איך מתקדמים?

anatbs82

New member
איך מתקדמים?

לצערי הגעתי למצב תקיעות, ובפעם הראשונה בחיי אני לא מצליחה להמשיך הלאה. בעבר נתקלתי במכשולים שונים וידעתי איך להתגבר, עבדתי על הקושי ולמדתי למצוא את הדרך הטובה ביותר בשבילי להמשיך. תמיד הייתי אופטימית, והחוזק הפנימי הגיע מאמונה חזקה בבורא עולם וביכולות האישיות שלי. היום הדברים הם אחרת. שילוב של ארועים גרם לי לאבד כל רצון לעבוד על הבעיה שלי, והקושי הגדול יותר הוא לזהות את מקורה. אבי נפטר לפני פחות משנה, ומאז קשה לי לתפקד. העבודה שעבדתי בה הייתה עבודה שצרכה ממני שעות רבות ושלא ממש אהבתי, אבל עד לאותו ארוע, הרגשתי שהיא סבילה, ושהיא רק עוד שלב בהתפתחות המקצועית שלי. כח האדם בעבודה השתנה וכבר לא הרגשתי נעים בסביבת העבודה שלי. השעות היו רבות והרגשתי חנוקה. בסוף התפטרתי. הייתי אמורה להתחיל עבודה במקום אחר, שחשבתי שאני מתאימה אליו, ואז - גם בפעם הראשונה בחיי - הודעתי ברגע האחרון שאיני מסוגלת לקחת את העבודה החדשה. כל מה שרציתי זה לנשום, לקחת הפסקה ארוכה מהכל. עכשיו איני עובדת. כבר לא עובדת כחודשיים. כל פעם שאני נכנסת לדרושים רק כדי לבדוק ולחפש אני נרתעת. אני לא רואה את עצמי מפתחת שגרה חדשה או בכלל עובדת במקום עבודה חדש. אני מחפשת מטרה, משהו להאחז בו שיתן לי טעם ורצון, משהו שיחזק אותי, ואני לא מצליחה. אני יודעת שטיפול מקצועי יכול לעזור לי ושאפילו מומלץ, אבל קשה לי להיפתח לייעוץ פסיכולוגי אישי. חשבתי להתחיל דווקא ממקום אחר, של חשיבה ומודעות עצמית, שיפתח אותי ויעזור לי להסתכל על דברים אחרת, אבל חשוב לי למצוא את הדבר הנכון. האם מישהו יכול להמליץ לי על סדנה מיוחדת? או אולי ספר פסיכולוגי/פילוסופי שפותח אופקים ועוזר לאדם שמחפש שינוי? אמנם זה דבר אינדיבידואלי, אבל אם מישהו הרגיש כמוני אשמח לשמוע הצעות. תודה.

גרא.

New member
anatbs82,צר לי על פטירתו של אביך,שהיית כנראה

מאד קשורה אליו,ומכאן הקושי המתמשך שלך להתמודד ובעיקר להתגבר על הטראומה הזו.התחושה שאת מעבירה, היא כאילו שמותו של אביך,רוקן אותך מכל רצון ועניין להתמקד ולהאחז בו.והאבל הממושך,מונע ממך לחזור לחיי השגרה.הצורך למילוי מצברים,להתחדשות,למצוא כיוון ולאפשר לעצמך להשתנות,עשוי לשמש מנוף לשינוי,כפי שאת עצמך מרגישה אם באמצעות טיפול פרטני או קבוצתי.או קריאה בספר כלשהוא,למשל "אדם מחפש משמעות" של ויקטור פרנקל.כפ שבקשת למצוא סדנא הולמת,מצרף קישור להלן.את יכולה גם למצוא קבוצה מתאימה באתר "קבוצות" שתמצאי דרך גוגול.

anatbs82

New member
שאלה

תודה גרא. האם אתה מכיר סדנאות שמתקיימות קצת יותר צפונית? האם תוכל להמליץ לי על פסיכולוג או מטפל הוליסטי באזור נתניה? אשמח לקבל תשובה במסר אישי. תודה.

גרא.

New member
anatbs82,לגבי קבוצות צפונית לנתניה,יש כמה

קבוצות.כנסי לאתר המצ"ב ותמצאי.לא מוכר לי מטפל הוליסטי באזור נתניה,מצטער.

למעלה