איך מתקדמים הלאה?

איך מתקדמים הלאה?

קודם רקע ואז עצה:
לפני שנתיים עשיתי קורס צלילה כוכב אחד, בים התיכון.
לפני שנה עשיתי קורס כוכב שני+נייטרוקס, באילת.
בסה"כ יש לי את הצלילות של הקורס + שתי צלילות נוספות (ובסה"כ 16).
בקיץ הקרוב אני שוב מגיעה לארץ ומאוד רוצה לצלול. השאלה היא איך ממשיכים אחרי הכוכבים? אני עדיין לא מרגישה בטוחה לצלול לבד עם באדי לא מנוסה, ואני מניחה שמי שמנוסה ירצה לצלול עם מישהו ברמת המקצועית שלו. אז חוץ מצלילות מודרכות (כמה כבר אפשר לעשות בסופ"ש או בכמה ימי חופשה בלי לפשוט את הרגל?) מה עוד אפשר לעשות?
אגב, האם צלילה מודרכת כוללת השכרת ציוד?

תודה רבה מראש על כל רעיון או מחשבה!

שיח סלימאן

Well-known member
מנהל
מחפשים באדי כן מנוסה שיסכים לצלול איתך

אני מאמין שתוכלי למצוא גם פה בפורום אם רק תודיעי זמן סביר לפני הגעתך לחופשה בארץ.
&nbsp
לגבי ציוד בצלילה מודרכת תאלצי לבדוק במועדונים או להמתין להתייחסות של אלו שמכירים את הנושא יותר טוב ממני.

כולל ציוד מלא

כל המודרכות זה מחיר שכולל ציוד מלא.
יש מקומות שיורידו את המחיר למי שיש כבר את הציוד.
אני מדריך במועדון סיגלה, אם את רוצה עוד פרטים, דברי איתי בפרטי.

Yoavl123

New member
ובחו״ל

בנוסף למה שאמרו גדולים ממני, תלוי איפה את נמצאת לא בארץ אולי יש איפה לצלול גם שם.

באדי זה לא דרגה באדי זה חבר לחוויה

א. אשמח למצוא לך באדי שיצללו איתך בלי קשר לדרגת הצלילה.. ב. אם את חובבת תיכון אז לא תיהיה כלל בעיה לבאדי ג. אני דוגל בדרך אחת והיא .. לא משנה באיזה דרגה הבאדי שלך ולא משנה מה גילו ואיך הוא ניראה. העיקר שתרגיש כיף להעביר איתו את הזמן שתהיו במים. ויהיה לך רצון לחזור על זה שוב איתו. אם לאחר הצליחה יהיה טעם טוב והרגשה שהיה וואווו מבחינתי גם אם הצולל הוא רק כוכב ראשון ובתחילת הדרך אני אשמח לחזור ולצלול בכל הזדמנות. "באדי זה לא דרגה באדי זה חבר לחוויה" (כמובן בנאמר הכוונה לנשים וגברים כאחד )

טוב, קיבלתי כמה רעיונות..

תודה רבה לכל מי שעזר, גם פה וגם בפרטי!
הסתכלתי על צלילות מודרכות והן לא יקרות כמו שחשבתי. כנראה שזה מה שאעשה בהתחלה.
אצלנו אין הרבה מה לעשות עם רשיון צלילה, שכן רוב השנה המים פשוט קפואים, אבל עד אוקטובר עוד אפשר לצלול בשמורה של האינדיאנים. יש שם מחצבה נטושה שלא ממש נחשבת לאתר צלילה, אבל מצויינת בשביל לצבור בטחון ונסיון.
בביקור הבא בארץ אולי כבר אקח קורס נוסף (עזרה לצולל).
אחרי שארגיש מספיק בטוחה, יגיע הזמן להתחיל להגשים חלומות: ספארי במלדיבים או בקאריבים...
בקיצור, יש תכנית חומש

למעלה