מלכת התחפושות
New member
איך מתמודדים?!
אני בת 22 והוא בן 25, אנחנו חודשיים ביחד ואתמול בלילה נפרדנו
למרות שזה היה קשר של חודשיים הייתה בנינו אהבה מדהימה שנינו רוצים להתחתן
הכל הלך חלק, עם המשפחות,חברים,האהבה בנינו
היו לי קשרים יותר ארוכים אבל בו באמת התאהבתי הוא בן אדם מדהים שאני לא מבינה איך פספסתי אותו
נפרדנו כי.. אני בחורה מאוד קשה מבחינה נפשית
עברתי לפני 3 שנים הטרדה מינית, פרידות קשות
והוא הבין אותי לגמרי, אבל הייתי רבה איתו יותר מדיי על שטויות, היה לי קשה לסמוך עליו למרות שהוא לא נתן לי סיבה לא לסמוך
הוא היה בסדר גמור.. אני תמיד הייתי נכנסת לסרטים על סתם
בלילה דיברנו 3 שעות ובהתחלה היה לו מאוד קשה כי הוא עדיין אוהב אותי אבל הוא אומר שהוא לא חושב שאני אצליח לשנות את זה
כי זה לא פעם ראשונה... הוא לא ידע אם הוא לגמרי רוצה להפרד או לא אבל בסוף החליט שזה עדיף לשנינו
הוא אמר שניקח קצת זמן אחד מהשני, אחד בלי השני ואולי נחזור
זה ממש קשה לי כי פספסתי גבר כל כך מדהים ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה, איך נתתי לו בכלל ללכת, איך הרסתי את זה עם השטויות שלי
אני בת 22 והוא בן 25, אנחנו חודשיים ביחד ואתמול בלילה נפרדנו
למרות שזה היה קשר של חודשיים הייתה בנינו אהבה מדהימה שנינו רוצים להתחתן
הכל הלך חלק, עם המשפחות,חברים,האהבה בנינו
היו לי קשרים יותר ארוכים אבל בו באמת התאהבתי הוא בן אדם מדהים שאני לא מבינה איך פספסתי אותו
נפרדנו כי.. אני בחורה מאוד קשה מבחינה נפשית
עברתי לפני 3 שנים הטרדה מינית, פרידות קשות
והוא הבין אותי לגמרי, אבל הייתי רבה איתו יותר מדיי על שטויות, היה לי קשה לסמוך עליו למרות שהוא לא נתן לי סיבה לא לסמוך
הוא היה בסדר גמור.. אני תמיד הייתי נכנסת לסרטים על סתם
בלילה דיברנו 3 שעות ובהתחלה היה לו מאוד קשה כי הוא עדיין אוהב אותי אבל הוא אומר שהוא לא חושב שאני אצליח לשנות את זה
כי זה לא פעם ראשונה... הוא לא ידע אם הוא לגמרי רוצה להפרד או לא אבל בסוף החליט שזה עדיף לשנינו
הוא אמר שניקח קצת זמן אחד מהשני, אחד בלי השני ואולי נחזור
זה ממש קשה לי כי פספסתי גבר כל כך מדהים ואני לא יודעת איך להתמודד עם זה, איך נתתי לו בכלל ללכת, איך הרסתי את זה עם השטויות שלי