איך נכנסים לצ'ט??

אפשר להציע לך משהו?../images/Emo66.gif../images/Emo163.gif../images/Emo13.gif

יש חברה שנקראת "טיולי עופרים". טיולים לפו"פ. לא ניסיתי אבל שמעתי דברים טובים. תיכנסי לאתר שלהם ותתרשמתי. (פשוט תקישי בשורת החיפוש "טיולי עופרים") טיולים מגוונים בארץ ובחו"ל למגוון גילאים. נראה לי ששוה לנסות.

DL05785

New member
איך נכנסים לצ'ט??

ראיתי שבמהלך סוף השבוע היתה התכתבות ערה בפורום בנושא הצ'ט. האם הצ'ט הוא מה שנקרא TVChat בסרגל של הפורום? נכנסתי לשם אך המחשב מודיע לי כל פעם לאחר כעשרים שניות : "שם משתמש לא חוקי. נותקת מהשרת". יודעים לעזור? בסוף השבוע נסעתי עם הילדים להקפת הכנרת באפניים, והיה גדול!! מזג האויר היה מצויין, הבכור הקיף את הכנרת כולה יחד עם אחי, ואני רכבתי עם הצעיר במסלול המשפחתי. פעילות ספורטיבית, מהנה ומגבשת את המשפחה. מומלץ! האם יש משתתפים בפורום שנוסעים לטיולים עם הילדים? אני לא כ"כ אוהבת לנסוע לבד איתם, לכן אנחנו מטיילים עכשיו הרבה פחות משבעבר, ואני משתדלת לחבור למשפחה. רק כך, בני הבכור (בן ה-15) מוכן להצטרף , הוא הגיע לגיל שלנסוע לטיייל עם אמא ואחיו הצעיר כבר לא "יאה" ומעניין לו, לעומת בילויי עם חבריו, והפסקתי לנסות לשכנע אותו לשנות את דעתו. אפילו כשנסעתי לסוף שבוע בפראג לפני מס' חודשים, הוא לא רצה להצטרף אלינו ונסענו לבד.מכירים את התופעה?

CHEN39

New member
לא יודעת

איך נכנסים לצ'ט. לגבי הטיולים, למזלי התגבשה במקום מגוריי קבוצה של משפחות ואנו מטיילים עם הילדים. כך הילדים יוצאים גם עם חברים וגם איתי . חלק מהקושי של ההסתגלות למצב של אלמנות מבחינתי הוא לתפוס אותי ואת ילדיי כמשפחה שלמה בפני עצמה. תמיד נראה לי שמשהו חסר. לכן עדיין קשה לי ליזום טיולים שלי ושל ילדיי בלי החברות. נשמע דפוק?

DL05785

New member
ממש לא!!

כיף לך שמצאת מסגרת מתאימה. האם אתם נוסעים הרבה עם הקבוצה? איך בנך חזר מטיול הצופים? מרוצה? היום בני בטיול של יומיים מבית הספר. הוא דאג לצלצל ולהודיע שהכל בסדר ושהם מכייפים. מאד אחראי בעניין הרגעתה של אמא, הצעיר שלי. חלק מחברותי הנשואות עם ילדים חברות בקבוצות טיולים כאלו, אך הקבוצות כולן של זוגות והן די סגורות. הם לא כ"כ רוצים לשתף חד הוריות, ולמען האמת גם אני לא מרגישה הכי נעים להיות היחידה שהיא לבד בקבוצה של זוגות. עד כה יצאתי לטיולים עם הילדים או עם המשפחה הקרובה שלי, או לבד או עם אחת מחברותי ומשפחתה.

CHEN39

New member
אצלנו בקבוצה

ערב רב של משפחות מכל המינים. גרושה, אלמנה (אני), זוג נשים, ועוד כמה משפחות "נורמאליות". מבינה אותך מאד. גם אני לא מרגישה בנוח כשכולם מסביבי בתיבת נח... בני חזר מרוצה מאד. גם הוא אלוף בהרגעת אימו, והתקשר פעמיים . בלי שביקשתי. בשמחה אצרף אותך לקבוצתנו, המקסימה. אפשר גם להקים קבוצה משלנו. אפשר אפילו לקרוא לה "אלמנים בדרכים"...סתם...

למעלה