איך מתמודדים?

איך מתמודדים?

התגרשנו לפני חצי שנה. מילא אם הוא היה נעלם מהנוף הייתי יכולה להמשיך הלאה אבל כל יום אני נאלצת לראות אותו הגירושין היו בעקבות זה שהוא בגד בי עם השכנה(שהייתה חברה טובה ובת בית ותמכתי בה כשהיא התגרשה לפני שנתיים) היא גרה בבניין לידנו והילדים שלי צריכים לראות כל יום את אבא שלהם נכנס לבית אחר ומשחק עם ילדים אחרים זה פשוט קורע את הלב. חשבתי לעבור דירה אבל הילדים לא רוצים לעזוב את החברים שלהם

יעלילה1

New member
אוי, זה קשה.....

לא יודעת מה להגיד לך. אם הילדים לא רוצים לעבור, אולי זה לא מפריע להם כל כך כמו שמפריע לך?

ד ו ל ה

New member
עוברים דירה

למקום מספיק קרוב שילדייך לא יאבדו את חבריהם ומספיק רחוק כדי שלא תצטרכו להיות עדים לחוסר הרגישות שלו ובלי שום קשר לזה, מנסים להשתקם, להשתחרר ממנו וממנה ולהמשיך הלאה בחייך (כי נשמע שאת עדיין בסיפור הזה מאוד) דולה (מאמינה במעשים)

צודקת דולה

אני עדיין בסיפור קשה לי להבין איך חברה שכל כך האמנתי בה ואיש שכל כך אהבתי בגדו בי כך. מנסה להשתחרר ורוצה שיעבור הזמן, כי אמרו לי שזה עניין של זמן

naama78

New member
קשה מאוד...

יודעת על מה את מדברת
. כל כך מבינה אותך.... נסי להתעלם, להעסיק עצמך בדברים אחרים, לשים "מסך" על העיניים.... יודעת שכרגע זה נשמע בלתי אפשרי, אך הזמן יעשה את שלו... אני, פשוט החלטתי: עוברים דירה!!! לא שאלתי, הצבתי עובדה....

ד ו ל ה

New member
בתור התחלה

הייתי משנה את החתימה שלך... התחילי לחשוב על עצמך ולא עליהם והתרחקי, כמה שיותר מהר.

תמי דקל

New member
כפי שהציעו לך כבר...

לעבור דירה, שמספיק קרובה, אך גם רחוקה... זה נשמע שאת עדיין בתוך הסיפור חזק. מה גם שאפילו לא עברה שנה מאז הגירושין, ואת רואה אותו כל יום!!! תעזבי - רחוק מהעין רחוק מהלב....

bibi122

New member
כל מי שמספר

על הזמן שמאחה את הפצעים.......לא מבין שכל אחד מקבל את זה אחרת.....וכל אחד הפצעים מתאחים בזמן ובצורה שונה.....ויש כאלה שנשאר להם שריטות מאד עמוקות.... שיהיה לך המון כוח והרבה הצלחה.... וכן...אני חושב שאת צריכה לקבל החלטה בלי הילדים....ולעבור דירה ילדים מסתדרים מהר מאד......הרבה יותר....הרבה יותר ממבוגרים.... ושוב בהצלחה...

ע פ ר ל ה

New member
לך תותית אדמונית

מציעה לעבור דירה כפי שהמליצו לך פה האחרים. אני משוכנעת שתמצאי דירה שהיא מספיק קרובה לבית הספר,גני ילדים,וחברים. לך,כדי להקטין את כאבך ולהימנע מסיטואציה של מפגשים אינטנסיביים בעל כורחך איתם,זה הפתרון המהיר,והבריא כהתחלה. מאחלת לך כוחות נפש כדי להתמודד עם מצבך החדש.

למעלה