איך מתקנים פיצוץ?

langa

New member
איך מתקנים פיצוץ?

נשבר לי חתיכה ממש קטנה באחורה של הגלשן איך מתקנים ועם איזה חומר? כדאי לתקן כזה דבר קטן לבד או להביא את זה לחנות שיתקנו?

cyb3rmaniak

New member
תלוי אם זה רציני או לא...

קודם כל- נכנסו מים לגלשן? אם אתה רוצה שזה יראה יפה, אולי כדאי לתקן בחנות. אם הגלשן שלך חדש- מומלץ לתקן אצל מישהו שיודע מה הוא עושה. אחרת כשתמכור אותו זה יוריד את המחיר בהרבה...אם לא ממש משנה לך, או שאתה לחוץ בזמן, יש חומר שנקרא SunCure (ראה קישור להודעה) שאיתו אתה יכול לתקן לבד. (ההודעה המקורית על SunCure)

langa

New member
לא נראה לי שנכנסו מים

סך הכל השבר ממש מזערי פחות מחצי סנט'. השאלה היא מה יותר זול לתקן בחנות או לקנות תחומר שלפי הקישור עולה שבעים שקל וגם אם יש משהו זמני כי מחר אני רוצה ללכת לגלוש והחנויות סגורות

langa

New member
אוקיי חיפשתי בבית...

ומצאתי סיליקון לאיטום כללי זה תופס?

cyb3rmaniak

New member
לא, לא ולא...

יכול להיות שזה דווקא יעבוד, אבל לא ניסיתי את זה בחיים, ואם זה ידפוק לך את הגלשן, פשוט חבל. אל תתקמצן. אם אתה רוצה לעשות לבד את התיקון לך קנה את החומר. קנה שפורפרת גדולה ותשאיר אותו בתיק כשאתה הולך לים. זה שימושי מאד. בטח יהיו לך עוד פיצוצים, אז לטווח הרחוק זה יחסוך לך כסף. דרך אגב, כמובן שזה תלוי בחנות, אבל לרוב תיקון של פיצוץ לא יהיה מהיום להיום והרבה פעמים גם לא מהיום למחר...

lliioorr6

New member
תשמע אם הגלשן שלך

ישן ואתה לא מתכוון למכור אותו אתה יכול לתקן לבד עם סוג של אפוקסי , או עם החומר שהבחור השני אמר ואני לא מכיר, אם אתה אולי ביום מן הימים מתכוון למכור\ הגלשן במצב טוב , אל תתקן לבד!, החומרים שיש למתקן\ בונה גלשנים יותר טובים משתמצא בחנות עשה זאת בעצמך וגם הוא יעשה עבודה יותר טובה, זה עבודתו בחיים. בשום פנים לא סיליקון.

למעלה