איך מתקנים את המצב??
יש לי ידיד מאוד טובב... תמיד תמך ועזר לי. תמיד הרגשתי שיש משהו באויר ..היינו נפגשים כל שבבוע כמעט כל פגישה עד השעות הקטנות של הלילה.. חמש שעות מינימיום
מדברים המון אחרי כל פגישה התכתבויות כמה כיף לנו ואיך הזמן טס שאנחו ביחד בקיצור הרבה פעמים חשבתי עד כמה שאנחנו מתנהגים לא כידידים רגילים
היה איזה פעם שהוא ניסה להתקרב אליי ואני הייתי מבולבלת מאוד... וא התהפכתי ואני רציתי אותו
לפני כמה ימים פתחתי את הדבים בפניו .. וקיבלתי ממנו תשובה שלילית.. הסתבר שכל מה שחשבתי וההתנהגות שלו כלפיי לא אמרה יותר מידיי
אחר כך כשאמרתי לו שישכח ממה שאמרתי לו ושעדיין כיף לי איתו הוא אמר שהוא מעריך אותי הרבה יותר שפתחתי את זה כי הוא מכיר אותי טוב והוא יודע שזה קשה לי..
וגם אמר שהוא רוצה להמשיך להיפגש איתי ומקווה שזה לא ישפיע..
כרגע , למרות הרצון הטוב של שנינו.. יש נתק
נוצר מצב לא נעים... ואני מצטערת שפתחתי את זה בפניו
אני מאוד רוצה לשבור את הקרח לדעת שבאמת הכל בסדר בנינו ... רוצה באמת את הידיד הטוב בחזרה!!!
ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה... אני לא רוצה שנתרחק
(
האם לדעתכם אני צריכה לדבר איתוו להראות לו שהכל בסדר גם מחינתי
או לחכות כמה ימים שהדברים יתבשלו ויירגעו??
מצד אחד לא רוצה לחכות יותר מידי זמן כדי לא להראות לו שזה מפריע לי
מצד שני אולי זה לא רעיון טוב ליצור קשר מעכשיו.. להמתין קצת ואז לדבר איתו
יש לי ידיד מאוד טובב... תמיד תמך ועזר לי. תמיד הרגשתי שיש משהו באויר ..היינו נפגשים כל שבבוע כמעט כל פגישה עד השעות הקטנות של הלילה.. חמש שעות מינימיום
מדברים המון אחרי כל פגישה התכתבויות כמה כיף לנו ואיך הזמן טס שאנחו ביחד בקיצור הרבה פעמים חשבתי עד כמה שאנחנו מתנהגים לא כידידים רגילים
היה איזה פעם שהוא ניסה להתקרב אליי ואני הייתי מבולבלת מאוד... וא התהפכתי ואני רציתי אותו
לפני כמה ימים פתחתי את הדבים בפניו .. וקיבלתי ממנו תשובה שלילית.. הסתבר שכל מה שחשבתי וההתנהגות שלו כלפיי לא אמרה יותר מידיי
אחר כך כשאמרתי לו שישכח ממה שאמרתי לו ושעדיין כיף לי איתו הוא אמר שהוא מעריך אותי הרבה יותר שפתחתי את זה כי הוא מכיר אותי טוב והוא יודע שזה קשה לי..
וגם אמר שהוא רוצה להמשיך להיפגש איתי ומקווה שזה לא ישפיע..
כרגע , למרות הרצון הטוב של שנינו.. יש נתק
נוצר מצב לא נעים... ואני מצטערת שפתחתי את זה בפניו
אני מאוד רוצה לשבור את הקרח לדעת שבאמת הכל בסדר בנינו ... רוצה באמת את הידיד הטוב בחזרה!!!
ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה... אני לא רוצה שנתרחק
האם לדעתכם אני צריכה לדבר איתוו להראות לו שהכל בסדר גם מחינתי
או לחכות כמה ימים שהדברים יתבשלו ויירגעו??
מצד אחד לא רוצה לחכות יותר מידי זמן כדי לא להראות לו שזה מפריע לי
מצד שני אולי זה לא רעיון טוב ליצור קשר מעכשיו.. להמתין קצת ואז לדבר איתו