איך נהנתי היום מהפרק

NarihS

New member
איך נהנתי היום מהפרק

שמורגן הטביעה את סטפני, איך זה היה כיף!!! רק חבל שאריק הגיע בזמן ועצר ממורגן להרוג אתה לגמרי.. ככה לברוקי שלי היו יכולים להיות חיים יותר קלים.. אבל היה פרק יפה, כל פרק שיש בו את ברוק זה פרק יפה, כי מדהימה כמובן :) ואממ זהו, לא היה משהו כל כך מעניין.. חוץ מזה שדיקן מאוד מאוד חתיך חח :)

לינה18

New member
היה פרק בינוני

אבל גם אני אהבתי איך שמורגן ניסתה להטביע את סטפני. הפעם היא ממש יצאה משליטה וזה די הזכיר לי קטע דומה שבו שילה ניסתה להטביע את סטפני בבריכה. ואני יודעת שפרק לפני מורגן בעצמה ניסתה להטביע את סטפני בבריכה וגם זה מאוד הזכיר את שילה. ובקשר לברוק-היא ניראתה מדהימה היום! במיוחד עם האודם הורוד המהמם הזה. ובסכה"כ די שמחתי שהביאו את הפרק הזה, כי בדיוק לפני איזה שבוע(אולי פחות) הוא היה בסטר וורלד, אבל בדיוק לא ממש היתחשק לי לקום, אז פיספסתי את הרבע שעה הראשונה שלו. שמחתי שעם איך שהם מושכים את זה, עדיין לא פיספסתי את סיום הקטע עם סטפני ומורגן. באמת חבל שהיא לא הרגה אותה, אבל זה כבר לא היה מציאותי. ועוד דבר-הפרק הזה קצת גרם לי לרחם על בריג'ית. בדיוק עכשיו אני צופה בסטר וורלד בפרקים בהם דיקן גרם לה להיתחתן איתו. איזה מנוול! היא היתה צריכה להיות ממש, אבל ממש מפגרת כדי להאמין שהוא היתאהב בה!

Mighty Morphin

New member
היה פרק טוב ../images/Emo45.gif

והכי כיף היה הקטע שמורגן הטביעה את סטפני

למעלה