איך מתעוררים?

איך מתעוררים?

איך מתעוררים אחרי חלום? משעון? זה לא הורס קצת את החלום? חברה שלי סיפרה לי שהיא חלמה משהו ותוך כדי גילתה שהיא חולמת, ואז התחשק לה אז היא הלכה לים בחלום. זה חלום צלול? אני רק מתחילה בכתיבת יומן החלומות הראשון שלי ואני עדיין לא מבינה איך אמורים להתעורר, ואיך אפשר להשאר באותה תנוחה ולא לפתוח עיניים אם צריך ללכת לכבות שעון מעורר?! תודה... המהרהרת

Variety

New member
הזכרות בחלום

היי, אני גם מתעורר משעון, אבל אם אני מכבה אותו מהר, אני יכול לחזור לתנוחה שהייתי בה, לעצום עיניים ולהזכר לאט לאט בחלומות שלי. זה לא נוראי כל-כך לזוז טיפה למרות שעדיף שלא. הייתה לי תק´ שבה הייתי קם לבד בלי שעון. זה עניין של רצון ותכנות התת-מודע. עשיתי את זה וזה הצליח לא רע. בלי שום שיטה מסויימת, פשוט מאוד רציתי ואחרי כמה זמן של אימון מצליחים. חלומות פז, Variety-

roy758

New member
אני מתעורר

עם שעון שהוא גם רדיו, ולא תמיד השלט ליידי אז רוב הפעמים אני לא יכול לסגור אותו ואם אני שוכב במיטה (אפילו עם עניים לא סגורות) ואומר לעצמי "היי, מה חלמתי לעצמי היום?!" ואז אני עונה לעצמי "האם זה קשור ל X ול Y ול Z" ושאני מגיע לנושא שזה בערך קשור אז אני נזכר בהכככככככל! תנסו זה יכול לעבוד, רק - אחד ב"שיטה" שלא תמיד נושאים את הנושא שחלמת על, אבל אצלי זה הרוב קשור בחברים שלי ובכל מני דברים שקרו יום לפני

Brurya

New member
אני אישית..

משתמשת בפלאפון שלי בתור שעון מעורר ואני כבר יודעת בדיוק על מה ללחוץ כדי לכבות אותו.. אז כשיש צלצול אני פשוט מזיזה את היד ומכבה ואז חוזרת לאותה תנוחה.. :) Good Night, ברוריה

למעלה