איך מתמודדים??!

eshkolit32

New member
תלוי מה הסיטואציה

למה את מתכוונת שיש לו משפחה חדשה? אני מניחה שאת מדברת על זה שאבא שלך מנסה לשלב אותך יחד עם החברה שלו והילדים שלה (יש לה בנות אם אני זוכרת נכון) ולך יש בעיה עם זה, את לא מרגישה בנוח? תראי, המשפחה של החברה שלו היא לא תחליף למשפחה שאתם הייתם פעם כשאימא שלך היתה בחיים. אחרי האובדן אבא שלך ככל הנראה החליט לנסות להמשיך הלאה ולא להישבר, בשביל עצמו וגם בשביל הילדים שלו. תחשבי שהוא יכול היה להיות במצב אחר - לשבת בבית ולהיות שבור. המשפחה החדשה שהוא מנסה ליצור היא דבר חיובי, השאלה היא איך את רואה את עצמך משתלבת בה. את חושבת שיכול להיות שיום אחד תרגישי נוח להיות חלק ממנה? את מרגישה שיש אנשים שרוצים שתרגישי חלק מהמשפחה החדשה הזאת?

לא

התכונתי לזה שהוא איתה כמעט כל הסופשבוע בכל שבוע ונמצא עם הקרציה יותר מידי זמן. ועם כל הכבוד לא מעניין אותי מה היה אם הוא נשאר כל היום בבית,כמו שלו לא אכפת מה עובר עליי,אפילו שאנחנו קובעים לדבר הוא מבריז.

eshkolit32

New member
תראי

זאת בעיה, אי אפשר לקצוב לאבא שלך את כמות הזמן שהוא נמצא עם החברה שלו...זאת החלטה שלו. אני יודעת שאת נפגעת מזה כי יש לך הרבה פחות זמן יחד איתו. אם הוא מבריז כמו שאת כותבת אז לדעתי כדאי שתדברי איתו שיחה רצינית ותגידי לו שאת רוצה להיות איתו יותר, שאת זקוקה לו, שזה פוגע בך שהוא מבטל את הפגישות שלכם. יחד עם זאת אולי כדאי לנסות לקבל את העובדה שהם ביחד... אולי אם את והיא תסתדרו יותר, אבא שלך יהיה יותר זמן בבית, איתך ואיתה? יכול להיות שבגלל שהוא יודע שאת לא מתה עליה הוא "נאלץ" לקיים את המפגשים שלו איתה מחוץ לבית כדי למנוע עצבים מיותרים שלך ושלו. אני יודעת כמה שזה קשה להתרגל לשינוי הזה, תאמיני לי.....גם אני עברתי את זה בזמנו. לא רק שאת חווה אובדן, את גם מתבקשת לקבל נוכחות של אישה אחרת בחיים של אבא שלך ולא יעזור שום דבר זה לא פשוט לקבל דבר כזה. אבל אולי אם תחשבי שבסופו של דבר זאת עובדה, זה שהם ביחד, ולכן אולי כדאי לשתיכן לנסות להסתדר אחת עם השניה? ככה יהיה לך יותר זמן עם אבא שלך, הוא בטח ישמח שאתן מסתדרות, ואולי הוא ייעדר פחות מהבית. תחשבי על זה...

ניסיתי

אבל מה אני אעשה,זה שהוא אחרי חצי שנה מתגבר זה לא אומר שגם אני יכולה להתגבר אחרי ``יום``.. ודיברתי איתו כנראה הוא מעדיף להתעלם. והוא יודע כמה קשה לי עכשיו ,אבל הוא מעדיף להיות איתה. בגלל זה אני אומרת שיש לו משפחה חדשה

למעלה