איך מתרגמים אותי לBDSM ?

איך מתרגמים אותי לBDSM ?

הבנתי שהשאלות המכוונות שאני שואל את ידידה שלי כדי שתשפיל אותי הם נקראות "מילת ביטחון". שאלתי היא איך זה כן נקרא בשפת הBDSM כל השאלות שאני שואל אותה כל שניה כדי לרמוז לה איזה המשך של מילות השפלה אני רוצה שהיא תגיד לי ? ואני שואל בהקשר לסטיה שלי שכתבתי בהודעות קודמות כזכור: "כשאני עם בחורה, ואני רוצה לקבל ממנה השפלות מילוליות ועל ידי מחמאות שאני מחמיא לה, אז אני מבקש ממנה לספר סיפור עלי ועליה. וכשהיא מתחילה, אני מתחיל להתגרות וכשאני חש שהיא בורחת לתיאורים שלא משפילים אותי, אז אני מכוון אותה. למשל אם היא סטתה ותיארה בסיפור סצינה שבה היא מחמיאה לי אז אני מתקן אותה על ידי זה שאני שואל אותה תוך כדי שהיא מספרת את הסיפור וניגמרו לה המילים אז אני עוזר לה על ידי זה שאני שואל אותה שאלה שמרמזת לה על מה להשפיל אותי לווגמא אני שואל אותה: "ולמה אני לא ראוי לך ?" "מה יש בגברים אחרים שכן ראויים לך?" ובשאלות אלה, אני מנחה אותה לכיוון של מילות השפלה שאני שהיא תשפיל אותי ותתמקד על כך שיש לי זיין קטן, ושאני לא גבר... בעצם השאלות שלי מכוונות אותה, וכך כל פעם שהיא סוטה מהנושא של תוכן ההשפלה המילולית אז אני מזכיר לה על ידי השאלות האלה. ואז כך בכל פעם אני מחזיר לשנינו את הביטחון של כל הסשן שימשיך ברצף בלי לסטות ולהתמקד בגירוי מההשפלה ." וגם: "אני אוהב להחמיא, קודם כל, לבחורה ולתת לה להרגיש שהיא רצוייה ושהיא מושכת אותי מאוד, ואז שואף שהיא תרגיש איתי דוגמנית צמרת כזאת שאני כל כך רוצה אותה ושהיא מושכת אותי ואז אני אוהב שהיא משפילה אותי מילולית בהקשר לתוכן של איבר המין שלי שהוא לא ראוי ליפה כמוה, ואז שתינו משתפים פעולה ביחד במילים שתוכנם באופן עקרוני הוא " כן כן את בחורה כל כך יפה שאני ממש לא ראוי לכמוך ומרוב שאת מושכת אני גומר רק מלראות אותך" ואז אני שואל אותה "למה עוד אני לא ראוי לך ?" והיא אומרת "תראה איזה זיין קטן יש לך" בהתפעלות. וכך משפילה אותי במילים מסיגנון כזה של תוכן. וכל זה מתוך תחושה של רוממות שהצלחתי להביא אותה על ידי זה שהראתי לה עד כמה היא מושכת כל כך ועד כמה היא יפה כל כך." איך זה כן נקרא בשפת הBDSM כל השאלות שאני שואל אותה כל שניה כדי לרמוז לה איזה המשך של מילות השפלה אני רוצה שהיא תגיד לי ?

אסתי69

New member
אם אנימבינה אותך

נכון הן נקראות שליטה מלמטה אתה מכוון אותך לצורה ולדרך בה אתה רוצה להיות מושפל מקווה שלא טעיתי

למעלה