איך נגעת בי...

may may.

New member
איך נגעת בי...

איך נגעת בי נגעת בי כל כך עמוק מתוך תמימות ללא מודע נגעת בי ולא תדע והגעת כה רחוק עם הבכי עם הצחוק לא בחרתי לא ייחלתי זה קרה וזה נגמר וזה היה הטוב שבדבר מעתה אדע כי יש הרגשה שלא הרגשתי מימיי ושוב ארצה לזכות בה בחיי

leonori

New member
מאחלת מכל הלב....

את ראויה לכל האהבה.... ואת תקבלי אותה ובכמויות.... אוהבת L

idodo

New member
תגובה..

צורב לי המקום שבו הנחת את כף ידך כאב שתחילתו עמוק בתוך הלב מאז שאת איננה, חיי הפכו שיגרה ממתין רק לך ילדה, ולחכות כל כך נורא שורפת הנקודה שבה נגעת לאחרונה לפתע זה חזר אלי כמו פעם ראשונה שבה נפגשו עיננו ונוצר מבט השפלתי את עיניי אבל את רק חייכת לא יכול לחשוב שכבר נגמר לו הסיפור לא יכול לחוש עם אף אחת אותו ריגוש שהיה שייך לך, שאותו יצרת את כבר לא איתי אבל לעד אני שלך כאב הלב הזה היה צריך לחלוף מזמן ארבע שנים עברו אבל את לא חזרת לכאן ולא עזרו געגועים, לא הדמעות לא חברים את התבגרת ורק אני עדיין כאן אותה שיחה, אותו היסוס אותה המנגינה והמילים האחרונות חוזרות בראש כמו מכונה עייפתי מלבקש את משאלות לבי הקט אני נכנע, טעיתי כי היית שלי כמעט לא יכול לחשוב שכבר נגמר לו הסיפור לא יכול לחוש עם אף אחת אותו ריגוש שהיה שייך לך, שאותו יצרת את כבר לא איתי אבל לעד אני שלך.

may may.

New member
אהבתי...

אתה כותב יפה... אך עבור מי התגובה? אני מכירה?

idodo

New member
היי

מה שלומך? שמחתי שאהבת התכוונתי לתשובה לא לתגובה את כותבת יפה ספרי לי אודותייך

idodo

New member
מה?

היי מה פתאום לפני כולם יש אי מייל איסיקיו אודיגו טלפון פלאפון פקס ביפר מליון ואחת דברים תעבירי לי איכשהוא ביי

may may.

New member
מממממממממממ

אמנם אני קוסמת ברוב הפעמים יש לי לפעמים כזה.... אתה יודע... מגע של קסם אבל את מס` ה - אי סי קיו טלפון פלאפון פקס וכו`.... שלך לא מצאתי קסם ...... :-(

idodo

New member
יש..

יש אופציה ליד ``שלח תגובה`` שלח לאי מייל תשלחי לאי מייל פשוט מאוד

idodo

New member
את יודעת את המספר?

מה קורה? איך את יודעת שאני OFF תגידי לי איפה את ותחת איזה כיני את יושבת אני כבר אמצא אותך טוף? חולה עלייך מאמא OFF

idodo

New member
מאמא..

הבנתי אותך היטב טוב, תנסי במשך היום אני אהיה שם.. אשמח לראותך ;) ביי בנתיים

tairon

New member
אי דו דו אחלה....

ברוך הבא....אהבתי לאללה מקווה שתשחרר לו עוד כמה פנינים

למעלה