איך נוקמים בהם?

איך נוקמים בהם?

על החינוך השיקרי שהם נתנו לנו והכניסו לנו ג`וקים חלקם בלתי הפיכים לראש נמאס מהחרדים! צריך לחלן את הנוער החרדי יש עמותה שפועלת בנידון?

Le Fay

New member
מחליפים את הג'וקים לאט ובדי עמל בחיפושיות,

ואז עוזרים ככל היכולת לאחרים שצריכים עזרה. מלבד זה מקובל עלי שנקמה היא מעדן שצריך להגיש קר - ובמשורה.

babylon_a1

New member
ומודה שמצאתי ג'וק אצלי

תהיתי לשניה ביום הזכרון, אם זה בסדר לאכול גלידה בעקבות שנים של סיגופים חסרי פשר

Le Fay

New member
חביב. כל מגזר ודפוסי האבל שלו.

מניחה שהמקבילה לסגפנות במגזר שלי הם הביקורים אצל ההורים השכולים. במיוחד אלה שגרים רחוק ולא מגיעים אליהם בשאר ימות השנה. המכנה המשותף הוא, שבשני המקרים אתה מתבקש להיות פחות מרוכז בעצמך ויותר בצערם של אחרים. דרך אגב, גם ב'שבעה' מתנזרים מממתקים?

babylon_a1

New member
מבשר וכנראה מאלכוהול

ומגישים לאורחים פיצוחים ושתיה, לא שוקלדים ועוגות (לפחות ממה שאני מכיר)

בטח שכן

שבעה זו חגיגת וופלי מן ושתית קריסטל זרחני. (לי היה אסור כי זה היה בהכשר של שיאריס)

babylon_a1

New member
כן יש הרבה

בלעדי החרדים לא היו יוצאים בשאלה, הם גורמים להתחלנות הכיפות הסרוגות נתקלו בהתחלנות אחרי שהתהדקו בדת בעקבות החרדים בשנות השבעים כמעט ולא היו יוצאים משם בקיצור הם דפוקים, אבל עושים את העובדה יותר טוב מכל אחד אחר

לנקום? :-O

איזה חינוך אחר היית מעדיף לקבל? (שאלה לא רטורית, אגב) אני פשוט חושבת שחינוך יכול להיות ראוי או שלא ראוי, בלי קשר להיותו דתי/חרדי/חילוני. פלוסים ומינוסים לפה ולשם..

הנקמה הכי טובה

היא לפצוח בחיים משלך. לפתוח את הראש ואת העינים. לראות שמה שחשבת ולמה שחונכת הוא כל כך לא נכון. לחפש את המקום שלך בתוך העולם ולצמוח. וכשהם יראו שאתה שמח, פורח, יצרן ויצירתי, שיש לך עולם וחיים משלך ושאתה אפילו מצליח בזה לא רע בכלל, האמן לי שזו הנקמה הכי טובה. וגם דוגמה אישית לאלו שנשארו שם ומהססים.

yatusha

New member
איש באמונתו יחיה

אם מחלנים חרדים אז גם ניקח ילדים צמחונים ונאכיל אותם בשר!

yatusha

New member
איש באמונתו יחיה

אם מחלנים חרדים אז גם ניקח ילדים צמחונים ונאכיל אותם בשר!

יש לי פתרון בשבילך

שים שקית פלסטיק איכותית מלאה בקוביות קרח משקשקות על אזור החלצים. אולי זה יצנן לך את ההתלהבות.

שוש567890

New member
בדקת שזה שקר?

או שהאמנת לשטויות שמכניסים לך לראש? אני חוזרת בתשובה, ואני מגלה שיש הרבה מאד דברים שקרים אצל החילונים, היו לי הרבה שאלות, שאלתי וקיבלתי תשובות! תשאל, תברר, אל תניח הכל בצד וזהו. כי או שזה נכון או שזה לא, אתה חושב ש99% זה לא נכון? בטוח יש עוד איזה אחוז קטנטן שהחרדים כן צודקים, ואז מה יהיה? תשרף בגהנם? למה? תברר אח``כ תדבר. וחוץ מזה החרדים לא כולם כ``כ מסכנים שצריך לעשות להם טובה ולחלן אותם... זה תלוי בגישה של ההורים והילד, אם ההורים לוקחים את זה כעול קשה וכפחד, או כשמחה, ודבר טהור ויפה... יכול להיות שהורך שגאו, אך בגלל זה תותר על הכל? לא חבל?! נ.ב. אני ממש מתחננת שלא תתקיפו אותי, אני בן אדם דוגרי ולפעמים יותר מדי, אמרתי מה שחשבתי ומנסיון שלי (כי באמת עברתי הרבה, היתי חרדית. ואז לא, ועכשיו כן ואני מתמודדת עם משפחה חצי כפרנית חצי דתיה, בקיצור יש לי ניסיון ושמעתי הרבה על הנושא..) אם אתם רוצים אשמח לדבר איתכם על זה, אבל לא לכעוס עלי , אני בן אדם רגיש, תודה!

yatusha

New member
להישרף בגיהנום?

חומד, אין גיהנום ולא יעשו מאיתנו מנגל ביום הדין...

את מאיימת עלי בגיהנום

ואת רוצה שיהיו עדינים איתך? ילדה אני לא ישרף ולא גיהנום מי שהמציא את המושג הזה היה צריך לשרוף אותו וחבל שלא, והחרדים מסוכנים ואומללים היה לדוגמא קטנה מקרה בילד חרדי שעבר שטיפת מח יסודית מהוריו שכל העולם צריך לישרף בגיהנום חוץ מהזין שלו ושל הוריו ושל כל החרדים עד שיום אחד הוא בתמימות ובקנאות גמורה ראה אותי והדליק גפרור וניסה בכל הרצינות לשרוף אותי הילד היה כולה בן 7!! שאלתי אותו למה עשה את זה הוא ענה שאני רשע ציוני וצריך לשרוף אותי הסתפקתי בלקרוע ממנו את הפאות וההמשך לא חשוב זה דוגמא קטנה למה שיוצא מהחינוך החרדי, זה חרא של חינוך ערכים פרימטיבים וחינוך מסוכן ביותר, אני נפגעתי קשה בתור חרדי מהחרדים המטורפים. כדאי לך מהר לחזור לחור שלך אם את מתכוננת להמשיך לאיים עלי.

אל תקח את זה כל כך קשה

היא לא התכוונה שממש אתה באופן אישי תשרף בגיהנום בעוד אחרים יסתפקו בגיהנום של בלונדיניות ובורגר ראנץ' . מי חשק בכלל בבורגר המאוס הזה? מה הגיהנום בזה? קרעת מילד בן 7 את הפאות בגלל שהוא הדליק גפרור? הממ.. קצת נסחפת. מה היית עושה אם הוא היה שופך עליך לבן? <מחווה ללהקה. אני אהבתי> נראה לי שיותר אפקטיבי היה לקחת לו את קופסת הגפרורים. ולשלוח אותו לאכול דייסה.

למעלה