איך ניתן להוריד שרירים?

איך ניתן להוריד שרירים?

האם חוסר בחלבונים גורם להורדת שרירים? האם שרירים באמת מתפרקים או שהם רק מתנוונים/מתדלדלים? מהי הדרך הכי בטוחה (אני מבינה, שכנראה, אין דרך "בריאה" לגמרי) לפרק/לנוון/לדלל שרירים עבור אדם רזה, באופן שיתבטא במראה חיצוני כמה שיותר לא-שרירי? השאלות האלה חשובות לי מאוד. למשיבים - תודה רבה!

angelina1

New member
אי אפשר להוריד!! שרירים.. את יכולה

להוריד להם את הנפח- בכך שתפסיקי להתעמל במכון כושר ולעשות הרבה ספורט ואז הנפח יורד מהשרירים. אני חושבת שאת צריכה להגיד תודה שאת שרירית ושבמקום שומנים נוזלים כאלה יש לך שרירים!!! יש לזכור כי שריר ל איכול להפוך לשומן לעומת שומן שכן יכול להפוך לשריר. ככה בלי התעמלות גופנית שריר יאבד את נפחו אך לא את מאפיינו כשריר. מקווה שעזרתי לפחות קצת...

שי שן

New member
אז ככה..

קודם כל תפסיקי להתאמן,כך גם התאבון שלך יקטן. עכשיו תתחילי לרוץ,נכון אני יודע שזה נישמע כאילו שאת צריכה לישרוף שומן וזה בעצם על אותו העיקרון רק שלשריר לוקח המון זמן לרדת בנפחו לכן אני אומר לך לעסוק בפעילות ארובית על מנת שהגוף ישתמש וישרוף את החלבונים והפחמימות שאת מספקת לו ולא השריר ישתמש בהם לגדילה. השריר יקטן רק לאורך זמן (והרבה זמן) ללא אימון!!

OneTimer

New member
טיפול הורמונלי

בעוד הטסטוסטרון הופך אנרגיה למסת-שריר, האסטרוגן הופך את האנרגיה לשומן, ומדלל את השרירים. האמיני לי - זה עושה פלאים. טיפול הורמונלי ידלל לך את השרירים וירפד אותך נכון. מומלץ

למעלה