איך נדע?

Sודית

New member
איך נדע?

אם הוא אומר אוהב ושם עמוק זה כואב איך נדע? אם הוא דבר לא אומר והלב זוקע... איך נדע? אם הוא מביט בדממה ושורט בנשמה איך נדע? אם הוא נושק בערגה וזה מרגיש אהבה איך נדע? סודית...אחד מי יודע?

שאלה טובה

והוא לא אמר לי שהוא אוהב, אך היתה לי תחושה כזו, עמוק בלב, כשעיניי פגשו בעינייו, כשאחז בי בין זרועותיו, כשנשק בתשוקה לשפתיי, כשליטף את שערותיי, כשהוא ואני דיברנו, טיילנו, שכבנו, צחקנו..... כל אלה גרמו לי לחוש באהבתו אלי..... אבל....כבר לא כל כך בטוחה, כי למה ממני ברח....אם זו היתה אהבה?????

כנראה שפחד.

למה זה קורה דוקא לי, שנתקלת ומתאהבת תמיד בגברים הלא נכונים? אלה שברגע שחשה שאני אוהבת ושהוא אוהב - ברגע שמתחיל להיות טוב וכייף, אז פתאום נבהלים מעצמם........ חוששים להיסחף, ונעלמים. למה????

אטיוד5

Active member
חוסר מזל או שרוב הגברים ככה. תבחרי.

יש גם תיאוריות פסיכולוגיות על איך בני זוג נבחרים. למשל יכולה לבוא פסיכולוגית דגולה בגרוש ולבשר לך שאת בוחרת אותם כאלה בגלל שאת עצמך לא רוצה להקשר ולכן בוחרת לך גברים כאלה. ולא חסרים גרושים ופסיכולוגים. ולרוב הם הולכים ביחד.

למרות שאני לא פסיכולוגית דגולה

לא פסיכולוגית לא דגולה. אבל ה"בגרוש" שלך- מקפיץ לי את הפיוז (אולי אני חשמלאית או קופצת במוט-על זה לא חשבת פסי,בפרומו,הא?) אז יש פסיכולוגים בגרוש באותה כמות של מחקרי סטטיסטיקה בגרוש . חסרי מקצועניות יש בכל מקצוע. נ.ב.שלא תגיד ידעתי ישר שמישהי "תקפוץ". זו לא תשובה.

מייקי69

New member
אטיוד, תזהר, שמעתי אותך !!!

אמרת את מילת ה"פ" !!! אל תסתכל עכשיו, אבל אני מה זה זורחת בגאווה!!! מתה עלייך יא אנטיפט !!!!

אטיוד5

Active member
אולי במקרה את יודעת ...

ש-פ´ מקבילה גם ל- F. ועל מילת ה-F בטח כבר שמעת.

חההההההההה ../images/Emo6.gif מנופפת פונפונים!!!

כשאתה גדול - אתה ענק. מתפלק לך לפעמים
פסי (מתחבאת מאחורי הספה שמייקי לא תאכל אותה..)

מייקי69

New member
גיחי גיחי - יפה באמת ששניכם הבנתם

את הבדיחה שלי ! עכשיו בבקשה שוב - תסבירו לכולם יפה !

אטיוד5

Active member
מייקי, זה הולך ככה:

את בעינייני פסיכולוגיה. ואנחנו בעינייני זיונים. הבנת?

מייקי69

New member
אאאההההה, היבנתי!

כשישבר לך הזין תבוא אצלי ואני אזיין לך ת´שכל. ככה?

נתקלת תמיד בגברים הלא נכונים?

אז ככה-אני לא מאמינה ש"נתקלים" כי זה לא קורה ככה, בפתאומיות סתם שדווקא ה"לא נכונים" נדבקים לך וה"נכונים" לא מעיפה אליהם מבט. ספורון- חברה שלי, הייתה כבר ב 30 וגרושה פעם שלישית. פעם אחת התחתנה בגיל 20, היה חתיך שרירי, ומאצ´ו אח"כ התחתנה עם צוללן ביחידה מובחרת היה חתיך ושרירי ומאצ´ו ובסוף (השלישי)אחרי המון התלבטויות, היה חבלן חתיך שרירי ומאצ´ו. ואז-כשהתגרשה בפעם השלישית. הלכה לטיפול פסיכולוגי. ואחרי שלוש שנים, הכירה את השכן דירה לידה בחיפה, היה אבא של הנחנחים. ארכיטקט, צייר מוכשר. הם נשואים 15 שנה.(לא יודעת לגבי ה"באושר ובעושר" כי מזמן לא שוחחנו). האם זה בגלל הטיפול הנפשי? האם בגלל שהיא התבגרה? לא יודעת. אבל הפעם הזו-היא בחרה בו. היא לא "נתקלה". אז-שתי אפשרויות: אחת להביט במראה, ולבדוק מה קורה איתך, ולמה את בוחרת לך את האנשים הלא נכונים לך. איזה צורך זה משרת אצלך? למה? ואפשר כמובן להגיד ש"הם אשמים".והם"לא נכונים".

קורין1

New member
אישה........זה לא קורה דווקא לך../images/Emo13.gif

אני חושבת שזה קורה להרבה......... למה אנחנו תמיד חושבים שזה קורה רק לנו? גם לי זה קרה, יותר מדיי פעמים.... איתך ועם כולם..
קורין

מאמינה בלהאמין.

אם הוא אומר שהוא אוהב אז ככה הוא כנראה מרגיש אז למה לא להאמין לו? אני מאמינה לאנשים באופן בסיסי לא צריך לכל אמירה לעשות תחקיר שב"כ. אמר שהוא אוהב ככה הרגיש לו באותו הרגע.

Sודית

New member
נכון אטיוד....

רק לא תמיד... הכי חשוב זה מה שמרגישים. סודית מתרגשת, סליחה מרגישה

למעלה