איך נוקמים בהם?

הוא התכוון בכל הרצינות לשרוף אותי

ראו על העינים שלו תמימות קנאית, הוא הגיע בשקט מאחורה היה לו מזל שברגע האחרון שמתי לב אחרת אם היה קורה משהו לחולצה הייתי עושה ממנו גיהנום, אני מכיר טוב טוב את מה שהחרדים הקיצונים מקבלים זה שטיפת מוח שכל העולם חוץ מהם רשעים ארורים צריכים להצלות בגיהנום ולכן יש כאלו שמנסים לממש את זה עכשיו, אם לא ימגרו את החינוך החרדי הם ימגרו אותנו! ואני לא סובל חרדי שמאיים עלי בגיהנום גם אם הוא לא התכוון ברצינות.

שוש567890

New member
ואצל החילונים זה לא קורה?

כמה סיפורים יש של ילדים קטנטנים שמנסים לרצוח כמו שראו בטלויזיה... זה לא שטיפת מוח? מושיבים אותם מול מסך שבו רואים קללות, סקס, ואלימות... הם רואים את זה מול עיניהם עוד לפני גיל 7 חסר סיפורים מזעזעים על אלימות בבתי ספר החילונים? בקשר לזה שסבלת מהחרדים, אני גם סבלתי מהם! והרבה! אוקי, יש זבלים בעולם! גם אם הם מחופשים לחרדים... זה אומר שכל החרדים הם רעים, ואינ אלוקים? ולא צריך לשמור תורה ומצוות? בגלל חרדי מטומטם שעשה לך את מה שעשה לך, אתה תוותר על העוה``ב שלך? והעוה``ז ? לא חבל....? אני יודעת שאתה שונא אותי, אבל דוקא אני לא, ואני ממש מבקשת שתיצור איתי קשר במסרים, מקסימום תשכנע אותי לחזור בשאלה...

מתלבט13

New member
העולם לא מושלם

כשאין אלוהים אתה מבין שהעולם הוא מה שהוא ולא מה שאנו רוצים או ראוי שיהיה. גם בחינוך החילוני מכניסים מלא ג'וקים בלתי הפיכים לראש. אף אחד לא מתכוין לרעה כשהוא שוטף לילדים את המוח ב"תרבות" כזאת או אחרת. אנשים מאמינים בדרך מסוימת ומוכרים אותה לילדים. ככה זה גם ביפן שמחנכים לכל מיני דברים שנראים לנו בולשיט וטירוף. וכי במערכת החינוך החילונית שילדות מקבלות מסר שהיופי זה הדבר הכי חשוב בחיים, זה נכון? אני יודע שכאשר נולדים כחרידם והופכים לחילונים זה יכול להיות קשה מאד. אבל בכלל לא בטוח שאורח החיים החילוני נכון יותר. אלו שתי תרבויות שלכל אחת יש את החסרונות והמעלות שלה. לי לפחות אין ספק שיש צדדים בהם אורח החיים החרדי נכון וטוב יותר.

סימבה50

New member
למה לך נקמה?

פתחת דף חדש בחיים, מלא אותו תוכן הנראה לך. אל תבזבז זמן ואנרגיה לנקום במי שבעצם לא חטאו לך, שהרי דרישותיהם ממך לא היו מן הפה לחוץ והם דורשים מעצמם את שדרשו ממך.

שווי משקל מקומי ב24 שעות ביממה

מזדהה עם הכעס בעניין, אך שטיפות המח המעצבנות האלה פשוט מובילות לשיווי משקל יציב (יחסית לסביבה המיידית, ולא בצורה כלל עולמית גורפת). להילחם בנטיה לשיווי משקל זה די קשה, לכן שטיפות המח האלה קיימות. וצריך לזכור שיש לך רק 24 שעות, לרגש מחשבה ופעולה. כל רגע שאתה כועס אתה לא יכול להיות שמח (למרות שיש גם על זה מחלוקת). כל רגע שאתה נוקם אתה לא יכול להיות קונסטרוקטיבי באמת, בשביל הדברים שבאמת כדאי לך לעשות למען עצמך (אא"כ יש אפקט של למען יראו ויראו, אבל אין את זה פה, נראה לי)

השג לעצמך שק איגרוף והוצא עליו את העצבים.

האמן לי, זה יעשה לך רק טוב

למעלה