איך מתקשרים עם מתים?

pynokyo

New member
איך מתקשרים עם מתים?

שני בחורים צעירים נרצחו אצלנו בשנה שעברה, שניהם נרצחו בהיותם חיילים, בהפרש של 11 חודשים האחד מהשני, שניהם קרובי משפחה (בן של אחד ואח של השניה) של שני אנשים שיושבים באותו חדר. האם זה יכול להעיד שהחדר הזה, בו הם יושבים מביא מזל רע, האם יש קשר לעובדה שלשני אנשים אלה היושבים לבדם באותו חדר מתו "אח" ו"בן" בהפרש של 11 חודשים? לא היה קשר צבאי או בחיים בין שני הנרצחים, גם הדרך בה נרצחו היא שונה. אחד היה בג'יפ ועלה על איזה פצצה (מוקש) והשני נדקר בצווארו. האם יש לאדם שלא קשור אליהם אפשרות לתקשר איתם? ואיך עושים זאת? תודה

pynokyo

New member
יכול להיות שכן, אבל

האם מישהו כאן בפורום יכול לענות לי על השאלות שלי???? איך מתקשרים עם מתים?

pynokyo

New member
איך עושים סיאנס?

אני רוצה לעשות סיאנס לבד, איך עושים זאת? והאם זאת הדרך היחידה לתקשר עם מתים?

Dark faith

New member
סיאנס הוא לא בהכרח דרך שבא,

תתקשר עם המתים הספציפיים שאיתם אתה רוצה לתקשר. המישור הזה מלא בישויות נמוכות, ישויות שובבות וישויות "רעות". אפשר לומר שסיאנס הוא למעשה חכת דייג. אתה לא יכול לדעת בוודאות מה תעלה ברשתך. לפעמים תוכל אפילו לחשוב שהצלחת לתקשר עם X אבל למעשה הצלחת לתקשר עם Y. סיאנס הוא הרחוק ביותר לתקשר עם האנשים היקרים לך. לך למדיום, לך למתקשרת...היא תוכל לנטב את הדרך הטובה ביותר ליקירייך. סיאנס אינו הפיתרון ואינו הדלת הנכונה. סיאנס חובק בתוכו סכנות רבות.

pynokyo

New member
אני רוצה לתקשר לבד

איך אני לבד מתקשרת, ללא מתווכים? איך אני מתחברת ל"אני העליון שלי" ל"מדריכים שלי"? מאיפה לי לדעת שאותו או אותה "מדיום" לא מקבלים אינפורמציה מישויות "רעות" או "שובבות". אני מאמינה רק בעצמי, למדי אותי איך לתקשר לבד, כשאני עם עצמי. תודה

Dark faith

New member
מבטיחה מחר לענות לך הקפי...

pynokyo

New member
תודה רבה../images/Emo24.gif

אני מקווה שבאמת אקבל כאן תשובות, לפחות בראשי פרקים איך לתקשר לבד עם עצמי, איך לתקשר עם המדריכים הרוחניים שלי וכל מה שיכול לעזור לי בתחום. תודה מראש.

Dark faith

New member
אומנם באיחור- אבל בבקשה...

בגלל שאתה מעדיף תקשור עצמי (לבג ולא בקבוצה...) ישנה שיטה לתיווךבין העולם הפיזי לעולם הרוחות. שלבים: 1. קבע זמן מוגדר (זמן קבוע ביום, זה יעיל יותר כאשר ישנו זמן מוגדר למשך חצי שעה) 2. שב בנוחות, כאשר אתה אוחז דף ועט (עדיף מחברת, כך תוכל לעקוב אחר התיקשורים) מומלץ לשם קטורת ולהדליק נרות לאווירה נינוחה ורגועה. 3. התחל ב"תפילה" והכוונה. יש לבצע הרפייה מתקדמת. (מצויין בספר גם לעשות את טקס החתונה הקסומה- אינני זוכרת מהו...אבל אלו רק טיפים, תוכל להשתמש בכישרונך ךהעצים את התיווך הזה ככל העולה על דעתך *כמעט הכל
*) אני ממליצה גם על מדיטציה קלה להתחבר ל"אני הרוחני". ולהמשך- בקש הדרכה והגנה והזמן אחת מהרוחות המדריכות שלך להיכנס. 4. כאשר תגיע לשלב בו אתה חש שליו ונינוח, שם לב מה אתה מרגיש. תחילה יש להישאר שקטים ופסיביים- וזאת על מנת לחוש ולזהות את מגעה של הרוח. הזמן את הרוח להתקרב אלייך? כעת נסה לזהות מה אתה חש- קול? צבע? עקצוצים? שינוי טמפרטורה טכדומה. במחברת יש לרשום כל מה שאתה חווה (תחילה אתה לומד את "מגעה" של הרוח, אתה למד לזהות את נכחותה...רק בהמשך תחושות אלו יתחזקו). 5. שלב זה עשוי להיות קשה לאנשים מסויימים- אך יעיל ביותר לפתיחת ערוצי התקשורת. לאחר קבלת הרושם הראשוני חשוב לשבת כאשר אתה מחזיק בידייך את העיפרון מעל לנייר. עצום את עינייך והתחל כעת את הדו שיח עם הרוח. שאל את הרוח שאלות וכתוב את התשובות כאשר תקבל אותן- כל זאת כאשר עינייך עצומות. בספר ממליצים לפתוח את השאלות בדומה לאלו: 1. האם את מוכנה לגעת בי שוב? 2. האם את אישה או גבר? 3. האם את נמצאת לידי לעיתים קרובות? 4. מה שמך? איך אוכל להדק את הקשר שלי איתך? 5. האם יש לך מסרים כלשהם עבורי? שיטת תיווך זאת לקוחה מספר "פגשו את הרוחות המדריכות שלכם ועבדו אתן" של טד אנדרוס.

pynokyo

New member
את ממש נפלאה ../images/Emo24.gif תודה רבה

אני ממש מודה לך על התשובה ועל ההשקעה. תודה רבה רבה. שיהיה לך מקסים ונפלא.

Dark faith

New member
מלאכים שומרים...

אבל אני מאמינה שאפשר דרך המלאכים השומרים להגיע לאותם נשמות אבודות (לנו)

נתחיל בשאלה העיקרית למה? למה את

רוצה לתקשר איתם? כי אם זה למטרות של הסיפוק שלך להרגיע את הנפש כדי לדעת שהם בסדר וכיו'... זה לא הכי טוב בעולם בשבילם כי זה יטריד אותם... והאם יש לך קשר משפחתי אליהם? השאלה השניה היא לפני כמה זמן הם נפטרו? כי יכול להיות שישנו תהליך שהנשמה עוברת כויו'... לשאלותייך- אין קשר למזל רע על חדר בו יושבים לא משנה מי.. לרוב בשנה הראשונה ישנה טענה רווחת כי המת נמצא בקרב האוהבים אותו, משמע משפחתו וחבריו, כי הוא רואה שהם בסדר ואז עובר לשלב הבא... ישנן מס' אפשרויות לתקשר איתם, סיאנס הוא בהחלט לא האופציה להיעשות לבד, כי אין מספיק ידע אנרגיה או ביטחון שזה אכן הם, לגבי שאר אפשרויות התקשור הן דורשות זמן עבודה, ישנה האפשרות של תקשור וגלגול נשמות ישנה האפשרות של מדיטציה ודימיון מודרך, על שלושת התחומים ישנם קורסים, ספרים וכתבים באינטרנט ובספרות, אני ממליצה על ספר התקשור של שיהן ליעד שלי אישית עזר מאוד
לינוי

pynokyo

New member
תודה רבה, רשמתי את שם הספר

אבל רציתי לקבל כאן קצת טיפים, ראשי פרקים איך עושים את התקשור באופן עצמאי. אשמח לקבל כאן כמה טיפים וראשי פרקים איך ל"תקשר" באופן עצמאי. תודה.

בסופ'ש יהיה לי קצת זמן לסרוק לך כמה

עמ' מהספר אולי זה יעזור, חוץ מזה חפשי באינטרנט יש אינספור מקומות בהם תוכלי למצוא חומר ראשוני

אני יכולה לספר מה אני עושה

זה לא סיאנס. יש לי ערוץ פתוח לנשמות. אני רק חושבת עליהם ומדברת אליהם והם באים אלי. בדרך כלל מכתיבים לי מה שהם רוצים להגיד לקרובים להם. השאלה אם אתה קורא להם סתם מסקרנות או שקרוב שחשוב לו למסור משהו קורא להם. הם היו קרובים אליך? שב במקום שקט. תחשוב עליהם ותבדוק אם מגיעות אלחיך מילים לראש.

pynokyo

New member
../images/Emo127.gifתודה ../images/Emo13.gif

כבר קיבלתי כמה תשובות מספקות מאנשים כאן בפורום
.

למעלה