהבת את הסדרה הזאת
^_____^

icy rain drop

New member
אחלה סדרה שבעולם ../images/Emo9.gif

ובזאת את מוכתרת לאדם הראשון! מאז שיש חתימות בתפוז, ששם לב לחתימה שלי. כל הכבוד