איך מתמודדים?

איך מתמודדים?

הקנאה אוכלת אותי. אני רואה מסביבי המון אנשים מאושרים (או שכן או שלא) ואני כל כך מקנאה אני פשוט אכולת קנאה. אני מרגישה שלכולם הסתדרו החיים ורק לי לא, כל היום אני מסתכלת על אחרים וחושבת איך לשפר את החיים שלי, איך לעשות משהו כדי לצאת מהמצב הזה ואני פשוט לא מצליחה. אני בת 21 וכולם עכשיו בטיולים בעולם רק אני לא, אין לי עם מי לנסוע ואני לא מסוגלת לנסוע לבד או עם זרים ככה שאני סתם פה בארץ ואני גם לבד. סתם עובדת ובעבודה אני לבד אין שם חבר'ה, כל מה שיש לי זה חבר שהוא עובד המון ועסוק מעל הראש ובזמן המועט שיש לנו ביחד אני רק בוכה לו על מר גורלי... ותלויה בו המון. פעם הייתי כל כך מאושרת אנשים קינאו בי ולא אני בהם. פעם היה לי טוב והסתדרו לי דברים לא היה מושלם אבל לפחות הייתה תקוה והיה לי ביטחון עצמי. עכשיו כל הביטחון שלי ירד אני מפחדת מהכל, אני חוששת מהעתיד שלי כי אני רואה שלא מצליח לי כלום.... אני רוצה להנות כמו כל הצעירים מהחיים לצאת לבלות, לטייל, לטוס לכל העולם, יש לי כסף כי אני עובדת אבל אין עם מי וזה הכי קשה.. איך מתמודדים עם הקנאה ואיך משפרים את החיים בתקופה כל כך בנאלית משעממת וחסרת משמעות?

sexydavid

New member
אני באותו מצב

אשמח לשוחח איתך בפרטיות אני גם במצב דומה לזה .

גרא.

New member
סיידר צלול,קנאה,היא תחושה של אכזבה ותסכול בשל

התחושה שמה שאדם חושב שמגיע לו,,או רוצה שיקבל/יקרה לו,ניתן או קורה לאחר.בתחומים של בינו לבינה,קנאה יכולה להעביר אדם על דעתו, בתחומים אחרים,יכולים דווקא להוות טריגר מצויין,להתפתחות מוטיבציה להצליח,בכדי למגר את הקנאה.כפי שאת מתארת,הקנאה שלך רצופה במחשבות שליליות,וגורמת להנמכת השליטה והבטחון העצמי.מה שלא תורם בפועל לאפשרות של שינוי מצבך.מה עושים? ראשית,אפשר להעזר במאמן אישי "קוצ'ינג" בכדי לארגן ולסדר את החיים בצורה אחרת,כך שיהיו יותר יעילים ובעלי עניין.שנית אפשר באופן עצמי,לעבור לחשיבה חיובית,שתוכל להחליף את החשיבה השלילית,המערפלת את חייך.מה זה? תרצי לשמוע,חזרי לכאן.

גרא.

New member
סיידר צלול,בתחילת המאה הקודמת ,מצא חוקר

שוויצרי,כי אפשר לשפר את ההרגשה,ואת רמת התפקוד הנפשי,וגם הפיזי,בתהליך של שכנוע עצמי,(אוטוסוגסטיה,תהליך של שכנוע עצמי,שאדם עושה לעצמו בכדי לשפר את רמת תפקודו,והרגשתו ,לגבי עצמו.בתהליך,את מתבקשת לשנן לעצמך משפטי שכנוע עצמי בזמנים קבועים,לפני השינה וביקיצת הבוקר,משפטים חיוביים ביחס לעצמך,למשל: מהיום אני מתחילה להרגיש יותר ויותר שקטה ורגועה"...או," מהיום אני מתחילה להרגיש יותר ויותר בטחון עצמי בבית ובחברה".. או "מהלילה אני מתחילה להרגיש שאני נרדמת יותר ויותר בקלות,ומתחילה לישון שינה עמוקה ובריאה"..ועוד משפטים חיוביים לגבי עצמך,המתייחסים לנושאים הספציפיים המעסיקים אותך.הצהרות חיוביות לגבי כל תחום נמצאות בקשור המצ"ב..ההנחה הבסיסית בישה הזו היא כי את אחראית להגברת הבטחון העצמי ומצבים נוספים על ידי כנוע עצמי בכוחך וביכולתך לעשות את מה שאת זקוקה שיקרה.התוצאות מושגות ע"ס ההנחה של "נבואה המגשימה את עצמה".ממש כשם שמחשבות שליליות משיגות את ההפך.בכדי להבין את התהליך,מטאפורית,תארי לך את המוח כ-DVD בו מנגן כל הזמן דיסק של מחשבות שליליות.בתהליך המוצע את מתבקשת למעשה להחליף את הדיסק השלילי,לאחר עם מחשבות חיוביות.אם בונים את התהליך נכון,בהצהרות חיוביות המשקפות את הצרכים שלך,כל המחקרים שנעשו בתחום הזה,מעידים כי אכן כן,אפשר לשנות את המציאות החיצונית על ידי שינוי פנימי של עמדות ומחשבות.

גרא.

New member
סיידר צלול,הקישור מסרב לעלות,לכן כנסי ישירות

למנוע החיפוש google.co.il וחפשי בערך "הצהרות חיוביות".תמצאי שם עוד כמה קישורים מאלפים בנושא הזה.בהצלחה.

למעלה