איך ניתן

ענן 9

New member
איך ניתן

להלחם בצריבותהרי הדסקים מעט יקרים. ההופעות זה 120 שח אז לצרוך תרבות הכרחית עולה ככה מה אין מחיר עממי יותר. כמו פסטיבל בשקל? שעורכת אזה עמותה.? ותתקנו לי אם טעיתי

iCp

New member
סליחה?

הדיסקים מעט יקרים? איפה אתה חי? אין אף דיסק של עמיר שמחירו עולה על 50 שקל. האם היית אי פעם בחנות תקליטים? הדיסק של הכוכבנית הכי פשוטה וזמנית נמכר ב80-120 שקלים בלי למצמץ. המחיר להופעה לגיטימי, יש בו אנשי צוות רבים, ואף הוא לא גבוה בכלל ביחס לאמנים אחרים.

ענן 9

New member
נכון צודקת,../images/Emo45.gif

אבל אחד,,, שמצבו הכלכלי לא זוהר,,,, זה מעט הרבה תודה בכל אופן על ההתייחסות המכובדת

מוריאל5

New member
בהתחשב שדיסק יוצא פעם בשנתיים../images/Emo4.gif,

זו לא הוצאה רצינית! לא כל יום קונים דיסק, ולא כל יום יש הופעה !

מצב כלכלי לא זוהר??? ../images/Emo2.gif

גם מצבי הכלכלי לא כל כך זוהר כמו של רבים וטובים בארצינו הקטנטונת.....
וגם אני יכולה לוותר על דברים מסויימים באותו החודש בפעם בשנתיים שיוצא דיסק של עמיר (שעלותו, כפי שנאמר כאן לא עולה על 50 ש"ח), אני מרשה לעצמי לקנות דיסק מקורי שלו, אם אתה מעשן, ויוצא לבלות כמעט בכל סופ"ש אני מאמינה שאתה מבזבז בחודש יותר מ-50 ש"ח על דברים שאתה לא ממש צריך ויכול לוותר עליהם אם אתה באמת רוצה לרכוש דיסק מקורי, אז תתחיל לחסוך מעכשיו כי פרוייקט הרהורים ממש בדרך, שים כל שבוע 10 ש"ח בצד........בהצלחה

ענן 9

New member
שבוע טוב../images/Emo24.gif

לך גילי האלתית אכן דברת או כתבתדברים נכונים מאוד נבונים מאוד אבל איני מעשן ואיני מבלה,, כל חיי מתרכזים בשירים וזהו, בכל אופן תודה לך על העצה הנבונה והמועילה ירבו כמוך באילת ובישראל

ענן 9

New member
../images/Emo183.gifהאם יש

דרך לשלוח מסר ישיר לעמיר בניון כאן? יכולים לומר לי?

iCp

New member
דרך האתר הרשמי

יש לינק בצד שמאל של הפורום, אם הבנתי נכון הוא לעיתים יוצר קשר טלפוני עם הפונים.

קוב001

New member
האמת שני הצדדים צודקים!

הזמר צודק במליון אחוז, שמעו איך התפרנס עם אפ'חד לא יקנה את הדיסקים שלו? אפי' ת'הוצאות הוא לא יוכל לכסות.. ובכלל למה שישקיע את הנשמה שנה בכדי לייצר תקליט ושניה אחר כך הוא מופץ לכל העולם באימיול אבל מצד שני אני חושב שאפשר גם להבין את המורידים באימיול ואין צורך להסביר אותם.. ואני בטוח אגב שכל הזמרים והיוצרים,כווולם משתמשים לפעמים באימיול כדי לשמוע זמרים אחרים.. אין מלעשות! אולי כדאי שהזמרים ינסו להתפרנס מהופעות וכאלה..נכון לא יפה לומר,אבל כדאי להיות ריאלים

קוב - הרשה לי לחלוק עליך....

אני קונה כל דיסק מקורי שיוצא של עמיר ומורידה את כל השירים (גם כאלו שאין בדיסק) באימיול.......הסיבה שאני מורידה באימיול היא רק בגלל שלפעמים יש מצבים שאני רוצה לשמוע את עמיר בלי להחליף דיסק בכל פעם (כשאני מנקה לדוגמא.......) אבל ברור שחובה לקנות את הדיסק המקורי אם אתה באמת אוהב ומעריך את האומן האהבה וההערכה שלך לא ייקחו אותו למכולת, הוא צריך פרנסה וזו הפרנסה העיקרית שלו לדעתי אפילו יותר מההופעות....אז לא להתקמצן, עמיר מוכר דיסקים באיכות וברמה הטובה ביותר לדעתי מכל האמנים בארץ (ויש לי כבוד לכל אחד ויצירותיו הוא) והוא הזול ביותר אז די לדבר שטויות ויאללה להתחיל לחסוך (מי ישמע אנחנו מדברים פה על אלפים....כולה 50 ש"ח וגם זה לא)

לאנונימי....

תלוי על מי אנחנו מדברים , אם אנחנו מדברים על שיר אחד אז אי מודה - לא קונה את כל הדיסק אבל אם אנחנו מדברים על זמר/ת שאני אוהבת לשמוע כמו מוש בן ארי או שלמה ארצי/מתי כספי וכו', אז כן - בהחלט אני קונה רק מקורי, הרי זוהי הפרנסה שלהם ואם אנחנו לא נקנה מקורי ונעזור להם להתפרנס כמו שהם עוזרים לנו להנות ממוסיקה טובה אז זה לא כל כך פייר בעיני, אני לא קונה מקורי רק של עמיר אני קונה מקורי של כל זמר ישראלי (אבל ישראלי בלבד.......) כי כמו שכבר אמרתי - פרנסה זו פרנסה שבוע טוב

קוב001

New member
אם המטרה היא "להכניס לו ג'ובות"..

אז אני ישקיע את זה על הופעות שלו,ככה שנינו נהנה! אינלי מה לעשות בדיסקים כי אני לא משתמש בהם,אני מכניס בדיסק MP 150 שירים ולא רק שלו.. ואגב עמיר הוא לא זמר יחיד שאני אוהב,יש המון כאלה,וכל פעם שהם מוציאים דיסק לרכוש אותם זה קצת בעיה.. בעיקר בגלל שאני לא ישתמש בזה הפתרון הוא ללכת להופעה! ביננו..כולם מורידים באימיול,וברור שגם הזמרים עצמם מורידים שם שירים של אחרים..

טל טל 20

New member
אני חושבת שזו ממש חוצפה..

עוד להגיד את זה בפורום כאן.. הרי כולנו יודעים שעמיר נלחם בעניין צריבות והורדות שזה לא פייר בכלל כפי שנאמר כאן, אומן כמו עמיר שיושב,כותב,ומוציא לאור דיסק ואחרי שעה הדיסק מסתובב באתרי אינטרנט למינהם ובאימיול וקאזה לדעתי זה בכלל לא פייררר בכלל מי שאוהב אותו ומעריך ונהנה מהשירים שהוא שומע שיעזור לו להלחם בצריבות ויקנה את הדיסק ולא יוריד באמיול, אחרי הכל אנחנו נהנים ממוזיקה מעולה אז לא צריכים להיות כפויי טובה. . . איך אתה מצפה שזמרים יתפרנסו??ואיך בכלל ניתן לומר "אם המטרה היא "להכניס מעט ג'ובות" אז מה חשבת??

אכן טל טל אני מסכים

זאת באמת חוצפה להוריד שירים של אמנים ישראלים מתוכנות השיתוף למיניהן ועוד יותר חוצה להכריז על זה קבל עם ופורום! אני מודה גם אני הייתי מוריד שירים באופן בלתי חוקי (גם של עמיר בעוונותי) עד שהעירו לי על כך כמה אנשים והסבו את תשומת ליבי לגזל שעובר מי שמוריד מוזיקה או כל יצירה ששוה כסף. מיד באותו הרגע מחקתי את כל השירים שהורדתי קניתי שני דיסקים מקוריים של עמיר. הם ועוד השירים שהוא פרסם באתר הם השירים היחידים שיש לי על המחשב עד לדיסקים הבאים שאקנה. אז בקשה קטנה לכל המורידים עשו טובה לאמנים שאתם כ"כ מעריכים ותנו להם את שמגיע להם כי בינינו אם זה היה ההיפך הייתם כועסים. ואם בכ"ז החלטתם לפגוע בהם למרות שהם עובדים קשה בשביל זה אז לכל הפחות אל תכריזו על זה בגאווה!

קוב001

New member
אבל פתרון לבעיה לא נתת..

החוכמה היא לא להגיד זה "חוצפה" אלא למצוא פתרון לבעיה!! ולך אין שום פיתרון,וזה לא סוד,רוב מוחלט של בני האדם בכדור הארץ בכל אופן מורידים משיתוף קבצים,ומי שטוען שבחיים לא הוריד אפי' דבר אחד או צפה ביווטוב או בגוגל וידאו אפי' פעם אחת משקר! החוכמה היא לפתור את הבעיה!!

הפתרון

כבר נאמר כאן כמה וכמה פעמים והוא לקנטות את הדיסקים. שוב חזרתי ואמרתי שגם אני עשיתי זאת בעבר אך כיום אין ברשותי שירים שהורדו מכל תוכנת שיתוף. אז נכון שהמגוון הוא קטן יותר אך אם אתה באמת אוהב, תומך ומעריך את האמן כדאי שלא תפגע בפרנסה שלו!

קוב001

New member
אתה אומר דבר חמור

מזמר שאתה מעריך אסור לגנוב,ומזמר שאתה פחות מעריך מותר לגנוב..?! אתה לא מוריד רק זמרים שאתה מעריך או שאתה לא מוריד בכלל?! את כל האמת! כל גולש אינטרנט אחת ליום גונב זכויות יוצרים,יש ברשת מאות אלפי אתרים (לא רק של שיתוף קבצים) שגונבים זכויות יוצרים ואוטומטי כשאתה נכנס לאתר וצופה בכתבות,מאמרים,שירים,גרפיקה אתה למעשה נהנה מהגניבה הזאת.. זה לא בסדר,זה גזל זה גניבה והכל יפה אבל פיתרון אמיתי לא שמעתי מאפחד

למעלה