איך מתקנים את המצב??

קמוש1

New member
איך מתקנים את המצב??

יש לי ידיד מאוד טובב... תמיד תמך ועזר לי. תמיד הרגשתי שיש משהו באויר ..היינו נפגשים כל שבבוע כמעט כל פגישה עד השעות הקטנות של הלילה.. חמש שעות מינימיום
מדברים המון אחרי כל פגישה התכתבויות כמה כיף לנו ואיך הזמן טס שאנחו ביחד בקיצור הרבה פעמים חשבתי עד כמה שאנחנו מתנהגים לא כידידים רגילים
היה איזה פעם שהוא ניסה להתקרב אליי ואני הייתי מבולבלת מאוד... וא התהפכתי ואני רציתי אותו
לפני כמה ימים פתחתי את הדבים בפניו .. וקיבלתי ממנו תשובה שלילית.. הסתבר שכל מה שחשבתי וההתנהגות שלו כלפיי לא אמרה יותר מידיי
אחר כך כשאמרתי לו שישכח ממה שאמרתי לו ושעדיין כיף לי איתו הוא אמר שהוא מעריך אותי הרבה יותר שפתחתי את זה כי הוא מכיר אותי טוב והוא יודע שזה קשה לי..
וגם אמר שהוא רוצה להמשיך להיפגש איתי ומקווה שזה לא ישפיע..
כרגע , למרות הרצון הטוב של שנינו.. יש נתק
נוצר מצב לא נעים... ואני מצטערת שפתחתי את זה בפניו
אני מאוד רוצה לשבור את הקרח לדעת שבאמת הכל בסדר בנינו ... רוצה באמת את הידיד הטוב בחזרה!!!
ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה... אני לא רוצה שנתרחק:((
האם לדעתכם אני צריכה לדבר איתוו להראות לו שהכל בסדר גם מחינתי
או לחכות כמה ימים שהדברים יתבשלו ויירגעו??
מצד אחד לא רוצה לחכות יותר מידי זמן כדי לא להראות לו שזה מפריע לי
מצד שני אולי זה לא רעיון טוב ליצור קשר מעכשיו.. להמתין קצת ואז לדבר איתו

lolypop6

New member
יש לי נסיון בזה,אבל הפוך. כלומר כאלה שאהבו

אותי והחלטנו אחר כך להשאר ידידים, אז אני אומרת לך שכן זה אפשרי, עוד לא היה ביניכם כלום. למרות שזה גם משתנה בין כל סיפור, אנשים הם שונים מן הסתם. את אמורה להרגיש את זה, אין לזה חוקים. בתור התחלה הייתי ממליצה לך באמת לתת קצת מרחק, לא אומרת להפסיק לדבר, אבל שיחה קצרה פעם ביום או משהו כזה. כל פעם תדברו קצת יותר ותראי כבר איך זה עובד. לפי היחס שאת מקבלת ממנו תפעלי בהתאם. אם אתה רואה שיוצא שרק את יוזמת את השיחות תתני לי עוד קצת מרחב, עד שיעכל את כל המצב והכל יהיה בסדר:)

קמוש1

New member
תגובה

אז ככה..
אתמול התקשרתי לידיד הזה .. בכוונה באמת לא לדבר על הדברים, להחליק אותם, לא רציתי לחכות יותר מידי זמן כדי לא להרואות לו שאני ממש רוצה אותו, הוא דווקא אמר שהוא מעריך אותי יותר וכמה וכמה פעמים אמר שהוא לא רוצה שזה ישפיע על משהו ושהוא רוצה להמשיך להיפגש איתי אז באמת באתי בכוונה לא להראות לו שזה משפיע עליי. אבל הוא לא ענה לי ולא חזר אליי אפילו!!
כאילו מה הסיכויים שהוא לא ראה את השיחה? אפסית לדעתי..
אין לי מושג מה נסגר איתו למה הוא מתעלם ממני ככה... אחרי שאני יודעת שהוא זה שרצה אותי ... הוא גם ניסה להתקרב אליי בעבר אז כאילו מה הקטע
אני באמת חושבת שזה ממש מעליב ופוגע להתעלם מבן אדם... בטח כשאנחנו מכירים שנתיים אם לא יותר ובטח אחרי חצי השנה האחרונה שהיינו מדברים מלא בלי חשבון אחד לשני מי יתקשר למי , אם זה ההודעות באמצע הלילה ואם זה הפגישות עד הבוקר?
באמת שאני לא מבינה אותו..
חשבתי אולי לשלוח לו הודעה שחבל שהוא החליט ככה לסיים את זה כי באמת חשבתי שמה שהיה בנינו הדדי (הוא תמיד אמר לי שזה הדדי בנינו והוא גם מרגיש קרוב אלייי תמיד אחרי כל פגישה זה חצי שעה התכתבות כמה כיף לנו יחד, ועוד מלא דברים כאלה)
או שבעצם לתת לו זמן קצת לבד.. ולהתעלם גם?
אשמח לעזרה..

lolypop6

New member
כנראה שזה באמת הלחיץ אותו ולא מתאים לו..

כבר עשית את הנסיון שלך.. והוא לא ענה לך.. אני לא חושבת שאת צריכה לעשות משהו מעבר לזה. גם אם תעשי-זה כבר לא יעזור,הוא רק ירצה פחות לדבר איתך. צריך פשוט להשלים עם מה שהוא בחר.. יש גם אנשים כאלה בעולם, אין מה לעשות. הוא לא בסדר,אבל לפחות סיימת עם זה עכשיו ולא מאוחר יותר.. מקווה שתרגישי יותר טוב בקרוב

שלום

רצוי להימנע מהגדרות בקשר כדי לא להרתיע. אם את אוהבת את הידיד, השקיעי בו במלים טובות ובמעשים טובים, ואז הקשר ודאי יישמר. אם אתם אוהבים, סביר שהקשר יישאר.

למעלה